Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Đemper, Đeko... đe je problem? 
U Pellegrinijevoj glavi...calcio je napisao/la:Đemper, Đeko... đe je problem?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Krivo mu jer je Đeko igrO u Želji gdje su ga nazivali svakakvim imenima pa on osjeća potrebu da ga brani, uz to pokušava biti smiješan, simpatično, nema šta.
I hoće li Pelegrini priznati da je pogriješio što Edina nije stavio u prvih jedanaest? Kao da gledam pričati će o sudiji.
I hoće li Pelegrini priznati da je pogriješio što Edina nije stavio u prvih jedanaest? Kao da gledam pričati će o sudiji.
Ima kriminalno primanje lopte i tehnika mu je drasticno oslabila u odnosu na vrijeme u Wolfsburgu. Ne znam u cemu je problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Kontakt:
Ali gdje oni nalaze ove sudije... Strasno.*p!p!t@* je napisao/la:U Pellegrinijevoj glavi...calcio je napisao/la:Đemper, Đeko... đe je problem?
Ovaj ce suditi na SP i sto je najgore, kad su sudije iz Evrope ovakve, kakvi ce tek biti oni iz Azije i Afrike. Ceka nas jos jedno frustrirajuce prvenstvo.
bla bla bla.Neutral je napisao/la:Krivo mu jer je Đeko igrO u Želji gdje su ga nazivali svakakvim imenima pa on osjeća potrebu da ga brani, uz to pokušava biti smiješan, simpatično, nema šta.
Nemam potrebe da ga branim jer se on vrlo dobro zna braniti. Yebi ga, bukvar u ruke i lagano ponavljaj slova.
Ništa pametno nisam ni oĆekivao od tebe zeniĆki palamudane.
DRUG NEBI TI PUNCA
Veceras najbolji igrac Citya , penal cist ko suza plus asistencija ,ljepota za gledati Bravo Edine ,aguero nidze veze veceras bolje da nije ni igro ...
To nas jedino moze i spasit pod vodstvom Mourinha iz Zavidovica. U Portugalu nam je sudija poklonio dva gola, mozda se ponovi. Samo da ne primimo 6 zbog takticara jos jednom.calcio je napisao/la:Ali gdje oni nalaze ove sudije... Strasno.*p!p!t@* je napisao/la:U Pellegrinijevoj glavi...calcio je napisao/la:Đemper, Đeko... đe je problem?
Ovaj ce suditi na SP i sto je najgore, kad su sudije iz Evrope ovakve, kakvi ce tek biti oni iz Azije i Afrike. Ceka nas jos jedno frustrirajuce prvenstvo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trolaj kući tako neodgojeni.bagrcavi je napisao/la:bla bla bla.Neutral je napisao/la:Krivo mu jer je Đeko igrO u Želji gdje su ga nazivali svakakvim imenima pa on osjeća potrebu da ga brani, uz to pokušava biti smiješan, simpatično, nema šta.
Nemam potrebe da ga branim jer se on vrlo dobro zna braniti. Yebi ga, bukvar u ruke i lagano ponavljaj slova.
Ništa pametno nisam ni oĆekivao od tebe zeniĆki palamudane.
Nauči se već jednom da rečenica može početi bez psovke, ah.
City ima sve, osim drugog stopera...zao mi onog kompanyija...isto kao kod nas nekada spaha...kad je morao sam pokrivati cijelu odbranu 
ne zna se ko je gori, lescot ili demichelis...
mislim da je daleko najbolja formacija cityija 4 5 1, s EDINom u spicu...sumnjam da je slucajnost da pobijede bayerna, chelsea s tom formacijom...nekako imam osjecaj da i Dzeki odg.takva formacija...a i veceras drugo poluvrijeme...steta sto ne udje onaj udarac glavom...moglo je biti svasta...a i penal da je sviran i realiziran, bio bi to vjetar u ledja da se u preostalih 10ak min pokusa nadomjestiti zaostatak...no sta je tu je...
kad ga krene nece znati stati...
a 4 5 1 sam uvijek zagovarao i u nasoj reprezentaciji, jos od Francuske (1:1), s jacim veznim redom, a ibisevic na klupu...mislim, ko jos igra s 2 klasicna spica osim shitija i BiH
ne zna se ko je gori, lescot ili demichelis...
