Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Goalgetter mogao si i izvor postaviti.
Re: AW: Edin Džeko
Jest da je bio finishing edina u zadnjih par utakmica 0 al je opet pokazo vise nego negredo, i mislim da bi trebalo izkoristiti skok sto ga ima dzeko...suhakrpa je napisao/la:Ne znam bas drug, Negredo se ne sjeca kad je zadnji put dao gol, mada ni Dzeko nije nesto puno bolji. Ali mislim da ce ipak Dzeko poceti veceras.Goalgetter je napisao/la:Veceras ce Edinu biti opet klupa. Efektivnost mu je velika nula, a taman je Negredu pala forma, mogao je to hladno iskoristiti. Negredo svoj posao nije lose odradio u 1. Mecu, veceras ocekujem stoga da Kun i Negredo pocnu, Dzeko klupa.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Wigana je Avlaro bio blijed ko krpa sto kazu, ali se nije ni Edin proslavio, u fazi kad se napadalo on nije mogao od 4 velike sanse nijednu spremiti u gol, a vec od Tottenhama vuce ove promasaje. Protiv Tottenhama je uputio oko 9 suteva na go, samo 1 zabio, efektivnost mu je zastrasujuce negativna. O promasaju protiv Stokea da ne govorim.suhakrpa je napisao/la: Ne znam bas drug, Negredo se ne sjeca kad je zadnji put dao gol, mada ni Dzeko nije nesto puno bolji. Ali mislim da ce ipak Dzeko poceti veceras.
Alvaro i Kun su dosada jako uspjesno igrali zajedno u LP, a i generalno su najbolji tandem Citya u ovoj sezoni, i skoro sam pa siguran da njih dvojica pocinju. Ali eto, nadam se i ja da ce Dzeko poceti, vidjecemo.
@AzRimiRzA
Goal.com
Goal.com je rijetko kad bio pouzdan. Mogao bi taj transfer zavisiti i od Džekinih igara u Brazilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
brazil2014
- Kontakt:
Edin bi veceras trebao poceti utakmicu igrao je dobro iako nije imao srece, a nakon onih promasaja, logicno je da sad krenu i golovi...
- anonymousHD
- Kontakt:
Krompiruša se jede u po Barcelone. 
Dzeko told he can leave Manchester City
Elhamdullilah
A pitanje je koliko je Dzeko zeljan fudbala i dalje fudbalskog dokazivanja.
Pored twittera, facebooka, putavanja, tv serija, restorana...ovo ono tamo vamo gore dole i svega drugog cime se bavi.
Elhamdullilah
Pored twittera, facebooka, putavanja, tv serija, restorana...ovo ono tamo vamo gore dole i svega drugog cime se bavi.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo kako je to nekada radio jedan 20-godisnji momak iz Ukrajine. Inace Dzekin fudbalski uzor, Schevchenko.
3x Scheva i 1x Rebrov (on je bio strasan fudbaler takodje)
[youtube][/youtube]
3x Scheva i 1x Rebrov (on je bio strasan fudbaler takodje)
[youtube][/youtube]
Vjerujem da mu treba novi izazov, al opet mislim da ce on birat neki grad tima Milano, Madrid prije nego Dortmund, Napoli...Pauk je napisao/la:Dzeko told he can leave Manchester City
Elhamdullilah
Iskreno volio bi da ode u Dortmund il Atletico, al opet vjerujem da bi on radije u Inter ili Milan, mada ne igraju LP sljedece godine, bice gutavo, al ajd uvijek mu ostaje Zenit
Dzeko majstore Manijaci su uz tebe.Sve najbolje pasa moj.Nikad vise gola nedo ti si ih se nadavo sto nece niko vise sa ovih prostora.Bude li ti pape sta srao hrakni papka nije vrjedan tvog imena.
jel rano za sastave timova hocel igrat ?
Jos ~2 satazgembo89 je napisao/la:jel rano za sastave timova hocel igrat ?
Tamo oko 7 sati bi se trebalo vec znati ko igra...zgembo89 je napisao/la:jel rano za sastave timova hocel igrat ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Sastavi u 19:45h.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ako Dzeko bude igrao vise od 45 minuta,zabice dva gola 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dosao covjek Dzeku da gleda.Sportski direktor milanskog Intera, Piero Ausilio, prisustvovat će večerašnjem susretu osmine finala Lige prvaka između Barcelone i Manchester Cityja na Nou Campu.
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero #barcavcity #mcfc
Hala Madrid!
- Goalgetter
- Kontakt:
Postavio je ekipu kao da oni vode 2-0 a ne Barcelona.
Šta ovo ko da oni vode, a ne da gube?
Ne znam šta može izgubit...
Ne znam šta može izgubit...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Benko123, BosnianDragon2024, bvsic, COYGBiH, Google Adsense [Bot], James1987, Jarodwest, jasmin10, LondonBlues, Pensioner26, Scholl, Sheyi, Tihi, Zona49 i 143 gosta.