pobjeda domacina koji se bore za opstanak,dok je gostima mec potpuno nebitan,njima je sudjena sredina tabele i odatle ne mogu ni gore ni dole,a tu je koliko vidim i neka tradicija. Ja cu na malo jaci ulog cistog 1, a ko zeli neku siguricu 1x-1,75...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Potpuno se slažem i on mi je prvi izbor za danas na margini od 8,5 koševa.edo1X2 je napisao/la:Bolje igrati Sloukasa nego Lojevskog

Sastavim tiket, odem da uplatim u Premier,kad ono blokiran, uglavnom sretno.golub je napisao/la:Naisao sam na vrlo zanimljiv par... Tremblay - Cesson,Francuski rukomet,kvota na 1 - 2,25 u Premieru,
pobjeda domacina koji se bore za opstanak,dok je gostima mec potpuno nebitan,njima je sudjena sredina tabele i odatle ne mogu ni gore ni dole,a tu je koliko vidim i neka tradicija. Ja cu na malo jaci ulog cistog 1, a ko zeli neku siguricu 1x-1,75...![]()
![]()
Ja uplatio u WilliamsuChupacabra je napisao/la:Sastavim tiket, odem da uplatim u Premier,kad ono blokiran, uglavnom sretno.golub je napisao/la:Naisao sam na vrlo zanimljiv par... Tremblay - Cesson,Francuski rukomet,kvota na 1 - 2,25 u Premieru,
pobjeda domacina koji se bore za opstanak,dok je gostima mec potpuno nebitan,njima je sudjena sredina tabele i odatle ne mogu ni gore ni dole,a tu je koliko vidim i neka tradicija. Ja cu na malo jaci ulog cistog 1, a ko zeli neku siguricu 1x-1,75...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.