mislim da je daleko najbolja formacija cityija 4 5 1, s EDINom u spicu...sumnjam da je slucajnost da pobijede bayerna, chelsea s tom formacijom...nekako imam osjecaj da i Dzeki odg.takva formacija...a i veceras drugo poluvrijeme...steta sto ne udje onaj udarac glavom...moglo je biti svasta...a i penal da je sviran i realiziran, bio bi to vjetar u ledja da se u preostalih 10ak min pokusa nadomjestiti zaostatak...no sta je tu je...
kad ga krene nece znati stati...
a 4 5 1 sam uvijek zagovarao i u nasoj reprezentaciji, jos od Francuske (1:1), s jacim veznim redom, a ibisevic na klupu...mislim, ko jos igra s 2 klasicna spica osim shitija i BiH
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 mar 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Unknown Genius
- Kontakt:
@bagrcavi nije upoznat sa najnovijim trendovima...
Jer je Đeko bolji od Ronalda!
Jer je Đeko bolji od Ronalda!
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ne izuvaj se prije potoka, jer čini mi se da ovi ništa ne poklanjaju, ovi smao uzimaju.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Goalgetter
- Kontakt:
Trazis paznju sa svoim komentarom ..evo poklonio sam ti !!!!Neutralan88 je napisao/la:ma šta lupetate samo ...
jednostavno KLOC i to je to
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Jos jednom se pokazalo koliko ustvari njemu odgovara kad je sam naprijed, ili kad ga barem jos jedan napadac ne gusi u sesnestercu. Svi se sjecate Pariza i prvog poluvremena, ali ima tu jos primjera kao sto je Belgija npr. u obe utakmice ili Bjelorusija kuci kad je isto odigrao fenomenalno.
Pellegrini se strasno zeznuo sto ga nije odmah gurnuo u vatru, jer se pokazalo da mu u skoku niko iz Barcelone nije bio ni blizu. Vrlo dobar i u kontroli lopte, kao i obicno.
Pellegrini se strasno zeznuo sto ga nije odmah gurnuo u vatru, jer se pokazalo da mu u skoku niko iz Barcelone nije bio ni blizu. Vrlo dobar i u kontroli lopte, kao i obicno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Odlicna utakmice Dzeke veceras, i jedino mi je krivo sto nij uspio jos postici gol protiv Barcelone i to na njihovom stadionu...Ako se ne varam jedino mu je Barcelona od ovih velikih ekipa ostala kojoj nije postigao gol.
Nazalost nikad necemo saznati sta bi bilo da je Dzeko poceo utakmicu od samog pocetka.
Nazalost nikad necemo saznati sta bi bilo da je Dzeko poceo utakmicu od samog pocetka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- calcio
- Kontakt:
Pass Accuracy 92%
-Aerials Won 80%
Touches 28
Fouls1
Total Shots 4
Dribbles Won 1
-Tackles-
Rating 6.9
Statistika i ocjena sa portala kojezabio (whoscored)
-Aerials Won 80%
Touches 28
Fouls1
Total Shots 4
Dribbles Won 1
-Tackles-
Rating 6.9
Statistika i ocjena sa portala kojezabio (whoscored)
Poruka miševima: "Haters gonna hate." A Džekica vam ga svima zabi ovom asistencijom večeras. Popadali ste k'o šljive...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
A Grafite?Consigliere je napisao/la:Jos jednom se pokazalo koliko ustvari njemu odgovara kad je sam naprijed, ili kad ga barem jos jedan napadac ne gusi u sesnestercu. Svi se sjecate Pariza i prvog poluvremena, ali ima tu jos primjera kao sto je Belgija npr. u obe utakmice ili Bjelorusija kuci kad je isto odigrao fenomenalno.
Najbolje je partije pružo dok je bio sa njim u tandemu. A i u reprezentaciji kad je igro u paru sa Zlatanom ili Vedom( ovo pod Safetom ne podrazumjevam pošto Vedo igra desno krilo)
I u tandemu sa Negredom je ekstra igro, druga je stvar kad igra sa onim patuljkom sebičnim koji babi ne bi loptu dao.
Odlicna partija Edina..Pokazao puno vise nego Aguero..Steta sto ne udje ona glavom,kakav bi to samo gol bio..Cist penal nije sviran nad njim..Sve u svemu jedan od najboljih je bio veceras ukupno u City-u..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, Brazzzoo123, Brokula, Chevalier, Confiance, DjaniTarik, Donnaruppa, General505, Google Adsense [Bot], HalaMadrid, HariTz, Kljukusar, legendarnadruga, LukavacBHF, MiranGlasnic, Sheyi, StevieG8, Zona49 i 105 gostiju.