E eto da grad i opstina nisu renovirali Kosevo oni bi ga sigurno, do juce nisu imali za kifle, igracima im struju iskljucivali i usput se hvalili da jedu hrenovke a danas dosli do malo para pa sve to zaboravili i nesto pametuju, isti su Dino Selimovic koji je do juce kmecio i molio da drzava pripazi klubove a danas vice da se kaznjavaju oni koji ne budu mogli uplacivati poreze i doprinise, koji imbecili majko mila.Pa eto imaju gazdu sa parama pa neka kupe zemljiste i naprave sebi svoj stadion niko im ne brani, Kosevo je savakako gradski stadio i Olimpik i Zeljo imaju potpuno pravo kao i oni pa ta prica oko stadiona ima je nigdje veze.fczeljo je napisao/la:Hajd onda popustite živi bili. Što dolazite ako ne valja, ako vas ponižavamo? Uživajte u Allianz areni i zaboli vas za naš stadion.Hordas Doboj je napisao/la:Doslovno kako je covijek napisao.pisac je napisao/la:Ma odusevljeni smo sugavicom.
Prvo se na ulazu dobro izyebes.
Onda nakon svog onog silnog naguravanja kad i nekako dodjes na tribine, nadjes mjesto sa nekim da dijelis po pola. U jednom redu tribina stoje po dvoje, jedno iza drugog. Na wc i ne pomisljaj. Ako si slucajno dehidrirao zbog svih peripetija koje si dozivio, na pice mozes zaboravi.
I to je sve ok, ako nema onog stuba ispred tebe, e onda si ga bas nayebo, neces nista uspjeti vidjeti.
I za to sve sam nekad davao po 15KM.
Od mene nikad vise ni marke za one neuslove. Zadji put sam bio 2003. ako se ne varam i zaista nemam namjeru dole ici sve dok situacija bude ovakva kakava je sad.
Dok sam bio mladji to sve mi je i bilo podnosljivo, danas za svoje pare ne dam da me iko ponizava.
Sad citam sta pisu ovi manijaci i kontam jel pisu o istoj tribini. Pa ako su ono uslovi za pozeljeti, onda stvarno...
Treba vam nekad na Kosevu,zakljucati wc-ove i ograditi vas na pola tribine u neki kavez kapaciteta 1500 a pustit vas 3000-3500. Da malo uzivate u uslovima koje mi imamo kod vas.
Zna se kakva je Grbavica bila poslije rata, srusena, zapaljena i devastirana i svaka kritika je bez ikakvog smisla.Zivimo u drzavi gdje 90% ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem i svi smo svjesni da para nema; sreca pa je grad Zenica skupa sa FS renovirao Bilino polje pa nam reprezentacija ima gdje igrati.Kada klubovi ne budu udruzenje gradjana i ka postanu dionicarska drustva onda ce sve biti drugacije pa i kada je Grbavica u pitanju.A do tada kome se ne svidja neka ne dolazi i neka uzivaju na stadionu koji im tata Tan napravi.