Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

PerryFred
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la PerryFred » 14 mar 2014, 01:42

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2014, 02:47

RiNo je napisao/la:Sta je sa Jasminom Sudicem? Bio je pred vratima reprezentacije a onda ona povreda
Da je ona bilo bi ok.Problem je sto su bile one i to tri...vrlo teske i skoro indenticne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 14 mar 2014, 03:02

Hodzica bar u ovoj u21 repku pozvati a sta je sa onm Kvesicom? Nikad ga nisam gledo uzivo, samo snimke i izgleda dobar, mozda bi odigro dobro da se nije povredio.

Nadam se kad pocnu kvalifikacije za Euro da ce Hodzic, Kvesic, Besic, Dilaver, Arslanagic polako ulazti u repku.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 14 mar 2014, 10:56

slika

Emir Dilaver - Igrač koji treba bh. reprezentaciji!

Nalazimo se u glavnom i najvećem gradu Austrije, gradu koji leži na obalama Dunava, gradu u kojem se ove godine nekoliko puta čula himna Lige prvaka, i gradu u kojem igra bh. internacionalac Emir Dilaver, standardni i vrhunski fudbaler bečke Austrije...

Emir Dilaver, Mandoseljanin iz zaseoka Dilaveri, rođen 1991. godine u Tomislavgradu, je već nekoliko godina pouzdani igrač fudbalskog kluba iz Beča, FK Austria.
Ekipa našeg portala prati ovog fudbalera koji igra na poziciji desnog beka već neko vrijeme, a priliku da ga i uživo gledamo, dobili smo prije par dana kada je Austrija dočekala Zenita iz St. Petersburga na Ernst Happel Stadionu. Bila je to utakmica Lige Prvaka koju je Dilaver počeo od prve minute i koju je igrao sve do posljednjeg sudijskoj zvižduka, iako su u domaćem timu izvršene tri izmjene. Njegov tim je na kraju zasluženo slavio rezultatom 4:1 protiv snažnog Hulka i njegovog društva.

AUSTRIJA NIJE PROŠLA DALJE - U KLUBU SVI ZADOVOLJNI

"Ja sam toliko sretan što sam jedan dio ove ekipe. Super smo odigrali protiv Zenita i pobjeda u Ligi prvaka je nešto najljepše što se može dogoditi jednom fudbaleru. Ja mislim da niko od nas nije mogao ni sanjati da ćemo na kraju imati pet bodova u ovoj grupi, a na kraju smo imali i šanse za treće mjesto koje vodi u Europa ligu. Ja sam zadovoljan sa tim što smo postigli, za mene je ovo bilo jedno veliko iskustvo i najljepši osjećaj u mojoj dosadašnjoj karijeri." - rekao je Dilaver.

"Mi smo prošle godine bili prvaci ali ove godine će biti teško. Salzburg se sjajno pojačao i mnogo bolje igraju u odnosu na prije, no sezona je još mlada i mnogo toga se može desiti u nastavku."

U BOSNI I HERCEGOVINI GA NISU SHVATILI OZBILJNO

"Ja mislim da niko ne zna da sam ja u svojoj 15. godini bio u Bosni i Hercegovini i pokušavao da dođem u kontakt s našom mladom reprezentacijom, ali to apsolutno niko nije shvatao ozbiljno. Jednom sam otišao na trening, pa mi je jedan od trenera rekao da dođem sutra, ali ni sutra nisam trenirao s našom mladom ekipom, nego u Livnu s nekom drugom i to ništa nije bilo."

"Bio sam ljut da to nisu uzeli ozbiljno pa sam onda došao u Austriju i priključio se njima. Ovdje mi je bilo lijepo, igrao sam za U-20 tim i od tada nisam imao više nikakav kontakt s našima."

VRLO RADO BI PRIHVATIO POZIV IZ BOSNE I HERCEGOVINE

"Ako bi me ko zvao iz BiH ja naravno da bi bio sretan ali neću sam da se guram tu. Naši momci su super, sve utakmice sam pratio i nadam se da će ostvariti što bolji plasman u Brazilu ako Bog da."

