Ja necu reci da ce te kupit,ali sigurno je da momak ima jako dobre informacije,i nije dzaba to napisaofukaratz je napisao/la:pa Renato se malo ukakio jer nece moc na silu da nas dobijua to da cemo kupiti nekog i nesto ne pije vode jer smo s njima zakrvili prosle godine
sad kad zanmo da je sve regularno ocekujem minimalno bod a vjerovatno ce biti sva tri
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Renato konta fudbal, znao je za delegiranje i obzirom da sudac ima kontrolu i još je talenat zna da će biti 50-50, zna da je Sloboda kvalitetnija i zato je napisao da je moguća dvica.
Sva ostala naklapanja su proizvodi mašta.
Sva ostala naklapanja su proizvodi mašta.
tuzlanska Sloboda
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sto bi nepismeni kazali kupljena.Iceplayer je napisao/la:Jesam fino govorio da je utakmica kupita, a tad mi niko nije vjerovao i govorli ste da netrebate kupovati utakmice doveli ste igrace, a sad pricate da treba sve kupiti...
BosnaE
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta ako izgubimo, ko ce preuzeti krivicu na forumu ovdje? Ne moze se uvijek nabadat pa kad se omasi onda se usute. Treba klepit kakav ban jer lupaju gluposti nekad neki..
A sta ako je NSBiH preduhitrio nekoga pa poslao šest sudija, pa je neko ljut? 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Sine dragi, uzmi malo historiju Slobode i pogledaj ko je to gostovao i ko je to kantan na Tušnju.bax08 je napisao/la: Nemožete vi nikad bit VELEŽ,SARAJEVO;ŽELJO,BORAC a i klubovi poput ZRINJSKOG,ŠIROKOG OLIMPIKA su za vas institucije.
btw, Prvo se nauči pravopisu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako Sloboda pobijedi Čapljinu,svi Renatu po gajbu tuzlaka da pošaljemo,zaslužio je.
i da mi je pravopis kao kod tebe 
Ja bi se ubio da mi je Sloboda kao svi navedeni PU PU PU PUbax08 je napisao/la: Nemožete vi nikad bit VELEŽ,SARAJEVO;ŽELJO,BORAC a i klubovi poput ZRINJSKOG,ŠIROKOG OLIMPIKA su za vas institucije.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al pazi taj dio da ne možemo bit borac,široki,zrinjski i naročito olimpik...Benjo_AFC86 je napisao/la:Sine dragi, uzmi malo historiju Slobode i pogledaj ko je to gostovao i ko je to kantan na Tušnju.bax08 je napisao/la: Nemožete vi nikad bit VELEŽ,SARAJEVO;ŽELJO,BORAC a i klubovi poput ZRINJSKOG,ŠIROKOG OLIMPIKA su za vas institucije.
btw, Prvo se nauči pravopisu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za Olimpik Sarajevo su i mnogi drugi institucije jer je Olimpik ekipa koja ima mozda jedno 20 godina postojanja..
Kao i Zrinjski sigurno manje od 50 godina aktivnog postojanja..
Kao i Zrinjski sigurno manje od 50 godina aktivnog postojanja..
Hajd dobro najbolji ste,volim vas puno
Jel sad OK
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 27043.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel mi neko može reći/pokazati skim je Svinjski igrao prije rata?Eto može i 1998-me 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je....fino je čut da si savladao materiju i skontao neke stvari....nastavi bit fin pa te možda i pozovemo na TUSANJ da pogledaš SLOBODUbax08 je napisao/la:Hajd dobro najbolji ste,volim vas punoJel sad OK
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 27043.html" onclick="window.open(this.href);return false;
staragarda je napisao/la:Tako je....fino je čut da si savladao materiju i skontao neke stvari....nastavi bit fin pa te možda i pozovemo na TUSANJ da pogledaš SLOBODUbax08 je napisao/la:Hajd dobro najbolji ste,volim vas punoJel sad OK
Igrali sa Olimpikom, Dzerzelezom i Zmajem od BosneGorki je napisao/la:Jel mi neko može reći/pokazati skim je Svinjski igrao prije rata?Eto može i 1998-me
http://hskzrinjski.ba/index.php/klub/povijestkluba" onclick="window.open(this.href);return false;Gorki je napisao/la:Jel mi neko može reći/pokazati skim je Svinjski igrao prije rata?Eto može i 1998-me
Bogata povijest, nema sta.bax08 je napisao/la:http://hskzrinjski.ba/index.php/klub/povijestkluba" onclick="window.open(this.href);return false;Gorki je napisao/la:Jel mi neko može reći/pokazati skim je Svinjski igrao prije rata?Eto može i 1998-me
bax druže mene zanimaju utakice ostavi se ti pismene historije koju je neko lijepo sročio..
evo recimo Sloboda je 1991 godine igrala sa Zvezdom (poražena 4:3) + čestitala beograđanima na osvajanju LP
[youtube][/youtube]
evo recimo Sloboda je 1991 godine igrala sa Zvezdom (poražena 4:3) + čestitala beograđanima na osvajanju LP
[youtube][/youtube]
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta da ti kazem....GOSPODA I GRADSKA RAJA....tebi sigurno nepoznat pojambax08 je napisao/la:staragarda je napisao/la:Tako je....fino je čut da si savladao materiju i skontao neke stvari....nastavi bit fin pa te možda i pozovemo na TUSANJ da pogledaš SLOBODUbax08 je napisao/la:Hajd dobro najbolji ste,volim vas punoJel sad OK
Što ste vi neki fini ljudi.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la: Sta da ti kazem....GOSPODA I GRADSKA RAJA....tebi sigurno nepoznat pojam
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bax08 je napisao/la:Šta se odma palite djeco dragaDruga ste liga
Nemožete vi nikad bit VELEŽ,SARAJEVO;ŽELJO,BORAC a i klubovi poput ZRINJSKOG,ŠIROKOG OLIMPIKA su za vas institucije.
umrijet ces koliko patis
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.