FK Mladost Velika Obarska
Re: FK Mladost Velika Obarska
Ko Vam je ovaj Celo vezni red ja mislim
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
haha od ćela imamo samo trenera i golmana, i ima napadač, al on je proćelav Dragan Ristić, ne znam na koga mislišLAW je napisao/la:Ko Vam je ovaj Celo vezni red ja mislim

003871312
Cestitam mojim zemljacima. U poslednja 3 kola ste me bas prijatno iznenadili. Puno srece protiv Sarajeva i u nastavku prvenstva. Pozdrav iz Autrije.
Đe si ljudino Obrljanskasemberac je napisao/la:Cestitam mojim zemljacima. U poslednja 3 kola ste me bas prijatno iznenadili. Puno srece protiv Sarajeva i u nastavku prvenstva. Pozdrav iz Autrije.

003871312
" onclick="window.open(this.href);return false; ima snimak iz pretprošlog kola, ovakav je i danas jer u bijeljini od tada nije ni bilo kiše.Head je napisao/la:U kakvom je stanju teren,ima li kakva slika.
003871312
Ovo je super kakav je bio protiv Olimpica i protiv Travnika kada je bio jedno kolo. Nema slika, ne znam da li ima gdje neki snimak sa utakmice. Vjerovatno ima neki izvještaja.Head je napisao/la:Znaci ocajan.![]()
Imaju li kakve slike sa jucerasnje utakmice.
003871312

Sportski direktor sa našim prvotimcima

Svi smo mi ljudi, i po nekad se opustimo

003871312
Cestitke momcima na osvojenom bodu. Nema opustanja do kraja prvenstva, samo naprijed. Ponosan sam na vas...
Sa utakmice pa malo da podijelim
2:0 , 3 penala , bezbroj kartona, eto kakva je utakmica..
Igru briši, bodove piši, iako jos nije osigurano za premijerligu sledeće godine, Rudar još može teorijski stići, ali znamo da su u veoma teškoj situaciji, i da je 99 % osigurano
Sledeće kolo na Grbavici, iako je naša jaka odbrana, Željo ide na gol razliku, ono što zabrinjava je i gostovanje Zrinjskom
Ali šta je tu je, bitno je igrati i sledeće godine

Igru briši, bodove piši, iako jos nije osigurano za premijerligu sledeće godine, Rudar još može teorijski stići, ali znamo da su u veoma teškoj situaciji, i da je 99 % osigurano

003871312
Cickoo je napisao/la:Sa utakmice pa malo da podijelim2:0 , 3 penala , bezbroj kartona, eto kakva je utakmica..
Igru briši, bodove piši, iako jos nije osigurano za premijerligu sledeće godine, Rudar još može teorijski stići, ali znamo da su u veoma teškoj situaciji, i da je 99 % osiguranoSledeće kolo na Grbavici, iako je naša jaka odbrana, Željo ide na gol razliku, ono što zabrinjava je i gostovanje Zrinjskom
![]()
![]()
cestitke na pobjedi!

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Pa vidi se da ste rasterećeni ušli u meč, bez pritiska, ali ste stvarali fine šanse. Prvo poluvrijeme dosta smo bolje mi igrali, drugo se malo povukli, 2 gola smo vam dali iz penala, imali ste i vi penal i promasili, tj odbranio nas golman. Najrealniji ishod bio bi po bod, ali sreća na našoj strani. Bilo je dosta sudijskih propusta i grešaka, ali sve u svemu, jedna fina ekipa koja zaslužuje premijerligu sledeće godineFanVitez je napisao/la:Cickoo je napisao/la:Sa utakmice pa malo da podijelim2:0 , 3 penala , bezbroj kartona, eto kakva je utakmica..
Igru briši, bodove piši, iako jos nije osigurano za premijerligu sledeće godine, Rudar još može teorijski stići, ali znamo da su u veoma teškoj situaciji, i da je 99 % osiguranoSledeće kolo na Grbavici, iako je naša jaka odbrana, Željo ide na gol razliku, ono što zabrinjava je i gostovanje Zrinjskom
![]()
![]()
cestitke na pobjedi!mozes li mi reci kako smo mi igralii?

Sretno u daljem takmičenju

003871312
- zivinaajkula
- Kontakt:
Sada se mozete opustiti na Grbavici i primiti 5,6 komada! 

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
zivinaajkula je napisao/la:Sada se mozete opustiti na Grbavici i primiti 5,6 komada!

003871312
- zivinaajkula
- Kontakt:
Cickoo je napisao/la:zivinaajkula je napisao/la:Sada se mozete opustiti na Grbavici i primiti 5,6 komada!Aaa pa imamo mi i Zrinjevce na rasporedu, a Široki i Zrinjski uvijek nas nabiju, dok u Sarajevu uvijek igramo fino
Bolje se malo uozbiljite
Pa kad se protiv tih "malih" ekipa opustite!

Ma ljudi smo ,dogovorit cemo se ,dosta nama 4 komada u vasoj mrezi!

sloboda govora i pravda za sve!
Najbolje da uvedemo naše kadete, tad bi vam obezbedili 100% ligu ahahah (Ako pratiš mladje selekcije, znaš o čemu pričam)zivinaajkula je napisao/la:Cickoo je napisao/la:zivinaajkula je napisao/la:Sada se mozete opustiti na Grbavici i primiti 5,6 komada!Aaa pa imamo mi i Zrinjevce na rasporedu, a Široki i Zrinjski uvijek nas nabiju, dok u Sarajevu uvijek igramo fino
Bolje se malo uozbiljite
Pa kad se protiv tih "malih" ekipa opustite!![]()
Ma ljudi smo ,dogovorit cemo se ,dosta nama 4 komada u vasoj mrezi!
003871312
Cickoo je napisao/la:Pa vidi se da ste rasterećeni ušli u meč, bez pritiska, ali ste stvarali fine šanse. Prvo poluvrijeme dosta smo bolje mi igrali, drugo se malo povukli, 2 gola smo vam dali iz penala, imali ste i vi penal i promasili, tj odbranio nas golman. Najrealniji ishod bio bi po bod, ali sreća na našoj strani. Bilo je dosta sudijskih propusta i grešaka, ali sve u svemu, jedna fina ekipa koja zaslužuje premijerligu sledeće godineFanVitez je napisao/la:Cickoo je napisao/la:Sa utakmice pa malo da podijelim2:0 , 3 penala , bezbroj kartona, eto kakva je utakmica..
![]()
![]()
cestitke na pobjedi!mozes li mi reci kako smo mi igralii?
Sretno u daljem takmičenju
hvala na postenom izvjestaju,jedan od rijetkih koji napise kako i jest

TH 1950
svaka čast prva sezona i uspjeli ste se spasiti na vrijeme tako da nestrepite mada još nije gotov al eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.