Jao Empoli-Nicola Pozzi najbolji strijelac.. Giovinco, Marchisio..Chinaglia je napisao/la:ebeš Bari, da se hoće Brescia i Empoli vratit' u Serie A, pa i Modenavolio bih da vidim i Crotone, čisto zbog Cataldija, da stiče iskustvo u Serie A
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
EspositoFaraonTM je napisao/la:Jao Empoli-Nicola Pozzi najbolji strijelac.. Giovinco, Marchisio..Chinaglia je napisao/la:ebeš Bari, da se hoće Brescia i Empoli vratit' u Serie A, pa i Modenavolio bih da vidim i Crotone, čisto zbog Cataldija, da stiče iskustvo u Serie A
To je onaj iz "generacije" Empolija krajem devedesetih?Chinaglia je napisao/la:EspositoFaraonTM je napisao/la:Jao Empoli-Nicola Pozzi najbolji strijelac.. Giovinco, Marchisio..Chinaglia je napisao/la:ebeš Bari, da se hoće Brescia i Empoli vratit' u Serie A, pa i Modenavolio bih da vidim i Crotone, čisto zbog Cataldija, da stiče iskustvo u Serie A
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
da, Empoli je inače drugi na tebeli 
L'Avvocato je napisao/la:Evo Lotito brat najavljuje velika imena na ljeto, u svim linijama
jah, velika imena tipa Pereirinha, Kakuta, Perea, Biava, itd .. desi im se da 'ubodu' nekad ćorku kao sa Biavom ili Berishom, ali tako jedan ozbiljan klub ne radi, što mi nismo
zato što laže i ne ulaže u ekipu, prodaje najbolje igrače .. pa čak i razumijem da se prodaju najbolji igrači, ali onda pare od prodaje uloži u ekipu kao De Laurentis, a ne sebi u džep ili u svoj drugi klub SalernitanuL'Avvocato je napisao/la:Kaže nije mu jasno što su navijači protiv njega
inače, Lazio je peti klub u Italiji koji ima najveće prihode od tv prava i svega ostalog, itd
Stadio Delle Aquile? šta je s tim? koliko mu to treba za papire, dozvolu, 10 godina? to je laž, nikad on nije ni htio graditi stadion
gdje su obećana 4 šampiona? da ne pričam ko je došao tada i to čak nisu bila četiri igrača, nego tri
klub je bio dužan, ali ne bih baratao ciframa, niko mu ne vjerujeL'Avvocato je napisao/la:kad je on donio finansijsku stabilnost klubu koji je bio dužan pola milijarde raznoraznim bankama kad ih je preuzeo.
L'Avvocato je napisao/la:Obećava pojačanja. Veliki projekat se polahko razvija. Želi imati mladu ekipu, talentovane igrače i one iskusne, provjerene igrače zbog ravnoteže.
lažna obećanja, niko na to ne nasjeda .. kakav veliki projekat? od velikog kluba napraviti prosječan? Reja mu trener, čovjek koji je njegov poltron, kad god ga pitaju za mercato, on kaže da imamo dobru ekipu, da je zadovoljan, itd
slučajevi Zarate, Pandev, Lede, itd?! neki dan ga je i Stendardno (naš bivši igrač, sada igrač Atalante) popljuvao između redova, itd
nema boljih dana .. ista priča narednih godina, eventualno osvajanje Coppa Italie u narednih pet sezonaL'Avvocato je napisao/la:Eto boljih dana Tuzlak
- L'Avvocato
- Kontakt:
Opsežan odgovor
Vidi se da ga baš ne podnosiš. Ne znam, nisam pametan a ni dovoljno upućen u dešavanja u i oko kluba. Samo sam pročitao izjavu. Vidjećemo šta će biti preko ljeta i koga to planira dovesti u klub.
Vidi se da ga baš ne podnosiš. Ne znam, nisam pametan a ni dovoljno upućen u dešavanja u i oko kluba. Samo sam pročitao izjavu. Vidjećemo šta će biti preko ljeta i koga to planira dovesti u klub.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ne podnosi ga velika većina Laziala, a ne samo ja
znam jedino da će doći Đorđević, što je dobar posao s obzirom da dolazi kao slobodan igrač, a u Nantesu je eksplodirao ove sezone u prvoj ligi, prije toga je bio odličan i u drugoj
sad, prema pisanju srpskih medija, fini klubovi su zainteresovani za njega, međutim, on je kao dao riječ Laziju, itd
spominje se i neki Hintergantner ili kako se već zove iz Salzburga, mlad stoper, 10-ak milki, isto ga kao prate fini klubovi, pa vidjeti ćemo .. očekujem da proda Marchettija, to je de facto gotova stvar
uglavnom, ne očekujem ništa pozitivno, historija me tome naučila ..
uglavnom, ne očekujem ništa pozitivno, historija me tome naučila ..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pusti ti njega, doveo im covjek Klosea i opet ne valja
Ma sta znas @JTS mozda je covjeku puko film radi silnih prozivanja pa i ulozi na kraju u ekipu, mozda pokusa drzati korak sa Romom ko zna. Vidjet cemo sljedece sezone, vala ocekujem da se svaki tim pristojno pojaca i izade jaci nego ove sezone pa tako i Lazio
Ma sta znas @JTS mozda je covjeku puko film radi silnih prozivanja pa i ulozi na kraju u ekipu, mozda pokusa drzati korak sa Romom ko zna. Vidjet cemo sljedece sezone, vala ocekujem da se svaki tim pristojno pojaca i izade jaci nego ove sezone pa tako i Lazio
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
-
Evil Genius II
rado bi ga vidio na kormilu repke nakon prandellija.
Lotito kupio novo pojačanje, najnovije klase
evo odradio je i prvi trening s ekipom, navijači i igrači oduševljeni

- IlPrincipe
- Kontakt:
- 10DelPiero
- Kontakt:
Arturo Di Napoli
A sad se bore za ulazak, trenutno su tamo neka 3 liga cini mi se. Sta ces finansije a steta prava jer su to bile paklene tekme protiv Palerma
A sad se bore za ulazak, trenutno su tamo neka 3 liga cini mi se. Sta ces finansije a steta prava jer su to bile paklene tekme protiv Palerma
Alessandro Del Piero !
koji je ovo klub? 
Mjessina ili Messina, u zavisnosti ide li ijekavicom ili ekavicom.Chinaglia je napisao/la:koji je ovo klub?
onda MjessinaMaGiCa je napisao/la:Mjessina ili Messina, u zavisnosti ide li ijekavicom ili ekavicom.Chinaglia je napisao/la:koji je ovo klub?
na prvu mi se učini Lecce po bojama, al' vidim da nije njihov grb
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pusti @Magicu laze te, Messina se izgovara kako god okrenesChinaglia je napisao/la:onda MjessinaMaGiCa je napisao/la:Mjessina ili Messina, u zavisnosti ide li ijekavicom ili ekavicom.Chinaglia je napisao/la:koji je ovo klub?igraju C2/B ligu, sad za sad na poziciju koja vodi u sljedeću fazu, šta god to značilo
Ma to je play-off mislim. Ja bi volio da se vrate upravo Messina i Palermo, sicilijanski derbi, rivalitet na nivou mrze se kao Genoa - Sampdoria
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.