ŠB_Fidelis je napisao/la:
Let me guess, zamajac i set kvacila.
zubčasti remen,dva ležaja (za jedan sam znao da moram promijeniti) + pregled ostalih zavrzlama.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Let me guess, zamajac i set kvacila.
I ja.hodža je napisao/la:Ja bih radioBosniacum Lilium je napisao/la:Hodža da vidiš ovdje situacije. Rodjak voza djipa 5 godina, kupio ga iz salona, kaže moram kupiti novo auto, ovo je već staro, ima još nekog Hyundai, nije prešao ni 20 hiljada. Ovdje nema samo ko neće da radi xd
U TurskojDex je napisao/la:Jel zna ko gdje se pikaju diplome sa IUS-a
Što to ? Aj pitanja kratkogreds_forever je napisao/la:U TurskojDex je napisao/la:Jel zna ko gdje se pikaju diplome sa IUS-aMeni je skola nudila stipendiju kod njih al vala sam ih odbila i iskreno, ne kajem se
Ma prvo sto ne volim te turskoorjentisane fakultete. Drugo, valjalo bi mi svaki dan barem sat i po u jednom pravcu i nazad.Dalje, stipendija bi mi bila pritisak ako zeznem, ne mogu roditeljima trazit 5-6 hiljada iz dzepa da to plate, a i drzavni je vise priznat; barem tako kazu...Dex je napisao/la:Što to ? Aj pitanja kratkogreds_forever je napisao/la:U TurskojDex je napisao/la:Jel zna ko gdje se pikaju diplome sa IUS-aMeni je skola nudila stipendiju kod njih al vala sam ih odbila i iskreno, ne kajem se
A ko kaze da ti doticnu ne nerviras :pNarin je napisao/la:Oprostio mi Bog,mogla bi i ti..
I ova dotična iznad me nervira,iako sam joj zahvalan što mi je učinila jučer jednu uslugu.
Haj suti :pNarin je napisao/la:Zar ja mogu ikoga nervirati? O:)
[youtube][/youtube]reds_forever je napisao/la:Haj suti :pNarin je napisao/la:Zar ja mogu ikoga nervirati? O:)
dokle i tilegenda reala je napisao/la:dokle ste vas dvoje s fakultetom
Gdje ti vidis spominjanje fakulteta?legenda reala je napisao/la:dokle ste vas dvoje s fakultetom