Asmir Begović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Samo je pitanje sada gdje ce otici ili ostati u Portsmouthu...
Sky Sports: BEGOVIC POTPISAO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ZA STOKECartman je napisao/la:Sky Sports: BEGOVIC POTPISAO
Hehe, da to sam zaboravio dodat.calcio je napisao/la:ZA STOKECartman je napisao/la:Sky Sports: BEGOVIC POTPISAO
- calcio
- Kontakt:
heheCartman je napisao/la:Hehe, da to sam zaboravio dodat.calcio je napisao/la:ZA STOKECartman je napisao/la:Sky Sports: BEGOVIC POTPISAO
kazu da je presao za 3,5 miliona funti
Ugovor 3,5 godine. Dobar transfer, nadam se da ce sto prije izborit mjesto u prvoj postavi.
daj ba, pa u kojem klubu je sad 
Pompey znaci nece biti gladan.Brasno stigloCartman je napisao/la:Ma i da nude 100 funti i vrecu brasna, Pompey bi morao prihvatit. Prosle im sedmice skinuli web stranicu, jer nisu placali racune...belafonte je napisao/la:Opaa, fin kesh se daje za BeguSky Sports News understands Stoke City have made a £3million bid to sign Portsmouth goalkeeper Asmir Begovic.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja još nigdje nisam našao potvrdu da je Begović potpisao za Stoke. Ne širite dezinformacije 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gdje to pise zvanicno, osim na forumima pompeyaCartman je napisao/la:Ugovor 3,5 godine. Dobar transfer, nadam se da ce sto prije izborit mjesto u prvoj postavi.
Ovdje nema nista zasad:
http://www.skysports.com/football/trans ... 91,00.html
Pola Engleske se otima za njega, a nama nevalja. Hebo ti nas, kad smo naopak narod.
Samo zamisljam scenario kako bi to izgledalo kod nasih komsija, da se pola lige bori za jednog og njihovih.
Bravo Asmire.
Samo zamisljam scenario kako bi to izgledalo kod nasih komsija, da se pola lige bori za jednog og njihovih.
Bravo Asmire.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Kontakt:
Sky sports, tv kanal .......evo bas pricaju o njemu. Nije zvanicno da je potpisao ali imaju reportera ispred klupskih prostorija i on je javio da je sve maltene gotovobiskitt je napisao/la:Gdje to pise zvanicno, osim na forumima pompeyaCartman je napisao/la:Ugovor 3,5 godine. Dobar transfer, nadam se da ce sto prije izborit mjesto u prvoj postavi.
Ovdje nema nista zasad:
Jes Asmir posto popularan ko Dzeko
za dva dana se naprica za Asmira gdje ide,ko za Dzeko u 3 mjeseca 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
samo sto ce asmir i otici a dzeko i dalje prdi u usranom wolfsburguharry_90 je napisao/la:Jes Asmir posto popularan ko Dzekoza dva dana se naprica za Asmira gdje ide,ko za Dzeko u 3 mjeseca
Cuva Bog Zelju svog!
Hajd nas informisi kad bude kakvih info, mrsko mi vise ceprkat po forumima portsmuta, samo kukaju za begom, nekako mi ih zaocalcio je napisao/la:Sky sports, tv kanal .......evo bas pricaju o njemu. Nije zvanicno da je potpisao ali imaju reportera ispred klupskih prostorija i on je javio da je sve maltene gotovobiskitt je napisao/la:Gdje to pise zvanicno, osim na forumima pompeyaCartman je napisao/la:Ugovor 3,5 godine. Dobar transfer, nadam se da ce sto prije izborit mjesto u prvoj postavi.
Ovdje nema nista zasad:
@mirzza
dzekson je ipak cifra, a ovo do 10 milja eura je za englesku ligu sica
ne znam bas jel mu neki pomak u karijeri stoke
isti kos kao portsmaut da hoce u totanham il cska london 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Jest i samo sto Asmir mozda i primi platu a mozda i ne.A Dzeki to prdzenje se itekako isplati za pet miliona godisnje.mirzza je napisao/la:samo sto ce asmir i otici a dzeko i dalje prdi u usranom wolfsburguharry_90 je napisao/la:Jes Asmir posto popularan ko Dzekoza dva dana se naprica za Asmira gdje ide,ko za Dzeko u 3 mjeseca
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa nije pomak, ali da je ostao bio bi prvoligas slijedece sezoneCRNI_SA je napisao/la:ne znam bas jel mu neki pomak u karijeri stokeisti kos kao portsmaut da hoce u totanham il cska london
- calcio
- Kontakt:
nisam ni ja bas siguran da ce se usreciti u Stokeu, tamo je Sorensen i treba ga skinuti sa gola. Bolje bi mu mozda onda bilo da je otisao u Tottenham, veci klub itd..
kako bi tek onda skinuo gomesa s gola??calcio je napisao/la:nisam ni ja bas siguran da ce se usreciti u Stokeu, tamo je Sorensen i treba ga skinuti sa gola. Bolje bi mu mozda onda bilo da je otisao u Tottenham, veci klub itd..
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DanijelTZ, greenwood, legendarnadruga, napapijri1987, Zglavkar i 62 gosta.