FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ne znam za Krpica bgm, steta je to- ne vjeruje njemu Ciro dzaba..Brzi je bolji tehnicar sigurno i opasniji igrac, Mujka je strasan realizator, Mehidic u ludoj formi i ta ekipa je za gostovanja mozda i bolja..ali i Krpic je veliki borac, Mario Mandzukic ove lige, nije neki realizator ali je u duelima neprikosnoven, puno trci (mada svi trce), tuce se sa odbranom i strasno puno radi za ekipu sto je potrebno na ovakvim gostovanjima..
vidjet cemo jbg, ovdje do izrazaja dodje jaka klupa, rjesenja je puno valjda Ciro nadje najbolje.
vidjet cemo jbg, ovdje do izrazaja dodje jaka klupa, rjesenja je puno valjda Ciro nadje najbolje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
ovaj Husic je i u Sarajevu bio prelos,ja sam mislio kad je dolazio da ce biti bomba igrac,apsolutno nista nije pokazao,kao i ovaj Huseinbasic kojem jje kafana na prvom mjestu!HerLutwoII je napisao/la:Meni nije jasno sta je sa Husica,aklimatizovao se do sada valjda?
Nekad je to bio odlican vezni igrac,iskusan je i za ovaj tim se morao nametnuti.
Jusufbasica nisam do sada imao priliku gledati,ali haman nije ni on nesto zainteresovan od kako je nasao dlaku u lopti.
Huseinbasic je sad u tim godinama u kojim mora nesto pokazat, imao je priliku u Sarajevu (manje-vise) da pokaze to nesto, nije uspio, sad je dobio novu odlicnu priliku, vjerovatno ce dobit vise prostora nego u Sarajevu, slabija je liga, odlicni uvjeti do njega je ako hoce da bude igrac mora se ponasat tako ako nece, boze moj ni prvi ni zadnji kome je kafana uzela karijeru.ultrahell24 je napisao/la: ovaj Husic je i u Sarajevu bio prelos,ja sam mislio kad je dolazio da ce biti bomba igrac,apsolutno nista nije pokazao,kao i ovaj Huseinbasic kojem jje kafana na prvom mjestu!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Odlicno je da ima širine i da skoro svi mogu vrlo lako na klupu ako se budu zajebavali
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Husejnbasic je na pripremama bio jako dobar (najbolje se cak pokazao) i za sad djeluje ozbiljan..par put sam ga gledao i u Sarajevu i nije mi bio los kad god sam ga gledao..mislim da momak ima sta da pokaze, do njega je hoce li iskoristiti priliku..u pripremama je odlicno krenuo, sad cemo vidjeti ligaski debi.ultrahell24 je napisao/la: ovaj Husic je i u Sarajevu bio prelos,ja sam mislio kad je dolazio da ce biti bomba igrac,apsolutno nista nije pokazao,kao i ovaj Huseinbasic kojem jje kafana na prvom mjestu!
a Husic je vec prvu tekmu pokazao da zna, ali je cini mi se neozbiljan , pa cak mozda i nepripremljen (ili vise nece da trci koliko je nepripremljen) a to kod Cire ne prolazi...vidi se da covjek zna stati na loptu, ima pregled igre, solidan pas, ali previse usporava igru, previse ceka na lopti, voli komplikovati i driblati pa cesto i izgubi loptu nepotrebno na sredini terena pokusavajuci protivnika napraviti budalom...sto takodjer kod Cire ne pali..da se samo malo brze oslobadja lopte za ovu ligu bi bio strasan..valjda se i on dozove pameti.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 14 mar 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nismo dugo imali ekipu sa takvom konkurencijom na klupi,svako mjesto u timu je pokriveno da se ne osjeti bilo ciji izostanak. Nadoci ce i Husic,valjda ce ga malo biti stid godina igranja i para sto unaprijed uze,a ni marku kroz igru ne vrati.Heller je napisao/la:Odlicno je da ima širine i da skoro svi mogu vrlo lako na klupu ako se budu zajebavali
Svi pišu husićima ovim novim polovljacima što su uzeli na ruke i sad sjede na klupi.Š TA JE SA MIĆE NEMA GA NI NA KLUPi.Taj momak je na pripremama bijo naj bolji strijelac, pa je zadnjih 5 utaknica na klupu zbog ovih novih igraća.Izgleda nema menađera.
- Probisvjet
- Kontakt:
Husic je odlican igrac, a to sto je na klupi nam daje sigurnost. Imamo pokrivena sva mjesta sa po dva igraca i to kvalitetna. Neki igraci koji su jesenas bili standardni nisu vise ni medju rezervama. To odslikava nasu snagu.HerLutwoII je napisao/la:Nismo dugo imali ekipu sa takvom konkurencijom na klupi,svako mjesto u timu je pokriveno da se ne osjeti bilo ciji izostanak. Nadoci ce i Husic,valjda ce ga malo biti stid godina igranja i para sto unaprijed uze,a ni marku kroz igru ne vrati.Heller je napisao/la:Odlicno je da ima širine i da skoro svi mogu vrlo lako na klupu ako se budu zajebavali
Imamo gomana koji ulijeva sigurnost, odbrana stamena, u vezi imamo naseg Mesija u napadu konkurencija nikada jaca. Nema vise devastiranja tima kartonima, da nemamo nikoga za adekvatnu zamjenu.
Realno mozemo pobjediti sve utakmice do kraja, ali za sve postoji ali... U ove dvije prosle utakmice smo igrali sa 30% mogucnosti.
Nikada nisam bio veci optimista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Minimum minimuma, ti si maximum. Ne sikiraj se za Micu. On se dokazao sto je izborio da ostane kod Cire. Samim tim znaci da je i dobar igrac, meni neizmjerno drag. Njegovo vrijeme tek dolazi. Pametan i vrijedan momak i zna da vrijeme radi za njega. Bice to sve dobro, samo neka trenira i neka se trudi. Mico je odlican, jer da nije ne bi bio na Tusnju u ovom trenutku. Citava klupa je odlicna!Minimum je napisao/la:Svi pišu husićima ovim novim polovljacima što su uzeli na ruke i sad sjede na klupi.Š TA JE SA MIĆE NEMA GA NI NA KLUPi.Taj momak je na pripremama bijo naj bolji strijelac, pa je zadnjih 5 utaknica na klupu zbog ovih novih igraća.Izgleda nema menađera.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:

