U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kevin
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Kevin » 13 mar 2014, 14:44

Batko je napisao/la:Ako se nije odazvao Gracanu, to je meni veliki pokazatelj, prosao je nase sve selekcije, trener mu je bio sugradjanin Karacic, Jagodic ga poznaje.....Maric ce sigurno biti jedan od bitnih igraca nove generacije U21 poslije ljeta....Ne sumnjam da ce se odazvati.....Moramo cijeniti to sto se nije odazvao gracanu, do sada su igraci iz tog kraja letjeli za pozivom Hrvatske sada je to malo drugacije......Ne sumnjam da mu je bolje da nasatavi igrati za BIH i vjerujem da ce tako i biti...
pa letio bi ti igrač iz sred Sarajeva prije igrat za Hr da ga zovnu nego za BiH..pa vidis da je u k..u savez bio donedavno..zato i govorim o čemu igrači razmisljaju danas..misle na svoju budućnost jer igranje za reprezentaciju puno donosi..ali isto tako ne donosi igranje za svaku isto..iskreno mene zaboli za koga ce igrat..neka igra di hoce ali vi morate shvatiti da je ovdje posebna situacija i da Hrvati posebne osjecaje imaju za hr repke..to je jednostavno tako..isto mozda kao i netko iz RS-a prema repki Srbije..ili isto tako neki bosnjak iz Švedske prema bh repci za razliku od one švedske..

ja sam misljenja da treba nastaviti u BiH ali mene se ne pita, niti bilo koga drugog..do dečka je pa neka skonta..ali je realnost da nije poletio odmah zaigrat sad za u21 hr u sloveniji..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 mar 2014, 14:53

Nije poletio, tacno, iako smo mozda velika vecina nas to ocekivali, zato kazem da to moramo cijeniti.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 13 mar 2014, 15:15

Vodi Srbija 1:0... 86. minut.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 mar 2014, 16:05

Gradačac je danas bio primjer civilizacije i kulture koje je izostala u susjednoj Modriči.Proslavljeni fudbaleri Sava Milošević,Mitar Mrkela,zatim,Vlado Jagodić i drugi u svečanoj loži su bili odusevljeni onim sto su vidjeli.Sto se tiče utakmice Srbija je bila bolja za taj jedan gol,no medju mladim Zmajevima ima dobrog materijala.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 mar 2014, 17:45

:!: :!: :!: :!: :!:
E ovo su Bosanci...
Neka se sad oni crvene, ovo je jaci samar od svih drugih....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Batko
Kontakt:

U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Batko » 13 mar 2014, 18:56

Gdje su sada @evomene nesha i ostali da vide sta je kultura i da skontaju foru za 50 godina, ma ima i 100 godina razlike....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 13 mar 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 mar 2014, 19:00

gringobih je napisao/la:Neka se sad oni crvene, ovo je jaci samar od svih drugih....
nemoj tako, na primitivizam se treba uzvratiti primitivizmom

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2014, 19:01

Kakav odgovor samo onoj primitivnoj stoki. 8-)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2014, 19:38

Prisustvovao sam danasnjoj utakmici, i kao sto je u prethodnim postovima napisano, veliki samar smo opalili cobanima iz Modriče. U toku cijele utakmice nije se cuo nijedan povik sa tribina koji bi uvrijedio igrace ili rukovodstvo Srbijanske repke. A sto se tice same igre iz mog ugla, mogu reci da imamo finu repku koja se mora uigrati. Jedino su me razocarali igrac sa brojem 2 u nasoj repki, koji je igrao desnog beka, momak se konstantno gubio, kao i igrac sa brojem 4, neko danas rece da taj igra za Salzburg, ali danas je odigrao ispod svakog nivoa. Ovi ostali u globalu dobri.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 mar 2014, 19:45

esprit24 je napisao/la:Prisustvovao sam danasnjoj utakmici, i kao sto je u prethodnim postovima napisano, veliki samar smo opalili cobanima iz Modriče. U toku cijele utakmice nije se cuo nijedan povik sa tribina koji bi uvrijedio igrace ili rukovodstvo Srbijanske repke. A sto se tice same igre iz mog ugla, mogu reci da imamo finu repku koja se mora uigrati. Jedino su me razocarali igrac sa brojem 2 u nasoj repki, koji je igrao desnog beka, momak se konstantno gubio, kao i igrac sa brojem 4, neko danas rece da taj igra za Salzburg, ali danas je odigrao ispod svakog nivoa. Ovi ostali u globalu dobri.
Ima li da se neko pozitivno isticao od nasih?
Ono jeli ti neko djelovao da ima slifa?
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 13 mar 2014, 19:49

esprit24 je napisao/la:Prisustvovao sam danasnjoj utakmici, i kao sto je u prethodnim postovima napisano, veliki samar smo opalili cobanima iz Modriče. U toku cijele utakmice nije se cuo nijedan povik sa tribina koji bi uvrijedio igrace ili rukovodstvo Srbijanske repke. A sto se tice same igre iz mog ugla, mogu reci da imamo finu repku koja se mora uigrati. Jedino su me razocarali igrac sa brojem 2 u nasoj repki, koji je igrao desnog beka, momak se konstantno gubio, kao i igrac sa brojem 4, neko danas rece da taj igra za Salzburg, ali danas je odigrao ispod svakog nivoa. Ovi ostali u globalu dobri.
taj 2 je zalutao u reprezentaciju po danas prikazanom....mene je pozitivno iznenadio nas igrac Kuzmanović (9), a 7 ne znam koje ali momak je po men bio danas najaci sto se tice nas
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2014, 19:54

mirzard je napisao/la:
taj 2 je zalutao u reprezentaciju po danas prikazanom....mene je pozitivno iznenadio nas igrac Kuzmanović (9), a 7 ne znam koje ali momak je po men bio danas najaci sto se tice nas
kuzmanovic ako bude radio kako treba, trebao bi izrasti u kvalitetnog igraca, nasa 11-ka me malo podsjeca na Dzeku :lol: , svojim kretanjem i ponasanjem. A danas najbolji igrac u obje ekipe je bio igrac sa brojem 7 iz Srbije, neko danas rece da je igrac rome, strasan igrac

