Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
svejedno77
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
“[Mirza] was on fire,” Kidd said with a smile when asked why he held out Pierce in the fourth. “That’s something about those guys on the bench. They always let me know to let guys stay [in the game]. Paul said, ‘Let him go. He’s going.’ I wanted to come back with Paul a little earlier, but Mirza was knocking down shots and spreading the defense.”
To mi se svida kod Brooklyn-a u zadnje vrijeme imaju koheziju prava su klapa, prosle sezone nije to bas tako izgledalo D-Will gotivi Mirzu, Mirza gotivi Joe Jesusa i on njega, cijeni ga i Pierce, Mirza igra sa KG-om kojeg je nekad sa divljenjem kao Klinac pratio. Sa Kirilinekom se razumije svakako, Anderson pa i Livingstonom. Igraju jedan za drugog i u Playoffu ako se budu borili i igrali odbranu ko do sad bit ce totalno nezgodna ekipa i svakako mislim da ce Netsi biti 4 a mozda cak i 3 na istoku.
To mi se svida kod Brooklyn-a u zadnje vrijeme imaju koheziju prava su klapa, prosle sezone nije to bas tako izgledalo D-Will gotivi Mirzu, Mirza gotivi Joe Jesusa i on njega, cijeni ga i Pierce, Mirza igra sa KG-om kojeg je nekad sa divljenjem kao Klinac pratio. Sa Kirilinekom se razumije svakako, Anderson pa i Livingstonom. Igraju jedan za drugog i u Playoffu ako se budu borili i igrali odbranu ko do sad bit ce totalno nezgodna ekipa i svakako mislim da ce Netsi biti 4 a mozda cak i 3 na istoku.
To je i trebala biti prednost od samog početka za Nets-e. Igrači puni iskustva koji su osvojili prsten, nisu željni dokazivanja i preferiraju čistu timsku igru. Ima tu još mnogo neravnoteže u igri i treba još dosta vremena da se isprave neke greške u igri.
Nemoj mi reci da su te poceli osvajati? Prije neki dan si bio pun kritika za njihNeutral je napisao/la:To je i trebala biti prednost od samog početka za Nets-e. Igrači puni iskustva koji su osvojili prsten, nisu željni dokazivanja i preferiraju čistu timsku igru. Ima tu još mnogo neravnoteže u igri i treba još dosta vremena da se isprave neke greške u igri.
Imali su uvijek moje simpatije radi Mirze i Deron-a koji mi je bio najdraži play do dolaska Rose-a, zato i pišem uvijek tako velike kritike. Isto činim u vezi Bayern-a ako si upratio.
I dalje postoje određena soliranje i iracionalno dijeljenje lopte. Jučer je to bila situacija baš sa Mirzom kojeg je zaista išlo. Stoji kao duh sam a Livingston je išao na Blatche-a koji promašuje zicer pod faulom. Kasnije je mislim oba slobodna bacanja promašio. Neki će reći pa eto zicer zato mu je dodao, da, ali ako imaš igrača on fire njemu ide lopta da stoji na deset metara od koša. Pierce je to najbolje pokazao u 3\4.
I dalje postoje određena soliranje i iracionalno dijeljenje lopte. Jučer je to bila situacija baš sa Mirzom kojeg je zaista išlo. Stoji kao duh sam a Livingston je išao na Blatche-a koji promašuje zicer pod faulom. Kasnije je mislim oba slobodna bacanja promašio. Neki će reći pa eto zicer zato mu je dodao, da, ali ako imaš igrača on fire njemu ide lopta da stoji na deset metara od koša. Pierce je to najbolje pokazao u 3\4.
Livingston je uvijek bio slab u tome da Mirzi doda kad je sam na trici dok DWill i PP to rade konstanto kad ga ide. Opet mislim da ih samo Indy i Miami mogu izbaciti u PO sto znaci da ce vjerovatno proci prvu rundu a kako stvari stoje igrat ce sa Bullsima

- storm_raider
- Kontakt:
Koliko god ja volio Mirzu, Livingstone-ova procjena nije bila nimalo losa. Uradio je pick&roll sa Blatchom i dodao mu loptu na ziceru. Blatch je ostao na manjem igracu i ono je morao pogoditi. To sto nije pogodio kasnije slobodna, cak je drugo bilo i airball, to je Blatchov problem.Neutral je napisao/la:Imali su uvijek moje simpatije radi Mirze i Deron-a koji mi je bio najdraži play do dolaska Rose-a, zato i pišem uvijek tako velike kritike. Isto činim u vezi Bayern-a ako si upratio.
Mirza sinoc odlican! Ne znam sta se s Jamesom desava nakon one utakmice od 61 poen, ali to ne umanjuje nimalo Mirzinu sinoc vrhunsku odbranu. Nazite se rivalitet.
Sport je lijek za tijelo i duh.
popravi mi Mirza citavu sedmicu..bravo brate moj..nije mala stvar prvacima dati 17p i to za 16min..fantasticna partija koja ce ga vjerovatno ostaviti u rotaciji i nadam se bit pocetak nove rafalne paljbe nakon one krize
X factor: Mirza Teletovic scored 17 points in 16 off-the-bench minutes on 6-for-11 shooting from the field. He even guarded LeBron James successfully for a few late-game stretches, swatting a career-high three blocks. 
