Ne moze on bez svetinje ali ni svetinja bez njega.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ulli ce imati utjecaj na Bayern pa makar i iz zatvora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nema nam Dantea!! Pa neznam kako ce ići sa Martinezom i Boatengom???
Vjerovatno ce ih Pep sutra probati u kombinaciji da ih pripremi!!! Ibra je zvijer i mislim da smo svakog u stanju ustopati ali bih PSG zaobisao!!
Vjerovatno ce ih Pep sutra probati u kombinaciji da ih pripremi!!! Ibra je zvijer i mislim da smo svakog u stanju ustopati ali bih PSG zaobisao!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boateng i Javi se svakako moraju uigravati jer ce Dante propustiti prvu cetvrtfinalnu utakmicu. Vec sutra ocekujem novi stoperski par.
Ne vjerujem da ce se sansa dati Buytenu iako bi isti siguran sam odgovorio zadatku.
Ne vjerujem da ce se sansa dati Buytenu iako bi isti siguran sam odgovorio zadatku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
Sta ce mali psg protiv Bavarskog gigantaBixente je napisao/la:Nema nam Dantea!! Pa neznam kako ce ići sa Martinezom i Boatengom???
Breitnera ili Kahna za predsjednika.Rummennige neka ostane predsjednik izvrsnog a Hainer nadzornog odbora.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Najbolje rijesenje za predsjednika je Kaiser, iako se je on povukao s svih funkcija.
Mada nesto previse kritikuje Pep-a u zadnje vrijeme, bez razloga definitivno.
Mada nesto previse kritikuje Pep-a u zadnje vrijeme, bez razloga definitivno.
Vjerujem da Pep ima ogroman respekt prema Franzu, ali po meni je Franz prevelik ters i kritičar i kada netreba da bude, pa možda moze doci do varnica ako nastavi da bude dosadan i naporan, a to dolazi i kada si u godinama!!
Franz je svoje odradio, i mislim da nije ni u snazi da se hvata predsjednicke fotelje!!! Ja bi licno KHR ili Hopfnera, koji su duži period bili uz Ulija i koji su jako dobro upućeni u radni tok, a vjerujem da ce biti non stop u konekciji sa Ulijem, jer ce sada imati jos vise slobodnog vremena!!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma kad pogledas kakve ljude Bayern ima, i dalje ti je sve jasno, da ce sve funkcionirat kak treba hvala Bogu, a bas takoooo ne moze Uli bez Baye a ni bayo bez Ulija tako daa, Uli ce opet voditi tuu veliki dio siguran sam hehe 
Mozda ga nece bit na tribina sa salom , ali tu je on nebrinite
Sutra ocekujem nasu pobjedu, i finu utakmicu, i Mandzara zabija 2 komada
Mozda ga nece bit na tribina sa salom , ali tu je on nebrinite
Sutra ocekujem nasu pobjedu, i finu utakmicu, i Mandzara zabija 2 komada
FC Bayern !!!!!
Vjerujem da ce Uli biti sutra na utakmici, i ima da grmi na Allianz Areni!!! ULIII HOENESS !!!!!!!'
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma Uli je srce Bayerna i svima nama koji volimo ovaj klub on ne moze biti mrzak ma sta god uradio.
Sto se tice izbjegavanja placanja poreza i treba da ide u zatvor, ne znam sta mu je trebalo da pronevjeri tih 28 miliona koliko se spominje. Ne razumijem kako ljudi mogu biti tako gladni da pored svih tih para koje posjeduju ukradu jos nesto sa strane a njemu tih 28 miliona dodje ko nama 28 km. Nije ti ovo trebalo Uli, ali hajde ljudi smo pa svi grijesimo. Bavarci su uz tebe!
Sto se tice izbjegavanja placanja poreza i treba da ide u zatvor, ne znam sta mu je trebalo da pronevjeri tih 28 miliona koliko se spominje. Ne razumijem kako ljudi mogu biti tako gladni da pored svih tih para koje posjeduju ukradu jos nesto sa strane a njemu tih 28 miliona dodje ko nama 28 km. Nije ti ovo trebalo Uli, ali hajde ljudi smo pa svi grijesimo. Bavarci su uz tebe!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Paris,Atletico ili ManchesterBixente je napisao/la:Moji dragi Bavarci!!!
Reci te mi koga bi volili da izvucemo u LP???
Da je dobiti sutra Leverguzen, nerviraju me ove sezone strasno.