"Nisam u kontaktu ni s jednim fudbalerom iz naše reprezentacije, ali sam igrao protiv par njih do sada. S Misimovićem sam malo pričao nakon utakmica protiv Dinamo Moskve i jednom sam Zmajeve sreo na aerodromu u Amsterdamu kad sam se i ja vraćao s utakmice s mladom reprezentacijom Austrije, pa sam tu malo pričao sa njima i to je to." - govori Emir za **** i nastavljamo...

PORED FUDBALA NAJVIŠE VREMENA PROVODI S DJEVOJKOM

"S Austrijom imam ugovor još do ljeta pa vidjet ćemo šta će se dalje desiti. U svoj rodni kraj u Bosnu i Hercegovinu dolazim kad god mogu ali ove zime neću jer idem negdje u daljinu na more. Pored fudbala jedino za što imam vremena jeste moja djevojka, koja je moja velika podrška."

OTKRIO NAM NEŠTO O ISHRANI I POSLAO PORUKU MLADIM FUDBALERIMA

"Nije važno šta se voli jesti, treba se jesti ono što je najbolje za snagu i zdravlje i ono od čega se može puno trčati. Mama uvijek govori nemoj jesti toliko špageta, dođi kod mame napraviti ćemo pitu, grah, svašta nešto (uz smijeh govori Emir), ali to nije najbolja hrana za jednog igrača."

"Našim mladim fudbalerima mogu samo reći da maksimalno trebaju raditi i trenirati, jer bez rada nema ništa. Ako vas prijatelji zovu na bazen ili negdje drugo, vi idite na trening i nedajte da neko drugi promijeni vaš pravac i smjer te ugasi vaše želje i nade." - za kraj je rekao ovaj 22-godišnjak.

Emir Dilaver bi sigurno mogao pojačati konkurenciju na desnoj strani u našoj reprezentaciji, gdje i nemamo baš prevelik izbor fudbalera. Safet Sušić i Nogometni Savez BiH su na potezu!
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2014, 11:01

Adis Omerbašić: Zelim igrati za mladu reprezentaciju BiH!

slika

U nedjelju 16. marta u Londonu će se odigrati četvrtfinalna utakmica omladinske UEFA Lige Šampiona (U19) između Chelsea i Schalkea 04. Za goste iz Njemačke na poziciji desnog beka igraće bivši U17 bh. reprezentativac Adis Omerbašić.

- Velika je stvar što se Schalke našao u završnici. Ako gledate da su pored nas u četvrtfinalnim utakmicama još PSG, Real Madrid, Manchester City, Barcelona, Arsenal i Benfica, onda možemo biti uistinu zadovoljni našim uspjehom. - govori Adis Omerbašić za **** portal.

Fudbaleri Schalkea moraće biti vrlo oprezni obzirom da je U19 tim Chelsea jedan od najboljih mladih timova svijeta. Ne igra se revanš pa je zadatak prolaska dalje još teži. Ipak, osim želje za plasmanom u polufinale Lige Šampiona, Omerbašić ne krije kako ima još jednu veću želju.

- Ranije sam nastupao za U17 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Odigrao sam tri meča u kvalifikacijama i dobio pohvale za nastup. Kasnije se zbog obaveza nisam mogao odazvati pozivu U19 reprezentacije naše zemlje iz koje su me zvali četiri ili pet puta, a sada bih želio igrati za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, jer mislim da bih svojim kvalitetama mogao pomoći ekipi. - iskren je Omerbašić.

Mladi fudbaler Schalkea igrač je pozicije desnog beka. U karijeri je znao igrati i na poziciji napadača.

- Najbolje se snalazim na poziciji desnog beka jer sam brz, korpulentan, imam dobru visinu i jak sam u duelu. Igrao sam zbog brzine i na poziciji napadača, nekada i na poziciji desnog krila, ali u Schalkeu je moje mjesto na desnoj strani u odbrani. - poručuje Adis Omerbašić.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 14 mar 2014, 11:03

Evo nam bekova.