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2014, 19:57

gringobih je napisao/la:
Ima li da se neko pozitivno isticao od nasih?
Ono jeli ti neko djelovao da ima slifa?
Radovac, zatim igrac sa brojem 10, onako malo na misketa podsjeca :) , zatim i golman mi se svidio, msm da brani za zrinjski, vec sam gore napisao sem ta dva igraca, svi su odigrali veoma korektno i zadovoljavajuce.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 13 mar 2014, 20:00

Nisam gledao ovu tekmu ali onih par iz nase lige sto sam gledao Zvijezdu vidi se da je Mico Kuzmanovic igracina vec sad sa 18 godina, samo da ga slava ne spuca u glavu bi ce od njega odlican igrac!

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 13 mar 2014, 20:00

Cestitke Gradacacanima, ponasanje za primjer, nema sta.
Smoke Weed Everyday!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 mar 2014, 20:04

EvoMene je napisao/la:Cestitke Gradacacanima, ponasanje za primjer, nema sta.
:!: :!: :!: :!: :!:

Ko je ovaj na klupi velikog Basela "Seferagic Admir" :?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 mar 2014, 20:10

Sto se tice danasnje utakmice ,kao prvo ugodan ambijent i lijepo vrijeme za igru.Posjeta solidna obzirom na termin utakmice i radni dan.Sto se tice igre Srbija puno kvalitetnija,ekipa fizicki spremnija i tehnicki potkovanija.Sto se tice nase reprezentacije imam utisak da je to skup babini i tatini sinova od kojih vecina nezna osnove fudbala kao sto je primanje i stopanje lopte.Jedina svijetle tacke u nasoj reprezentaciji i po meni prolaznu ocjenu koju bi mogli dobiti su igraci broj 8 i kapiten Radovac,broj 9 Kuzmanovic i mozda igrac sa brojem 3,ostalo katastrofa iz kojih god klubova dolazili.Iskreno se samo nadam da nije sve to sto imamo od mladih igraca.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 mar 2014, 20:25

danas bio na utakmici.nazalost izgubili smo ali smo imali zrele prilike da damo bar jedan gol.komentarisao bi malo nase igrace i selektora,po meni je zalosno da u nasoj ekipi vise od pola pozvanih igraca igra druge pozicije od onih koje igraju u svojim maticnim klubovima..e sada se postavlja pitanje zasto??? naravno vidljivo je da u nasoj ekipi menadzeri kroje tim i vidi se da pojedinci moraju igrati nazor.zalosno ali istinito.ovako se ne prave igraci koji bi za par godina trebali kucati na vrata seniorske reprezentacije...u ekipi ima par dobrih igraca koji su se dobro noslili sa dosta tehnicki i fizicki jacim igracima srbije.
nazalost danas je mico kuzmanovic igrao na pogresnoj pozicij i nije se mogao pokazati u jos boljem svjetlu iako ruku na srce ono sto je pokazao moze dobiti prolaznu ocjenu.selektor kareacic ga je stavio na lijevu stranu iako je njegova pozicija na desnoj strani.mucio se puno i vidilo se da momak moze ima brzinu ali trebao ga je bar rotirati u toku utakmice kao sto je selektor srbije radio sa svojim igracima...
takoder drugi igrac zvijezde dedic mesanovic koji je po vokaciji zadnji vezni da nas je dobio desetak minuta u napadu i nije se pokazao ..logicno da nije ,isto ga je mogao i na gol staviti.

komentarisao bi jos radovca koji naravno mora igrati .danas je prosuo malo je reci 50 lopti.

jos jedna zanimljiva stvar je odnos prema dresu gdje se vidi da srbijanski igraci imaju vise elana selektor je vise profesionalan stalno galami na igrace dok je kod nas ono laganini revijalno pa et.tolko od mene.

pohvale i za moje sugradane na fer i korektnom navijanju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2014, 20:28

zmajevac je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice ,kao prvo ugodan ambijent i lijepo vrijeme za igru.Posjeta solidna obzirom na termin utakmice i radni dan.Sto se tice igre Srbija puno kvalitetnija,ekipa fizicki spremnija i tehnicki potkovanija.Sto se tice nase reprezentacije imam utisak da je to skup babini i tatini sinova od kojih vecina nezna osnove fudbala kao sto je primanje i stopanje lopte.Jedina svijetle tacke u nasoj reprezentaciji i po meni prolaznu ocjenu koju bi mogli dobiti su igraci broj 8 i kapiten Radovac,broj 9 Kuzmanovic i mozda igrac sa brojem 3,ostalo katastrofa iz kojih god klubova dolazili.Iskreno se samo nadam da nije sve to sto imamo od mladih igraca.
Nemoj zezati, odbrana je odigrala dobro, vezni red manje vise, onaj u napadu sto je igrao msm Aganspahic, momak se trudio al nije mogao sam steta za onaj volej iz prvog poluvremena sto bolje nije pucao, po mom misljenju, 2(desni bek) je totalno zalutao, dok 4-oka nije imala svoj dan :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Bordo10, Confiance, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, jasmin10, kontra, LondonBlues, Mostarska, Sveti, Taree, Uknaac, zemuntrg i 120 gostiju.