nedim93 je napisao/la:daxo je napisao/la:Hvala na dobrodoslici, nisam ja paradajz ovo mi je zena pisala a ja diktirao ona je vojvodjanka pa zato je ekavica, i prije su ekipe igrale bunkere protiv nas ali smo mi tad imali igrace koji su znali odgovorit na svaku postavku protivnickog tima i mislim da je tu razlika izmedju tadasnjeg i sadasnjeg tima ogromna razlika u kvaliteti itd.
Dobrodošao za početak.
A evo da te pitam, šta to fali ovom Arsenalu a da ovdje nije spomenuto ? primarno Napadač, defanzivni vezni i krilo brzo. Arsenal je ove godine u ulozi wilsherea i girouda izradio jednu od ljepših akcija u fudbalskoj historiji, i tako je tekao taj prvi dio sezone u kojem smo imali ključne igrače na raspolaganju. Od decembra je počelo sa povredema i sad je stanje sve gore i gore, evo sad nam se i Ozil povrijedio.
Ovaj Arsenal uopšte nije daleko od TOP kluba, a to su i sinoć pokazali, da nije bilo gluposti u prvoj utakmici, bili bi ravnopravan protivnik bayernu za 1/4 , samo se naravno po običaju nama dešavaju neke ultra glupost.
Strpljenje je jedna od najvećih vrlina, a ja ne vidim da ovaj klub ide unazad.
Pozdrav

[
Hvala i tebi na dobrodoslici
Naravno svako ima svoje vidjenje i pravo na svoje misljenje to poswtujem. Posto si me pitao sta fali ovom Arsenalu rado cu ti odgovorit. Kao sto sam napisao navijam za ovaj klub 17 dugih godina a meni je 33 i bio sam u prilici gledati jako puno utakmica smio bih se usudit i reci da sam gledao 80% utakmica Arsenala od 2000- te godine sto uzivo sto snimci sto streamovi pa cak i kupovanje tada veoma skupog DREAMBOXA samo da bih gledao moj KLUB, kratko i jasno Arsenalu dugo godina fale kvalitetni igraci neko ce se slozit sa mnom neko nece kao sto napisah svako ima pravo na svoje vidjenje i misljenje, naravno sad ce neko rec nemamo finacija zbog stadiona bla bla itd. Mi nismo nikad placali puno dovodjenje nasih igraca jednostavno smo imali dobre skaute i dovodili smo igrace koji su do dolaska u Arsenal bili manje vise anonimusi kao npr. Pires, Wiltord, Ljungberg pa i moj najdrazi igrac svih vremena Henry. Tadasnji igraci da ih sad sviju nenavodim su se uklapali u sustav njegove filozofije fudbala sto znaci igrali su ubojite kontre jer su posjedovali brzinu gdje sad arsenal ima tek dva taka igraca jedan je Walcott koji je povrijedjen a drugi Ox, isto tako su igrali kako to sada kazu tika taku i kad je neko igrao bunker probijali su ga sto govore tadasnji rezultati dodje jedan Ewerton dodje i dobije hladno 7 komada na Highburiju i svi takozvani mali klubovi su tad odlazili punih mreza iz Londona. Mogao bih danima pisat ali nezelim gnjavit ni sebe a ni vas ali evo mog vidjenja sta Arsenal nema sto je nekad imao broj 1. napadac, Giroud nije toliko los koliko njemu nepaqse igra nasa on jednostavno nema brzinu a ni vjestinu daa se ubacuje u prazan prostor kontre sa njim su fakticki nemoguce a nasi bekovi NEZNAJU nabacivat visinske lopte gdje bi on mozda dosao i do izrazaja jer je solidan glavom. 2. zadnji vezni kratko i jasno Arteta nije kalibar za velike klubove, 3. krila moje misljenje da nam fale 2 krila Ox I Walcott su dolicni po meni ali su skloni povredama kao i mnogi ostali nasi igraci. 4. bekovi po meni od dolaska Laurena mi nismo ni imali dobrog desnog beka isto tako mislim i za lijevog od odlaska Colea naravno to je moje misljenje! I za kraj cu spomenut Ozila strasan igrac ali kao sto napisah nema on kome gurati lopte. NIsam bas vjest sa slaganjem recenica ali evo to je moje misljenje sta ovom Arsenalu fali pozzz