FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 13 mar 2014, 18:40

Mladost je tvrd orah, kad pomislim da smo protiv njih kuci prosuli bodove zijanim se. Jedino me raduje nasa dobra igra i sprema, valjda ce to biti dovoljno bar za minimalac jer nismo nesto efikasni i uigrani.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 mar 2014, 18:55

E sada da napišem nešto o utakmici koju smo sinoć odigrali.

Najslabije karike našeg tima sinoć su bili Barić i Tadejević jer realno nisu ništa uradili prema naprijed, a Bilbija će morati proraditi hitno jer realno i on kako vrijeme prolazi kredit ispucava. Jajalu i Stojčevu ponuditi već sada novi ugovor jer su vanserijski igrači za naše lige jer dok je njih biti će i našeg veznog reda jer ako oni odu jednog dana teško se nama ponovno. Utakmica je sinoć bila kvalitetna zahvaljujući većinski FK Sarajevu jer je igralo maksimalno otvoreno i zato što FK Sarajevo posjeduje veoma kvalitetene pojednice koji donose veliku prevagu na terenu. Željezničar je također morao otvoreno igrati radi domaćeg terena, a da li će potpuno otvoreno odigrati na Koševu sumnjam jer ako tako nastupe mogli bi izgubiti sa 2 gola razlike bez problema. Tako da će utakmica na Koševu biti po mome mišljenju puno lošija i previše će se taktizirati. Želim pohvaliti brojnost navijača Sarajeva uprkos zabrani ipak su pokazali ogromnu odanost klubu. Onaj alkos iz Željezničara profuli šansu što nebi prefulili igrači Turbine i Famosa. O jabuci je suvišno pričati jer po tome vidimo dokle je primitivizam došao i očito je najveće sniženje cijena jabuka u kantonu Sarajevo na Grbavici. Dupovac je odigrao extra tekmu, ali ono guranje u 91 minuti sa čupavim Bučanom je ipak trebao kazniti jednim šamarom jer onakvo Bučanovo grananje rukama, mangupisnje i poziv Bučana na fajt poslije tekme je nedopustivo. Sve u svemu historija se nastavila od 2011 godine i zadovoljan sam igrom i ostali su još završni radovi na Koševu i onda možemo čekati ime novog protivnika u polufinalu kupa.
SRETAN BROJ - 1725

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 mar 2014, 20:19

jug-onostalgicar je napisao/la:
Armala je napisao/la:
Djorkaeff je napisao/la:armala smekeru juce smekas mjesto okupljanja a ovdje pricu prosipas :lol: :lol: dal ce ova djeca ikad doci pameti
A gdje si ti danas?* :lol: :lol: Koji si ti jad, trebao si da pomognes drugarima da ne bjeze po parkovima, ja konto Djorkaef supremen ce doci :lol:

i opet hitna dolazila po vaseg na kraju....

nek admin pobrise ovo moje i od ovog maloljetnika na cije sam citiranje odgovorio
glupo je uopste sto ove teme pisete ovdje,a posebno sto kazes dolazila hitna po nekog,koga ste pogodili kamenom,to je dno dna,ako nemas hrabrosti pusti se kamenjanja,iza zgrada i gadjaj d aubijes nekog

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 13 mar 2014, 20:43

Čestitam i Sarajevu i Želji na vrlo dobroj utakmici. Stvarno je bilo ugodno gledati napokon, jedan veći ritam utakmice u našoj PL a i veći nivo kvaliteta. Sarajevo još u potpunosti ne štima kao ekipa,ali kako vidim tendencija je da će to leći na svoje, dok Željo po meni, kao neutralnom navijaču, ima blistaviju budućnost, jer se okrenuo svojim mladim snagama.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 mar 2014, 21:01

zmajusk je napisao/la:Čestitam i Sarajevu i Želji na vrlo dobroj utakmici. Stvarno je bilo ugodno gledati napokon, jedan veći ritam utakmice u našoj PL a i veći nivo kvaliteta. Sarajevo još u potpunosti ne štima kao ekipa,ali kako vidim tendencija je da će to leći na svoje, dok Željo po meni, kao neutralnom navijaču, ima blistaviju budućnost, jer se okrenuo svojim mladim snagama.
samo mi objasni kojim mladim pa da ti povjerujem :D
bučan i raja? pa mlađa je naša ekipa od njhove

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 mar 2014, 21:12

zmajusk je napisao/la:Čestitam i Sarajevu i Želji na vrlo dobroj utakmici. Stvarno je bilo ugodno gledati napokon, jedan veći ritam utakmice u našoj PL a i veći nivo kvaliteta. Sarajevo još u potpunosti ne štima kao ekipa,ali kako vidim tendencija je da će to leći na svoje, dok Željo po meni, kao neutralnom navijaču, ima blistaviju budućnost, jer se okrenuo svojim mladim snagama.
tebi kao neutralnom navijacu treba biti jasno da imamo mladu ekipu,i da cemo tek na ljeto jos vise da se pojacamo

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 21:41

Čovjek je nspisao o svijetlijoj budućnosti Želje, i potpuno je u pravu.U ovom momentu, kao nužno zlo, u ekipi Želje igrs S.Bucan, na poziciji na kojoj nije nikada igrao, i vjerovatno nece više nikada.Umjesto njega, vjerovstno već od nedjelje igra pravi lijebi bočni, 91.godiste.
Slicna situacija he sa Selimovicem, i on igra zadnje utakmice u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.To su dva igraca koji imaju trideset i trideset dvijr godine.Iza njih je Jamak koji ima 28 g i koji skoro sigurno nece naredno prvenstvo početi u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.
Realno je reci da Zeljo ima svijetliju buducnost sa igrackim kadrom.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2014, 21:49

pustite se mladosti i buducnosti mozemo i mi pricati da je nasljednik tadejevica neko didjete 95 godiste ali kakva je to buducnost to samo dragi bog zna
a ja sanjam o ovakvom timu

bandovic

berberovic dupovac torlak tadejevic

jajalo

kojasevic stojcev husejnovic

bilbija velokoski

sace neki reci preofanzivno pa ovima igracima naprijed netreba odbrana nemogu primit golova koko mogu dati u ovoj nasoj saban ligi a abd da ovo dozivimo a nebi ovo bilo tesko ispuniti na ljeto bar moje misljenje ima se love
Samo Sarajevo