-
- Moderator
- Kontakt:
Aj ne glupiraj se to za kafanu. Idi u VIVU i budi stražar pa vidi hoće li naletiti. Pa nije budala lik, zna da ima odgovornost i da bi letio kod Ćire odma.klasik je napisao/la:Huseinbasic je sad u tim godinama u kojim mora nesto pokazat, imao je priliku u Sarajevu (manje-vise) da pokaze to nesto, nije uspio, sad je dobio novu odlicnu priliku, vjerovatno ce dobit vise prostora nego u Sarajevu, slabija je liga, odlicni uvjeti do njega je ako hoce da bude igrac mora se ponasat tako ako nece, boze moj ni prvi ni zadnji kome je kafana uzela karijeru.ultrahell24 je napisao/la: ovaj Husic je i u Sarajevu bio prelos,ja sam mislio kad je dolazio da ce biti bomba igrac,apsolutno nista nije pokazao,kao i ovaj Huseinbasic kojem jje kafana na prvom mjestu!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nema njima privirit u vivu jer je ciro vec gore
tacno i ja sam htio pitati to za micu...... mozda je za njega i bolje ovo......da je ostao u onom timu vjerovatno bi bio citavu karijeru neki prosjek jer mu fali snage dosta.....ovako ce sigurno raditi duplo jace pa mozda i bude nesto od njega......

