Inace, RedBull veceras nastupa kao FC Salzburg zbog uefinih pravila o sponzorstvu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Napoli veoma loš, nijednu šansu nisu napravili. Odbrana nesigurna, a ova trojka iza Higuaina ništa nije napravila, pogotovo Hamsik, nije se sastavio sa loptom.
I ne znam šta Benitez izvodi sa štoperom na zadnjem veznom, a Inler mu sjedi na klupi.
Yebeni Mane Ako Salzburg ne pobjedi on je jedini krivac, svaki pas ili prekratak ili prejak, sebican, glumi penal u stopostotnoj...
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma Sevilla (mislim FC ) su sami sebi krivi...promašili su 5-6 zicera....kazna je staro nepisano pravilo.
Betis dvije šanse= dva gola i halali Huso materi
Nije tu nista gotovo. Ko se nadao da Betis moze uvaljat 2 gola u gostima. Sevilla se propisno napromasivala veceras, minimalno 4-5 zicera, a onda kazna dođe.
Vidim kokoske po starom obicaju, bravo za Benficu .
Red Bullovci ce ovo odraditi kod kuce.
Valencia vec obezbjedila prolazak i to ubjedljivo.
Porto - Napoli ce biti opak mec iduce sedmice.
Anzi bi mogao da izbaci blijede Holandjane...
Juventus se fino ukenja na sebe.
Lavovi su odradili Cehe vec ali opet ovi imaju gol u gostima.
Betis iskoristi sanse i 90% su osigurali prolazak. Ovo im je i jedina utjeha nakon ocajne sezone.
Benfica ponizi Tottenham. Uzvrat ce biti formalnost mozda cak i potop...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!