Ma nisam uvrijeđen. Nego ispade da smo mi bili toliko loši da nismo ošutali po golu,Ja da nisam bio na tekmi imao bih takav utisak koliko se vi ovdje falite nekom dominacijom.A da ste bili toliko dominantni u 2pol. Niste pozzzsarajlija je napisao/la:Nemoj se ti sta uvrijedit, ali priznaj da ste sjebali kako smo igrali u drugoom poluvremenu?, ja ne kazem da niste imali svojih sansi naprotiv ipak nismo ni mi, ni vi znali iskorisit i zato je ostalo 1-1 .Schwarz je napisao/la:Slažem se da je Stojčev bio najbolji igrac.al haj mi reci po čemu si zakljucio da smo se sj..ali u drugom polsarajlija je napisao/la:Bilo je sinoc prelijepo, u drugom smo poluvremenu igrali predobro kone su se sjebale jednostavno.![]()
Na Kosevu ih ceka pravi pakao...., po meni najbolji igrac na derbiju Dr. Stojcev7 !
![]()
![]()
Opet na Kosevu ce se sve odlucit pozdrav i nemoj se naci prozvanim.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
bili ste dominantni zadnjih 20-ak minuta, najvise zbog lose fizicke spreme nasih igraca , ne zbog neke vase superiornosti...
Ali fino ste igrali, vidi se da fali uigranosti samo i to je to.
Ali fino ste igrali, vidi se da fali uigranosti samo i to je to.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Brate svako voli svoj klub i fali sto je logicno, u drugom pol., smo mi igrali bolje nego npr u prvom ako cemo realno, ali dobro necemo vise o tome ipak ova utakmica ce na Kosevu da odluci putnika u polufinale. 
@ ZZtop10 igrali ste i vi fino u prvom jbg nismo znali iskorisit sanse ko ni vi i jbg ovako je najbolje nerijeseno, a sto se tice atmosfere bilo je super na obadvije strane.

@ ZZtop10 igrali ste i vi fino u prvom jbg nismo znali iskorisit sanse ko ni vi i jbg ovako je najbolje nerijeseno, a sto se tice atmosfere bilo je super na obadvije strane.

04.10.2009 !!
Ma bili smo dominantni u fizičkom smislu to drugo poluvrijeme...A sjevalo je sa svih strana, to niko ne osporava
Vidjecemo sve sad abd kad budemo igrali na Kosevu i bolji neka ide dalje, a ja se nadam da cemo to biti mi na kraju.