Prvo firaunski bod sto su izvukli protiv nas, pa onda onaj firaunski "gol" protiv Hoffenheima...
Uzivao bi napokon u jednoj Bundesligaškoj utakmici u 2014-oj, kad bi ih natrpali momacki.
Prvo firaunski bod sto su izvukli protiv nas, pa onda onaj firaunski "gol" protiv Hoffenheima...
Uzivao bi napokon u jednoj Bundesligaškoj utakmici u 2014-oj, kad bi ih natrpali momacki.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Samo Arsenal da izbjegnemo i ja sretan.Bixente je napisao/la:Moji dragi Bavarci!!!
#miasanmia
junajted ili real. junajted jer bi to bio spektakl bez obzira na trenutno stanje engleskog giganta.Bixente je napisao/la:Moji dragi Bavarci!!!
real zato sto smatram da ih samo u dvomecu mozemo izbaciti. ako bi se sreli u finalu, vjerujem da bi real uzeo.
jednostavno, ova odbrana ima nedostataka koje bi realovi napadaci znali iskoristiti.
definitivno imamo bolji napad od njihovog, tako da ne vjerujem da bi se real u 180 min. uspio odbraniti.
ali u 90 min. od kojih barem 20-ak otpada na ispitivanje snaga a ostalo moras igrati oprezno, vjerujem da bi real uzeo.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da United, ukoliko prodje kojim cudom. Mislim da su dosta toga uprskali u prvoj utakmici. Iskreno i sam bi volio za protivnika Bayern, jer od 1/4 finala nema lahkog protivnika, a ovo bi bio spektakl..
- Ed Woodward for Prime Minister !
18:30
Mogli su staviti utakmicu u 20:00, bilo bi još zanimljivije. Sigurno će tri sata više odmora doprinjeti boljem meču. Ima li goreg termina, fuj.
U sljedećoj fazi bi volio svakoga osim Chelsea. Saša Vugdalić reče Uefa će to lijepo namjestiti pa izbjeći Barca - Real ili jedna od ove dvije ekipe protiv Bayern-a, zanimljivo jer i ja mislim da se tako radi.
Uglavnom, rekoh vam 95% PSG, 5% Chelsea.
U sljedećoj fazi bi volio svakoga osim Chelsea. Saša Vugdalić reče Uefa će to lijepo namjestiti pa izbjeći Barca - Real ili jedna od ove dvije ekipe protiv Bayern-a, zanimljivo jer i ja mislim da se tako radi.
Uglavnom, rekoh vam 95% PSG, 5% Chelsea.
- farinelli123
- Kontakt:
Nas je Blan 2x pobedio sa Bordoom, i to obe po 2:0, mada ovaj i onaj Bajern su dva sveta razlicita.
Psz jes' zaguljen k'o turski kopulacioni organ, ali mislim da bi smo ih pojeli na sardini terena gore nego Siti u Mancesteru.
Psz jes' zaguljen k'o turski kopulacioni organ, ali mislim da bi smo ih pojeli na sardini terena gore nego Siti u Mancesteru.
•
- farinelli123
- Kontakt:
http://www.bundesliga.com/en/bildergale ... 0000288119" onclick="window.open(this.href);return false;
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja ipak mislim da Bayern ovaj put ceka neki laksi protivnik. Pa od osmine finala prosle sezone nismo igrali protiv jedne lose ekipe kada je u pitanju knockout faza. Stoga ja ovaj put ocekujem Olympiacos. Nece Grci sigurno ispasti, koliko god United bio u usponu forme.
@Neutral: ne bih ja rekao da termin ima veze sa odmorom. Prije ce biti da se zeli ugoditi vecini ljudi koji su zaposleni. Jer obicno je vecini radno vrijeme 4, 5 ili 6 sati tako da ce ovaj derbi biti propracen mnogo bolje nego sto bi to bilo u onom standardnom terminu od pola 4.
Ja zelim tricu u mrezi Leno-a.
@Neutral: ne bih ja rekao da termin ima veze sa odmorom. Prije ce biti da se zeli ugoditi vecini ljudi koji su zaposleni. Jer obicno je vecini radno vrijeme 4, 5 ili 6 sati tako da ce ovaj derbi biti propracen mnogo bolje nego sto bi to bilo u onom standardnom terminu od pola 4.
Ja zelim tricu u mrezi Leno-a.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislis da bi ovaj tim uspio pobijediti Bayern?farinelli123 je napisao/la:http://www.bundesliga.com/en/bildergale ... 0000288119
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.