FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Fakat me nasekiralo ovo 21. mjesto.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IcedMFEarth
- Kontakt:
U zadnja 2 kvalifikaciona ciklusa, uključujući baraž, imamo samo 4 poraza. Impresivno 

Ima li gif od ovoga?Virtu4l je napisao/la:Fakat me nasekiralo ovo 21. mjesto.
[youtube][/youtube]
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
U zadnjih par mjeseci imamo poraze od SAD, Slovacke, Argentine, Egipta. Impresivno.IcedMFEarth je napisao/la:U zadnja 2 kvalifikaciona ciklusa, uključujući baraž, imamo samo 4 poraza. Impresivno

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Smijesno, treba cekati da dodjemo na 35 mjesto pa da kazemo, sta ima veze nekad smo 150 bili, jel to ta logika?Virtu4l je napisao/la:Oplakahčitam ove komentare iznad, te ispali iz TOP20, te katastrofa, pomislim u sebi sigurno smo trideset i neki.... kliknem na link kad 21. mjesto
![]()
Ne bih vas mijenjao nizašta. Inače ste navikli da se godinama vrtimo oko 10-15 mjesta
@haris_hp, molim te ne javljaj se vise na fudbalske teme, zakljucili smo i dokazali da pojma nemas sa zivotom. Uhvati se svemiraca i svemirskih brodova, to ti mozda bolje ide.

Ma sad cemo se mi popravit. X sa Meksikom i pobijeda nad Drogbom i to je to. Na SP idemo X sa Argentinom i pobijede nad Iranom i Nigerijom i eto nas ponovo medju TOP 20 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jarane, sa tim rezultatima idemo u top 5, a ne 20 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- maximusdecimus
- Kontakt:
ko je tebi kriv sto si pravio racun bez krcmara...cuj oni su racunalibhsport je napisao/la:Nedavno smo racuniali da cemo uci u TOP 10, ali sada genijalnim potezima naseg Mourinha smo ispali iz TOP 20.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... eta/126683" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma nebitne su prijateljske,logicno je gubiti te bezvezne utakmice..ali samo nama.
Kosa mi se dize na glavi od fraza,poraz je dosao u pravo vrijeme,bolje sad nego... dobro dodje da se malo spustimo na zemlju i slicnih gubitnickih nebuloza.
Isto da mi ono nekad izgubimo prijateljsku utakmicu a ne da ih gubimo redovno i u pravilu.
Kosa mi se dize na glavi od fraza,poraz je dosao u pravo vrijeme,bolje sad nego... dobro dodje da se malo spustimo na zemlju i slicnih gubitnickih nebuloza.
Isto da mi ono nekad izgubimo prijateljsku utakmicu a ne da ih gubimo redovno i u pravilu.
Zamisli onda kolko je jadna Slovenija ak smo je pregazili u prijateljskojo utakmicidrummer je napisao/la:Ma nebitne su prijateljske,logicno je gubiti te bezvezne utakmice..ali samo nama.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Niko, to si u pravu, krcmar je odlucio da sve krene nizbrdo.maximusdecimus je napisao/la:ko je tebi kriv sto si pravio racun bez krcmara...cuj oni su racunalibhsport je napisao/la:Nedavno smo racuniali da cemo uci u TOP 10, ali sada genijalnim potezima naseg Mourinha smo ispali iz TOP 20.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... eta/126683" onclick="window.open(this.href);return false;

- maximusdecimus
- Kontakt:
nije krcmar kriv, nego si ti sam poceo racunati unaprijed rezultate ne uzimajuci u obzir da se i protivnici nesto pitaju...jbg plasman na SP je nekima udario u glavu, pa su poceli unaprijed upisivati pobjede protiv Slovacke,Argentine,SAD-a,Egipta kao da se radi o Andori,Luksemburgu,itd. i onda se vratimo u realnost,pa nam je svako krivbhsport je napisao/la: Niko, to si u pravu, krcmar je odlucio da sve krene nizbrdo.

- crvenocrni
- Kontakt:
Iduci mjesec nas prestizu Danska, Obala S. i Egipat dok ce isti broj bodova imati Alzir i Svedska tako da idemo na neku 24-25. poziciju.
Ocekivano,od zadnjih 7 utakmica 4 smo izgubili,normalno da je pad neminovan i bice jos veci.Neozbiljnost i javasluk se skupo placaju.crvenocrni je napisao/la:Iduci mjesec nas prestizu Danska, Obala S. i Egipat dok ce isti broj bodova imati Alzir i Svedska tako da idemo na neku 24-25. poziciju.
Realnost je za svakog drugaciji pojam, SAD smo realno pojeli u prvom poluvremenu aonda je krcmar zapalio krcmu.maximusdecimus je napisao/la:nije krcmar kriv, nego si ti sam poceo racunati unaprijed rezultate ne uzimajuci u obzir da se i protivnici nesto pitaju...jbg plasman na SP je nekima udario u glavu, pa su poceli unaprijed upisivati pobjede protiv Slovacke,Argentine,SAD-a,Egipta kao da se radi o Andori,Luksemburgu,itd. i onda se vratimo u realnost,pa nam je svako krivbhsport je napisao/la: Niko, to si u pravu, krcmar je odlucio da sve krene nizbrdo.

Ako je za tebe realnost TOP40, 50 zao mi te.
- maximusdecimus
- Kontakt:
ovo ja nisam napisao. realnost je da nismo nepobjedivi i bez obzira ko nam je trener, Susic ili Mourinho, nemamo pravo da unaprijed upisujemo pobjede protiv ekipa poput SAD,Slovacke,Egipta i racunamo kako cemo biti TOP 10...to sto si ti racunao i sto ces u buducnosti racunati objesi macku o repbhsport je napisao/la: Realnost je za svakog drugaciji pojam, SAD smo realno pojeli u prvom poluvremenu aonda je krcmar zapalio krcmu.![]()
Re: Odg: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Ja cu racunat pobjede a ti poraze. Ja racunam napredak a ti nazadak. Zao mi te.maximusdecimus je napisao/la:ovo ja nisam napisao. realnost je da nismo nepobjedivi i bez obzira ko nam je trener, Susic ili Mourinho, nemamo pravo da unaprijed upisujemo pobjede protiv ekipa poput SAD,Slovacke,Egipta i racunamo kako cemo biti TOP 10...to sto si ti racunao i sto ces u buducnosti racunati objesi macku o repbhsport je napisao/la: Realnost je za svakog drugaciji pojam, SAD smo realno pojeli u prvom poluvremenu aonda je krcmar zapalio krcmu.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@cgsport je zakljucio...ali ga baglama yebe.
Sav se jadnik oznojio ''objasnjavajuci''a ni sam nema pojma o cemu.Tip je fakat komedija.
Visoko pljasiran

Sav se jadnik oznojio ''objasnjavajuci''a ni sam nema pojma o cemu.Tip je fakat komedija.

Visoko pljasiran

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sve smo bolji i bolji .... kako se sve raspada tako i mi napredujemo, od danas smo 25-ti
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- akisarajevo92
- Kontakt:
Skoti u dimijama napredovali +15, sad 22., ma fuj..jestamaji je napisao/la:sve smo bolji i bolji .... kako se sve raspada tako i mi napredujemo, od danas smo 25-ti![]()
Zahvaljujuci tim ,nebitnim' prijateljskim, Egipat nas pretekao, Hrvati od kad znam za sebe, nikad losiji, Grcka 10., Portugal 3.

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Imajednabrigada i 11 gostiju.