Koji merak probuditi se poslije onako lude noci sa Mirzom. Svaka ti dala majstore MT33 
Jel ima negdje ovaj intervju sa Djecakom?? Ako je ovo reko Pirs, nemam komentara, to je dokaz koliko ga cijene, da takva igracina ustupi mjesto na par minuta, kapa do poda, lave nas. Hvala Pol.svejedno77 je napisao/la:“[Mirza] was on fire,” Kidd said with a smile when asked why he held out Pierce in the fourth. “That’s something about those guys on the bench. They always let me know to let guys stay [in the game]. Paul said, ‘Let him go. He’s going.’ I wanted to come back with Paul a little earlier, but Mirza was knocking down shots and spreading the defense.”
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Who is the Nets’ biggest weapon off the bench?
Andrei Kirilenko
31%
Andray Blatche
37%
Mirza Teletovic
31%
Total votes: 3452
Andrei Kirilenko
31%
Andray Blatche
37%
Mirza Teletovic
31%
Total votes: 3452
-
svejedno77
- Kontakt:
http://nypost.com/2014/03/12/nets-nip-h ... nst-miami/" onclick="window.open(this.href);return false;bega_afc je napisao/la:Jel ima negdje ovaj intervju sa Djecakom?? Ako je ovo reko Pirs, nemam komentara, to je dokaz koliko ga cijene, da takva igracina ustupi mjesto na par minuta, kapa do poda, lave nas. Hvala Pol.svejedno77 je napisao/la:“[Mirza] was on fire,” Kidd said with a smile when asked why he held out Pierce in the fourth. “That’s something about those guys on the bench. They always let me know to let guys stay [in the game]. Paul said, ‘Let him go. He’s going.’ I wanted to come back with Paul a little earlier, but Mirza was knocking down shots and spreading the defense.”
Naklon do poda. Čuvati Jamesa na onakav način, pritom mu još uvaliti trojku u facu, stvarno je fenomenalna stvar za našeg kapitena. Drago mi je da je konačno proradio, a velika stvar je što se to upravo dogodilo protiv Heata.
A vidi ovih naših "novinara",pa oni objavili kao da je to sasvim normalno da neki košarkaš zabije 17 poena u 16 minuta.Eto Mirza dao 17p za 16 minuta,kome?Ma tamo nekoj ekipi sa floride ma ima ona serija na tv kako se zove majami bič tako nešto
J**o me moj otac da Mirza igra za Hrvatsku ako nebi danas romane pisali o njemu.Ne tražim da se sad piše neke poeme i gluposti ali je Mirza zaslužio da se tretira kako treba na ovim prostorima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mirza doktore! 
Nadam se da je ovo početak neke nove pozitivne serije. Potežak mjesec je iza, valjda sada ovo bude početak novih sjajnih partija.
Inače, i zbog Netsa mi je drago. Nadam se da će izboriti što bolju poziciju za playoff.

Nadam se da je ovo početak neke nove pozitivne serije. Potežak mjesec je iza, valjda sada ovo bude početak novih sjajnih partija.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- el-fighter
- Kontakt:
Sta bih sve dao da sam sinoc mogao gledati utakmicu sa Edinom Avdicem kao komentatorom.
Mirza u posljednje vrijeme (zadnjih par tekmi) igra jako dobro, a mislim da je razlog tome upravo sto se vise ne oslanja samo na sut za 3 poena. Sada jako cesto napada reket, dosta se krece u napadu i ima puno vise loptu u rukama. Shvatio je da se ne moze uvijek osloniti na sut za 3 i u posljednje vrijeme uvijek postigne par laganih poena nakon sto iznudi faul ili uhvati ofanzivni skok. Kada vec tako igra, onda i sut za 3 krene nabolje. Sinoc je imao veoma dobrih 60% i polako se popravlja i u tom segmentu.
Sada je najgore docekati sljedecu utakmicu.
Mirza u posljednje vrijeme (zadnjih par tekmi) igra jako dobro, a mislim da je razlog tome upravo sto se vise ne oslanja samo na sut za 3 poena. Sada jako cesto napada reket, dosta se krece u napadu i ima puno vise loptu u rukama. Shvatio je da se ne moze uvijek osloniti na sut za 3 i u posljednje vrijeme uvijek postigne par laganih poena nakon sto iznudi faul ili uhvati ofanzivni skok. Kada vec tako igra, onda i sut za 3 krene nabolje. Sinoc je imao veoma dobrih 60% i polako se popravlja i u tom segmentu.
Sada je najgore docekati sljedecu utakmicu.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 13 mar 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
eh Fajteru druze da je da on prenosi,al jbg,zar ne igraju u noci sa subote na nedjelju???
[youtube][/youtube]
- el-fighter
- Kontakt:
Koji bi to spektakl bio jbterobery22 je napisao/la:eh Fajteru druze da je da on prenosi,al jbg,zar ne igraju u noci sa subote na nedjelju???
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.