Trebala bi neka nasa "televizija" da prenosi utakimce Netsa,ako te ne bi bilo gledano ne znam sta biel-fighter je napisao/la:Koji bi to spektakl bio jbterobery22 je napisao/la:eh Fajteru druze da je da on prenosi,al jbg,zar ne igraju u noci sa subote na nedjelju???Da igraju u ponoc sa subote na nedjelju protiv Wizardsa, ali treba to docekati
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Kako ne shvatate, mirza je doveden radi suta za tri poena, on je najvise tu kako bi sirio reket i zato se od njega i ocekuje da puno suta za 3, moze on odigrati i nesto osim suta za tri, ali ponavljam on je najvise zbog toga tuel-fighter je napisao/la:Sta bih sve dao da sam sinoc mogao gledati utakmicu sa Edinom Avdicem kao komentatorom.
Mirza u posljednje vrijeme (zadnjih par tekmi) igra jako dobro, a mislim da je razlog tome upravo sto se vise ne oslanja samo na sut za 3 poena. Sada jako cesto napada reket, dosta se krece u napadu i ima puno vise loptu u rukama. Shvatio je da se ne moze uvijek osloniti na sut za 3 i u posljednje vrijeme uvijek postigne par laganih poena nakon sto iznudi faul ili uhvati ofanzivni skok. Kada vec tako igra, onda i sut za 3 krene nabolje. Sinoc je imao veoma dobrih 60% i polako se popravlja i u tom segmentu.
Sada je najgore docekati sljedecu utakmicu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- el-fighter
- Kontakt:
Znamo da mu je sut za 3 poena najjace oruzije, ali mora se priznati da mu u posljednje vrijeme i nije bas isao glatko. Zbog toga je potrebno da vise napada reket i uzima lagane poene. Drugacije je sutirati za 3 poena kada na kontu vec imas 5-6 poena, nego kada vec imas sut za 3 0-3, a od tebe se ocekuje da pogadjas. Ovako prvo dobije na samopouzdanju sa par laganih poena i onda i trica ide mnogo bolje.nerminh74 je napisao/la:Kako ne shvatate, mirza je doveden radi suta za tri poena, on je najvise tu kako bi sirio reket i zato se od njega i ocekuje da puno suta za 3, moze on odigrati i nesto osim suta za tri, ali ponavljam on je najvise zbog toga tuel-fighter je napisao/la:Sta bih sve dao da sam sinoc mogao gledati utakmicu sa Edinom Avdicem kao komentatorom.
Mirza u posljednje vrijeme (zadnjih par tekmi) igra jako dobro, a mislim da je razlog tome upravo sto se vise ne oslanja samo na sut za 3 poena. Sada jako cesto napada reket, dosta se krece u napadu i ima puno vise loptu u rukama. Shvatio je da se ne moze uvijek osloniti na sut za 3 i u posljednje vrijeme uvijek postigne par laganih poena nakon sto iznudi faul ili uhvati ofanzivni skok. Kada vec tako igra, onda i sut za 3 krene nabolje. Sinoc je imao veoma dobrih 60% i polako se popravlja i u tom segmentu.
Sada je najgore docekati sljedecu utakmicu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mirza POLUDI kad se najmanje nadamo .Duga je NBA sezona ,puno uspona I padova u formi al nadam se da dobrim partijama .Sretno MIRZA.
Mirza Teletovic @Teletovic33 14h
I love to play against Heat
I love to play against Heat
el fighter opet se ne razumijemo
mirza je dovden da siri reket, cim bi on igrao duze vremena blizu reketa kid bi ga izvadio jer vec ima dosta visokih kojima je forte igra u reketu ili sa pludistance
mirza je jedini visoki igrac kojemu je forte igra sa distance i to mu je primarna uloga jer tako omogucava suigracima da igraju u reketu ili ulaze bekova
znaci ponavljam da mirza duze igra u reketu kid bi ga izvadio jer on ima boljih igraca u reketu, pa i kirilenko se bolje snalazi od mirze na 3-4 metra od kosa
to bi u vojnom zargonu znacilo da ti haubicu ponekad mozes koristiti iz blizine, ali je njen glavni zadatak da unistava iz daljine
mirza je dovden da siri reket, cim bi on igrao duze vremena blizu reketa kid bi ga izvadio jer vec ima dosta visokih kojima je forte igra u reketu ili sa pludistance
mirza je jedini visoki igrac kojemu je forte igra sa distance i to mu je primarna uloga jer tako omogucava suigracima da igraju u reketu ili ulaze bekova
znaci ponavljam da mirza duze igra u reketu kid bi ga izvadio jer on ima boljih igraca u reketu, pa i kirilenko se bolje snalazi od mirze na 3-4 metra od kosa
to bi u vojnom zargonu znacilo da ti haubicu ponekad mozes koristiti iz blizine, ali je njen glavni zadatak da unistava iz daljine
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ajde Mirzete ajde Mirzeteee
@emil02in
Ništa novo, čeka se Đeko da izađe sa novim cvikama, to će da bude vijest dana.
Mirza je ubjedljivo naš najbolji sportaš, koja nepravda prema ovom igraču godinama u biranju one smiješne neobjektivne nagrade.
Ništa novo, čeka se Đeko da izađe sa novim cvikama, to će da bude vijest dana.
Mirza je ubjedljivo naš najbolji sportaš, koja nepravda prema ovom igraču godinama u biranju one smiješne neobjektivne nagrade.
http://www.nba.com/nets/?hp=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte na dno stranice ,ima anketa...GLASAJTE ZA MIRZU !
Idemo im razvalit još jednu anketu

Idemo im razvalit još jednu anketu
-
samoposmatram
- Kontakt:
xinxee je napisao/la:http://www.nba.com/nets/?hp=1
Idemo im razvalit još jednu anketu![]()
![]()
a mogu li ja zamoliti da ne pretjerujete jer me stvarno zanima sta navijaci nets-a misle o njemu, a ne sta mislimo mi navijaci mirzexinxee je napisao/la:http://www.nba.com/nets/?hp=1
Idemo im razvalit još jednu anketu![]()
![]()
LenBias je napisao/la:upisan novi glas mirzi
Sve ispod 97% glasova je izdaja 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
velepodaja 
ti nemoj glasati, ja cu glasati i to je to, ne znam sta se tu iscudjavas, svakom svojenerminh74 je napisao/la:LenBias je napisao/la:upisan novi glas mirzi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ništa se ja ne iscudzavam samo mi krivo što ljudi ignoriraju i ako ih ljepo zamolišLenBias je napisao/la:ti nemoj glasati, ja cu glasati i to je to, ne znam sta se tu iscudjavas, svakom svojenerminh74 je napisao/la:LenBias je napisao/la:upisan novi glas mirzi
- el-fighter
- Kontakt:
Mozda je to bio plan sa Mirzom u pocetku, kad su ga tek doveli, samo da sutira za 3 poena. Sada su vec vidjeli da od njega moze biti puno vise koristi i da ga mogu koristiti na razne nacine u napadu.nerminh74 je napisao/la:el fighter opet se ne razumijemo
Velež do groba života mi moga
i dalje je isti plan jer ni blatche niti garnet niti kirilenko ne mogu siriti reket, za to je zaduzen mirza, a ovi ranije navedeni su bolji u parimetru od njegael-fighter je napisao/la:Mozda je to bio plan sa Mirzom u pocetku, kad su ga tek doveli, samo da sutira za 3 poena. Sada su vec vidjeli da od njega moze biti puno vise koristi i da ga mogu koristiti na razne nacine u napadu.nerminh74 je napisao/la:el fighter opet se ne razumijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.