04.10.2009 !!
Gledaj buducnosti...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeste, i da imate trenera možda bi i pobjedili, kod vas jedino radi transformacija prema naprijed, a i to ne zbog neke taktičke uigranosti nego radi toga što u želji Staić i Bučan igraju bekove, al et dobri ste na Grbavici niste vako igrali ja ne pamtim.Krokodil je napisao/la:Ma bili smo dominantni u fizičkom smislu to drugo poluvrijeme...A sjevalo je sa svih strana, to niko ne osporava
-
- Kontakt:
ne bi se baš slozio da su vasi bocni loši bili ,cak mislim da su bili bolji od nasih tadejevica i barica nismo mi vama na boku pravili probleme ,nego smo drugo poluvrijeme dominirali u sredini, tu ste pali .lisander je napisao/la:Jeste, i da imate trenera možda bi i pobjedili, kod vas jedino radi transformacija prema naprijed, a i to ne zbog neke taktičke uigranosti nego radi toga što u želji Staić i Bučan igraju bekove, al et dobri ste na Grbavici niste vako igrali ja ne pamtim.Krokodil je napisao/la:Ma bili smo dominantni u fizičkom smislu to drugo poluvrijeme...A sjevalo je sa svih strana, to niko ne osporava
Rano je za prognoze, jer smo se opekli i sa nekim koji imaju isto prezime, ali ima damu i to je zasad dobro. U pamet dijete i za koju godinu nam donio puno radostihilmo je napisao/la:Gledaj buducnosti...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
mislim da ce rasti ova ekipa Sarajeva i da cemo sve bolje igrati, treba nam smao da uvezemo dvije pobjede ,radi samopouzadanja i atmosfere i onda cemo da gazimo .vec se ustalila neka postava ,tu su još puric ,todorovic i mislim da bi u narednim utakmicama i travancic trebao dobiti šansu za igru .i nekako mi bolje djeluje puzigaca nego tadejevic .znaci sadm je prioritet dobiti mladost ,nece biti lako loš teren oni se bore za opstanak ,al mislim ako hocemo da se borimo za titulu ovu utakmicu moramo dobiti .
Nama je samo probleme pravio Stojcev koje nije niko mogao zaustaviti. Tu je trebao biti samo flaster na tom igracu, utakmica bi bila gotova.bordobijeli je napisao/la:ne bi se baš slozio da su vasi bocni loši bili ,cak mislim da su bili bolji od nasih tadejevica i barica nismo mi vama na boku pravili probleme ,nego smo drugo poluvrijeme dominirali u sredini, tu ste pali .lisander je napisao/la:Jeste, i da imate trenera možda bi i pobjedili, kod vas jedino radi transformacija prema naprijed, a i to ne zbog neke taktičke uigranosti nego radi toga što u želji Staić i Bučan igraju bekove, al et dobri ste na Grbavici niste vako igrali ja ne pamtim.Krokodil je napisao/la:Ma bili smo dominantni u fizičkom smislu to drugo poluvrijeme...A sjevalo je sa svih strana, to niko ne osporava
Liga 10 ili 12 za bolji fudbal :
FK SARAJEVO
FK ŽELJEZNIČAR
NK ŠIROKI BRIJEG
HNK ZRINJSKI
FK BORAC
NK ČELIK
FK OLIMPIC
FK VELEŽ
FK SLAVIJA
NK JEDINSTVO ili FK SLOBODA
FK SARAJEVO
FK ŽELJEZNIČAR
NK ŠIROKI BRIJEG
HNK ZRINJSKI
FK BORAC
NK ČELIK
FK OLIMPIC
FK VELEŽ
FK SLAVIJA
M.Delac 2
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
√FKS1946 je napisao/la:Liga 10 ili 12 za bolji fudbal :
FK SARAJEVO
FK ŽELJEZNIČAR
NK ŠIROKI BRIJEG
HNK ZRINJSKI
FK BORAC
NK ČELIK
FK OLIMPIC
FK VELEŽ
FK SLAVIJA
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
10 svakako ti nabrojani klubovi i mirna bosna, od Jedinstva ili Slobode ja bi prije Slobodu. 

04.10.2009 !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nema tu sta bi, sta ne bi... Kaze se npr. od ove sezone ispada 4 ili 6 klubova i ko ostane ostane... Kakva Sloboda, kakvo Jedinstvo... Ili npr. uslov da bude infrastruktura, otpasce makar 3,4 kluba i koliko ostane, tog formata onda da i bude liga...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svejedno ko, treba jedne godine samo napraviti rez. Prvih deset ostaje i ulaze dva iz entiteta i gotovo. Na fazon HNL-a.sarajlija je napisao/la:10 svakako ti nabrojani klubovi i mirna bosna, od Jedinstva ili Slobode ja bi prije Slobodu.
- Evolution87
- Kontakt:
Pič.kast ulazak u meč nas je koštao pobjede. Ali i ovako nije loše
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda dodje dodik i pita zasto iz rs-a samo 2 kluba ?
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
nek rs ulozi u klubove i bit ce ¸5samerloff je napisao/la:i onda dodje dodik i pita zasto iz rs-a samo 2 kluba ?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo..rammstein je napisao/la:nek rs ulozi u klubove i bit ce ¸5samerloff je napisao/la:i onda dodje dodik i pita zasto iz rs-a samo 2 kluba ?
Pusti se te price, neka ulozi kao sto u kosarku ulaze pa ce imati klubova svojih.
Inace, misljenja sam da nam podhitno treba liga od 10 timova, plus jedinstvena prva liga takoder od 10 sa pet timova iz Federacije, 5 timova iz RS kao pocetna varijanta, a onda kasnije po zaslugama i ostvarenim rezultatima.
U Premier ligi od 10, dva bi tima ispadala direktno, a treci od dna bi igrao neki vid play off, sa trecim iz prve lige za ulazak, odnosno odlazak u nizi rang.
Timovi koji ne mogu odrzavati travnjake, tj teren, NS neka naredi da se postavi plastika, plus rasvjeta na svaki stadion premier lige. Minimalno 3.000 sjedecih mjesta je vec ostvareno, a neka sljedeca faza bude, natkrivanje tih minimalnih 3.000 sjedecih mjesta.
Igrao bi se trokruzni sistem, sa tim da svih pet susreta ide direktno, ili mogu par raditi neke multi prenose kao na Areni kada je liga prvaka. Da derbi kola bude u centru paznje, a na ostale da se ukljucuju po sansi, tj golu.