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- Probisvjet
- Kontakt:
Ćiro Blažević na druženju sa tuzlanskim HDZ-ovcima!
Petak, 14 Mart 2014
Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, u mnoštvu briga kako Slobodu odvesti u Premijer ligu, našao je malo slobodnoga vremena u Tuzli i bez okolišanja pristao na druženje s članovima i simpatizerima HDZ BiH Soli – saopšteno je iz ove stranke.
-Sine, samo kaži kada i gdje. Ako me narod želi, njihov sam, obećao je Ćiro i obećanje održao. Bio je, naravno, cijelu večer susretljiv, fotografirao se sa svima, šarmirao dosjetkama, prepričavao doživljaje iz prebogate karijere, jednako gorljivo ove aktualne tuzlanske ili nedavne dok je bio izbornikom BiH kao i one od prije 30-tak godina.
-Baš si me obradovao, zatekao si me… Dinamova titula te '82. bilo je nešto veličanstveno, bila je Ćirina reakcija kada je vidio svoj potpis na bijelom šalu o ramenu Marka Tomića. No brzo se vratio u sadašnjost, zapravo na narednu subotu i Slobodino gostovanje u Čapljini.
-Idemo dolje pobijediti, nego što! Ali, zato nam morate držati fige-, poručio je Ćiro u mikrofon. I, pobrao aplauz. Zbog tih obveza, putovanja s igračima Slobode u Hercegovinu, Ćiro je zajedno s gospodinom Ivanom Bandićem, konzulom Republike Hrvatske u Tuzli napustio druženje u svoju čast. Naravno, prije toga je "pala" zajednička fotografija.

Petak, 14 Mart 2014
Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, u mnoštvu briga kako Slobodu odvesti u Premijer ligu, našao je malo slobodnoga vremena u Tuzli i bez okolišanja pristao na druženje s članovima i simpatizerima HDZ BiH Soli – saopšteno je iz ove stranke.
-Sine, samo kaži kada i gdje. Ako me narod želi, njihov sam, obećao je Ćiro i obećanje održao. Bio je, naravno, cijelu večer susretljiv, fotografirao se sa svima, šarmirao dosjetkama, prepričavao doživljaje iz prebogate karijere, jednako gorljivo ove aktualne tuzlanske ili nedavne dok je bio izbornikom BiH kao i one od prije 30-tak godina.
-Baš si me obradovao, zatekao si me… Dinamova titula te '82. bilo je nešto veličanstveno, bila je Ćirina reakcija kada je vidio svoj potpis na bijelom šalu o ramenu Marka Tomića. No brzo se vratio u sadašnjost, zapravo na narednu subotu i Slobodino gostovanje u Čapljini.
-Idemo dolje pobijediti, nego što! Ali, zato nam morate držati fige-, poručio je Ćiro u mikrofon. I, pobrao aplauz. Zbog tih obveza, putovanja s igračima Slobode u Hercegovinu, Ćiro je zajedno s gospodinom Ivanom Bandićem, konzulom Republike Hrvatske u Tuzli napustio druženje u svoju čast. Naravno, prije toga je "pala" zajednička fotografija.

Ej djesi jarane ? Sta ima jesil dobar danas, fino vrijeme buraz mogo si malo prosetat, al eto nije te dugo bilo da sta komentarises, stvarno me zanimalo sta ces ti reci na ovo pa sam cekao tebe i da idem rahatanonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nije dzaba u HDZ isao je.o ga ti, zna se ko je dole na vlasti... cc sve se mora napisat, nista izmedju redova ne mozes procitati 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Normala, sve cemo kupiti do kraja sezone, a vi cete ostati u prvoj Federalnoj ko popisanianonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...

Jesi zao,kako da oni ostanu u cvajti,a tako su jaki..cudi me kako Igmana nisu tuzili sto su se branili i uvalili im dva komada,jer oni nemaju konkurencijutuzlak1987 je napisao/la:Normala, sve cemo kupiti do kraja sezone, a vi cete ostati u prvoj Federalnoj ko popisanianonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...

Prognoza za sutra 0:2 (Krpic i Mujkic) ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nema brate Krpica sutra
Povrijedjen, ne znam kako ti je to promaklo
al moze Redjepi umjesto njega 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj da ciro izjavi da ce se kupit tekmaanonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.