Sta mislite Seo lijevi a Adis desni :mrgreen: S04.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2014, 11:08

Momak je bio napadač i tu je odigrao jedanaest utakmica za U-19 Schalke-a, da bi posljednjih pet utakmica igrao na poziciji desnog beka. Ovako je i Avdija svojevremeno :)

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 14 mar 2014, 11:13

Neutral je napisao/la:Momak je bio napadač i tu je odigrao jedanaest utakmica za U-19 Schalke-a, da bi posljednjih pet utakmica igrao na poziciji desnog beka. Ovako je i Avdija svojevremeno :)
:lol:
Samo sto je Avdija do 25g bio krilni napadac a neki dan opet za BIH igrao nekog napadaca krilnog :roll: :lol:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 mar 2014, 11:25

Ovoga skoluju sa napadaca na beka...

Je8es bekove, kad ce vise izletiti neki spic.....Nece Dzeko i Ibi igrati vjecno......Ni za lijeka nema spica.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 14 mar 2014, 11:29

Batko je napisao/la:Ovoga skoluju sa napadaca na beka...

Je8es bekove, kad ce vise izletiti neki spic.....Nece Dzeko i Ibi igrati vjecno......Ni za lijeka nema spica.

Kad dodje vrijeme :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la Cautinho » 14 mar 2014, 19:59

Sveti je napisao/la:Šta je sa mahmutovićem, je li se oporavio?
Taman i ja krenuo da pitam,kad mu je vakat za oporavak?
Keep walking.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 12:59

Zec ponovo u prvoj postavi Genclerbirligija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 15 mar 2014, 16:41

Evo Fulham igra protiv Newcastle-a,Tankssona nigdje na 100 kilometara, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 16:53

Džeko odigrao svih 90 minuta za City i pritom je postigao i gol, ukupno osmi u ligi ove sezone. Keep going big Ed!

Milan Djurić je sada član Cittadelle u Seria B i igrao je u prvom sastavu svoje ekipe svih 90 minuta u pobijedi nad Carpi od 1:0.

Ajdin Mahmutović trenira, tako barem mislim i na posljednja tri meča nije bio u sastavu Teplica. Treba proći neko vrijeme da bi bio opet na 100% tjelesno, pa opet neko vrijeme da bi bio na terenu 100%.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 mar 2014, 17:32

Imperator98 je napisao/la:Evo Fulham igra protiv Newcastle-a,Tankssona nigdje na 100 kilometara, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Niti ce ga biti do ljeta. Frajer je se malo ufuro, zapravo dosta ufuro, ovi sto zive u Svedskoj znaju sta govorim. Cak sa momkom kojim radim poprico sam bas uvezi Tankssona i on sam kaze da je se igrac dosta digo i da uopste nije zasluzijo poziv u A-selekciju.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 17:34

Imperator98 je napisao/la:Evo Fulham igra protiv Newcastle-a,Tankssona nigdje na 100 kilometara, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj tako, momak ima kvalitet za našu A reprezentaciju :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 15 mar 2014, 18:23

Virtu4l je napisao/la:
Nemoj tako, momak ima kvalitet za našu A reprezentaciju :lol:
Sad se hvali sa fotkama i brata izdajnika Ibrahimovića,ali ako propdane u niži rang otrest će ga i Ibrahimović i Hamren ko slinu na snijegu :mrgreen: :mrgreen:

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 15 mar 2014, 18:28

Nego vidim onaj mali Gojak danas zabi gol za Vukove,ima hljeba od njeg pa makar onaj buđavi :D :D :D samo ako nastavi ovako možda i uspije na kraju

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 18:30

Gojak je jako talentovan, bice nesto od njega

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 18:43

Imperator98 je napisao/la:Nego vidim onaj mali Gojak danas zabi gol za Vukove,ima hljeba od njeg pa makar onaj buđavi :D :D :D samo ako nastavi ovako možda i uspije na kraju
Livescore misli da mu je ime "Mladi"

http://www.livescore.com/soccer/bosnia/ ... 1-1489522/" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, CAGarfia, GG3, Goalgetter, hurem, Lavcina, Sheyi, Wilshere10, zemuntrg i 114 gostiju.