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 mar 2014, 21:54

[youtube][/youtube]

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 22:01

Ok, naravno da su vazni rezultati i to je svima prioritet, zbog toga de igra nogomet i zbog toga se ekipe takmiče. Ne mislim da podmladjivanje ekipe ima smisla ako ono ne može ici uporedo sa dobrim rezultatima.Cini mi se da u Zelji ima ta baza mladih igrača, uglavnom iz sopstvene škole, koja moze držati priključak sa vodećima i obezbijediti igranje euro utakmica. To je odlicna produktivnost, imajuci u vidu uloženo i vraćeno.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 mar 2014, 22:03

rammstein je napisao/la:
samo mi objasni kojim mladim pa da ti povjerujem :D
bučan i raja? pa mlađa je naša ekipa od njhove
kakav si ti lik... kada podmladjujes ekipu ne mozes staviti u prvih 11 sve igrace od 19 godina. Moras imati neke starije i iskusnije koji ce im pomoci u razvoju i s kojim ce im biti lakse igrati i napredovati.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 22:20

Slazem se. I bice starijih igrača.Golman 26, jedan stoper ima 26, Mozda ostane i Svraka 26,obi veznjaci ulaze u zrele godine, Tomic i Hasanovic po 23, B.Colic isto.To ce biti najiskusniji igraci u timu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 mar 2014, 22:34

Do koliko radi vas fan shop u Titovoj?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 mar 2014, 22:34

FKZ1921 je napisao/la:Slazem se. I bice starijih igrača.Golman 26, jedan stoper ima 26, Mozda ostane i Svraka 26,obi veznjaci ulaze u zrele godine, Tomic i Hasanovic po 23, B.Colic isto.To ce biti najiskusniji igraci u timu.
Sve je to divno, al hajd živ bio na temu NKŽ i tamo pričaj o svojim nogometašima.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 22:39

Izvinjavam se,nisam imao namjeru peglati.
Krenula je priča, samo sam se uključio.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2014, 22:44

exbabilon je napisao/la:Do koliko radi vas fan shop u Titovoj?
ul. Maršala Tita 38b - svaki radni dan od 10-17h, subota od 10-13h,

Prije one utakmice u Zenici sam govorio da nam je utakmica protiv "mladih" komšija bitnija o te prve u Zenici, ova sad u Semberiji je još bitnija. Svi konkurenti za vrh će vjerovatno zabilježiti pobjede tako da nam je jako bitno da ostanemo u utrci. Ne smiju nas se više dešavati kiksevi protiv "malih" ekipa.
Probati ponoviti ovu igru iz derbija kojom smo svi zadovoljni, ne moguće je da su kvaliteniji od naših dragih komšija. Ne treba ih podcijeniti i ići sa razmišljanjem da ćemo dole lahko dobiti. Neće biti ni malo lahko, ali se nadam da možemo do pobjede dole. Oni jesu u ovom proljetnom dijelu uzeli više bodova od nas, prvenstveno nam opomena trebaju biti ta tri boda iz Banja Luke. Hrabro, borbeno i pametno pa šta bude....A onda protiv naših mostarskih prijatelja spektakl na Koševu.

P.S. Neću biti tu nekoliko dana nemojte od teme praviti poligon za prepucavanje.. ;) ;) ;)
Ostajte mi zdravo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 mar 2014, 23:09

Hvala Hilmo ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 mar 2014, 23:46

FKZ1921 je napisao/la:Čovjek je nspisao o svijetlijoj budućnosti Želje, i potpuno je u pravu.U ovom momentu, kao nužno zlo, u ekipi Želje igrs S.Bucan, na poziciji na kojoj nije nikada igrao, i vjerovatno nece više nikada.Umjesto njega, vjerovstno već od nedjelje igra pravi lijebi bočni, 91.godiste.
Slicna situacija he sa Selimovicem, i on igra zadnje utakmice u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.To su dva igraca koji imaju trideset i trideset dvijr godine.Iza njih je Jamak koji ima 28 g i koji skoro sigurno nece naredno prvenstvo početi u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.
Realno je reci da Zeljo ima svijetliju buducnost sa igrackim kadrom.
Podmladili ste ekipu jer nemate para to je cinjenica,a koliko cete moci zadrzati Tomica to je pitanje! Hodzic nije vas igrac,Kvesic dobar igrac al tesko da ce se vise biti ozbiljan igrac,od ostalih tu se izdvaja Zolotic,al vidjecemo kako ce igrat poslije povrede,ostali ti vasi mladi igraci po meni su cisti prosjek,al mozda se varam

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 mar 2014, 00:46

Deranje !!! Najjace na 9:38 (upalite HD) :D 8-)

[youtube][/youtube]

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 mar 2014, 08:46

aS_Roma je napisao/la:Deranje !!! Najjace na 9:38 (upalite HD) :D 8-)

[youtube][/youtube]
Zar ti pises na forumu? Mislio sam da si izgubio opkladu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fks74, Laganini1986, tutankamon1905 i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []