Ima da bude praznik u Gradačcualeksandar_veliki je napisao/la:To bi bilo doista sjajno za Gradacac. Ugostiti repku par dana, neprocjenjivo...Oblak je napisao/la:Ljudi danasm sam cuo neocekivanu vijest iz usta ljudi koji rade u klubu. 22.maja treba da dode repka A selekcije BiH i da boravi 4 dana prije odlska u Brazil gdje ce sa zvijezdom odigrati i jednu prijateljsku utakmicu!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
jos nije sto posto dogovoreno.trebala bi se odigrati i utakmica protiv zvijezde sto bi naravno bio spektakl za gradane gradacca .nadati se da ce ovo biti realizovanoOblak je napisao/la:Ljudi danasm sam cuo neocekivanu vijest iz usta ljudi koji rade u klubu. 22.maja treba da dode repka A selekcije BiH i da boravi 4 dana prije odlska u Brazil gdje ce sa zvijezdom odigrati i jednu prijateljsku utakmicu!
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja sam cuo da je dogovoreno sve i upravo ta prijateljska utakmica da ce se odigrati.Ali halo ljudi Pjanic, Misimovic, Dzeko,Spahic....da ne nabrajam dalje.Treba to ispostovati! ! ! ! !
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ocekujem na toj utakmici izmedju 10.000-15.000 ljudi, jer nece tu biti samo nasi grdjani, bit ce dosta ljudi iz okolnih gradova.To ce biti ispracaj reprezentaciji u Brazil.Oblak je napisao/la:Ja sam cuo da je dogovoreno sve i upravo ta prijateljska utakmica da ce se odigrati.Ali halo ljudi Pjanic, Misimovic, Dzeko,Spahic....da ne nabrajam dalje.Treba to ispostovati! ! ! ! !
Velika je to cast za Gradacac, da reprezentacija gostuje 4 dana u nasem gradu, Pjanic,Dzeko,Miske,Spaha u gradu,...ludnica,..
Cestitke upravi kluba koja je obezbjedila da nam reprezentacija gostuje.
Zamislite,Zvijezda,nedaj Bože, ispada u Prvu ligu,a pobijedi repku 
Mozda ko dodje i iz ModriceBosanski zmaj je napisao/la:Ocekujem na toj utakmici izmedju 10.000-15.000 ljudi, jer nece tu biti samo nasi grdjani, bit ce dosta ljudi iz okolnih gradova.To ce biti ispracaj reprezentaciji u Brazil.Oblak je napisao/la:Ja sam cuo da je dogovoreno sve i upravo ta prijateljska utakmica da ce se odigrati.Ali halo ljudi Pjanic, Misimovic, Dzeko,Spahic....da ne nabrajam dalje.Treba to ispostovati! ! ! ! !
Velika je to cast za Gradacac, da reprezentacija gostuje 4 dana u nasem gradu, Pjanic,Dzeko,Miske,Spaha u gradu,...ludnica,..
Bilo ih je i jučer.Ima i u Modriči insana.Tkanton je napisao/la:Mozda ko dodje i iz ModriceBosanski zmaj je napisao/la:Ocekujem na toj utakmici izmedju 10.000-15.000 ljudi, jer nece tu biti samo nasi grdjani, bit ce dosta ljudi iz okolnih gradova.To ce biti ispracaj reprezentaciji u Brazil.Oblak je napisao/la:Ja sam cuo da je dogovoreno sve i upravo ta prijateljska utakmica da ce se odigrati.Ali halo ljudi Pjanic, Misimovic, Dzeko,Spahic....da ne nabrajam dalje.Treba to ispostovati! ! ! ! !
izgleda da onaj nas jugo nece dugo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Gdje ide ...astra1922 je napisao/la:izgleda da onaj nas jugo nece dugo
neznammoranjak je napisao/la:Gdje ide ...astra1922 je napisao/la:izgleda da onaj nas jugo nece dugo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jbg.da ne valja ostao bi.Pojedinim je trebalo 10.utakmica da zabiju 1,on za jednu 2.astra1922 je napisao/la:neznammoranjak je napisao/la:Gdje ide ...astra1922 je napisao/la:izgleda da onaj nas jugo nece dugo
i nije nas jugo izdrzo dugo,otisao nas jugo za maleziju
2 gostovanja, 9 golova primljenih..sto je mnogo- mnogo je 
I nasa Zvijezda u Zenici nije dugo izdrzala.Počela golijada.Nadam se ne kao u Sirokom,Mesanoviću,imaj milosti,častit ću te večeras u Galaxisu 
-
crvenobijeli
- Kontakt:
ZVIJEZDA: Mirković, Zulić, Lazarevski, Sušić, Ordagić, Radivojević, Spasojević, Bajalica, Maksumić, Taisuke, Kuzmanović. ko je ovaj bajalica??
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Denis Bajalica, stigao iz trebinjskog Leotaracrvenobijeli je napisao/la:ZVIJEZDA: Mirković, Zulić, Lazarevski, Sušić, Ordagić, Radivojević, Spasojević, Bajalica, Maksumić, Taisuke, Kuzmanović. ko je ovaj bajalica??
Dobro je,samo tzri smo primili.Taktika nam je ko dlake.Nemas ekipu za nadigravanje i popusis punu mrezu.Parkiraj autobus u 16.Tufek,pa bar sa jednim golom prođi,ovako 
odakle su dosli spasojevic i merdanovic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
hahahah bilo koji drugi komentar je suvisan. Treba dici od ovog ruke pa nek sve propadne pa da bude ko sa Slobodom pa da i mi Ciru dovedemo da se dignemo ko ljudi kako treba. Sretno Zvijezdo dabogda propala govori ti covjek koji se kleo u tebe ! ! ! ! ! ! ! !
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Merdanovic je upisano greskom, radi se o malom Dedic-Mesanovicu.nedžad je napisao/la:odakle su dosli spasojevic i merdanovic
Ovu citavu sezonu igramo lose u gostima (1 pobjeda,1 remi,9 poraza, 7:27)ne treba sada nekog to previse da iznenadjuje.Gostujuce utakmice nisu problem samo Tufeka, nego Gacinovica,Taleta (koji je u tri gostujuce utakmice popio po 3 komada).Jednostavno,nasa ekipa vec izgubi kada krene sa parkinga Banje,jer igraju u gostima bez ikakvih ambicija.Mi nemamo kvalitet da se nadigravamo u gostima, trebamo se zatvoriti,zabunkerisati, pa sta Bog da.Oblak je napisao/la:hahahah bilo koji drugi komentar je suvisan. Treba dici od ovog ruke pa nek sve propadne pa da bude ko sa Slobodom pa da i mi Ciru dovedemo da se dignemo ko ljudi kako treba. Sretno Zvijezdo dabogda propala govori ti covjek koji se kleo u tebe ! ! ! ! ! ! ! !
Prizivati propast Zvijzde u trenutku kada je 9 na tabeli i scenario Slobode niti jedan navijac kojem je Zvijezda u srcu ne bi volio.
Mi smo i onako odavno zavrsili ovo prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.