Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Chuckie
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Chuckie » 14 mar 2014, 21:27

.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2014, 21:30

VIDEO

[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 21:31

Virtu4l je napisao/la:Vrlo brzo očekujem njegov intervju u nekom od naših medija.
Dakle, kao što sam očekivao i više puta naglašavao, nema više silenzio stampa od strane kapitena. Predvidiv kao i uvijek, svjestan da može SP pratiti na TV-u, pokušao je nešto da nam kaže, ali prc, apsolutno ništa nije rekao. Izabrao je medij koji mu je koliko toliko naklonjen, pitanja naučio napamet, ništa novo kada je on u pitanju.

Stolica mu se uveliko drma, a itekako je svjestan toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2014, 21:33

Virtu4l je napisao/la:
Dakle, kao što sam očekivao i više puta naglašavao, nema više silenzio stampa od strane kapitena. Predvidiv kao i uvijek, svjestan da može SP pratiti na TV-u, pokušao je nešto da nam kaže, ali prc, apsolutno ništa nije rekao. Izabrao je medij koji mu je koliko toliko naklonjen, pitanja naučio napamet, ništa novo kada je on u pitanju.

Koji si ti tvor od čovjeka ...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 21:35

Ipak bi bilo najbolje da se Safetu isplate preostale plate iz ugovora i neka otpremnina i da mu se zahvali na saradnji.
Jednostavno je preveliki egoista i sebicnjak i rizik je pustiti ga da sve upropasti svojom samoljubivoscu.
Golem je ulog u pitanju,ja to ne bih rizikovao ni da je Capello u pitanju.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 mar 2014, 21:37

U prilicno kratkom vremenskom periodu neki stari i regularni reprezentativci su, mrzim ovu rijec, "otpisani". Muslim, Rahimic, Zahirovic, Ibricic. Normalno je da to izazove reakcije u ekipi, pogotovo jer tamo vlada drugarska atmosfera. Mislim da je to srz svega. Ali opet selektorova mora biti zadnja i njegova se odluka mora postovati.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 mar 2014, 21:39

Čuj jednom Emiru Spahiću se drma stolica, a 'stručnjak' sjedi na betonskim temeljima :D :lol: Ja ispranih mozgova, Bože dragi :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 21:41

thulkazal je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Zašto, jer sam vam prije pet dana rekao da će Spahić dati izjavu za naše medije? Čudno da je baš sada nakon toliko godina prekinuo tu sramnu tradiciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2014, 21:42

slika

Rios

Post Postao/la Rios » 14 mar 2014, 21:44

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vrlo brzo očekujem njegov intervju u nekom od naših medija.

1. Da li ti zaista mislis da bi Safet imao podrsku navijaca da ne povede Spahu na SP? Da li zaista mislis da on ima hrabrosti to da ucini? Evo i da ima hrabrosti,da li mislis da Safetu Spaha ne treba nakon sto je Pape sam,nicim izazvan,rekao da ima samo Emirov br. u svom mobitelu sto dovoljno govori valjda koliko mu je Spahic bitan?
2. Rekao on dosta..Evo samo par stvari- nije pitao samo za Ibricica nego za jos nekoliko reprezentativaca,svjedocio kad je Dzeko trazio i dogovarao sa Papetom izmjenu,rekao kakvo je rasulo bilo oko reprezentatice u Insbruku,rekao da ga je Pape ovalastio da prica sa reprezentativcima..
3. Pitanja napamet-osim ako nisi vidio licno da je unaprijed imao pitanja nemoj pisati o tome,ispadas neozbiljan..
4. Stolica kapitena mu se ne drma nimalo..U anketi na ovom forumu je imao vecinu,nigdje u javnosti nijedan naslov koji poziva da mu se oduzme kapitenska traka,nijedan trans ili gest navijaca ne trazi "ostavku",nijedna izjava igraca ne ide u tom smjeru takodjer..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 14 mar 2014, 21:45

calcio je napisao/la:U prilicno kratkom vremenskom periodu neki stari i regularni reprezentativci su, mrzim ovu rijec, "otpisani". Muslim, Rahimic, Zahirovic, Ibricic. Normalno je da to izazove reakcije u ekipi, pogotovo jer tamo vlada drugarska atmosfera. Mislim da je to srz svega. Ali opet selektorova mora biti zadnja i njegova se odluka mora postovati.
Ne mora se poštovati. Postoji varijanta da jednostavno neki igrači kažu nećemo na svjetsko i ne odu.. Jeste da je to velika žrtva, ali nije uopšte nemoguće. Je li to nama cilj ?

Spaha je pružio ruku pomirenja......sve je do Safeta.....ili prihvatiti tu ruku, ili insistirati na tome da je njegova zadnja pa što god odlučio. U tom slučaju, najviše ćemo najebati mi navijači Bosne i Hercegovine.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 14 mar 2014, 21:46

Emir nam veceras nista posebno nije rekao, ispast ce da se nisu razumjeli bas, naravno svi su i krivi , strucni stab se imam osjecaj uopste nije pripremao za Egipat tako da ni igrace nisu spremili sve je bilo na amaterskom nivou, cujem da su taksiji cijelu noc prija utakmice kruzili oko hotela... Tako da ocekujem od sviju da zapnu i porade na svojim greskama..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 mar 2014, 21:47

mandraX je napisao/la:slika
Uramite ovu sliku pljuvači... Svi redom ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 mar 2014, 21:47

Sta pricaju ovi na federalnoj :o

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 mar 2014, 21:47

Odličan prilog o Spahi trenutno na FTV. Bravo.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 14 mar 2014, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 14 mar 2014, 21:47

Virtu4l je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Zašto, jer sam vam prije pet dana rekao da će Spahić dati izjavu za naše medije? Čudno da je baš sada nakon toliko godina prekinuo tu sramnu tradiciju.
Zasto bi bilo cudno? Zato sto odgovara na javni napad selektora i hoce da spere ljagu sa sebe za ono za sta ga Safet napada. Normalno da ce odgovorit. I prije bi da je trebalo ali nije ga niko napadao po medijima do dolaska ovog 'vrsnog' strucnjaka ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2014, 21:48

Jel gleda ko ovo na FTV
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2014, 21:49

Šta je sad na FTV :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 21:49

Sanele, nije ti ništa rekao, jer je Senad pogubljen kao i uvijek kad je fudbal u pitanju.

Zašto ga nije pitao zbog čega godinama ne daje izjave za naše medije, eto, jedno lagano pitanje. Pitao je samo uvlakačka pitanja, jer pod drugim uslovima Spahić nebi pristao na razgovor.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 mar 2014, 21:50

Au FTV u kost 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: D97, EdinjoBos, General505, Google Adsense [Bot], guillermo, Jarodwest, LeCoq, Normus90, tuzlanskinacin i 54 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []