Bahatost jer je napalio Skota da svira penalDonnie Darko je napisao/la:Objektivno je reći da je Spahićeva bahatost koštala reprezentaciju plasmana na EURO??
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Auuu sto ovaj novinar s FTV oplete oplete po Edinu i Emiru , ima tu istine a i neistine , nesto vec odavno smrdi i ima nemira u reprezentaciji... Sramota je za jednu reprezentaciju koja je donedavno bila 13 na svijetu da sebi dozvoli krkanluk ili ti ga teferic na jednoj utakmici... A da ne kazem da je ta utakmica licila jednu kolektivnu eksurziju pojedinih igraca a ne jednu ozbiljnu utakmicu u okviru pripreme za Brazil. Neki su ocigledno shvatili u reprezentaciji da samom kval u Brazil vise nista ne moraju uraditi za reprezentaciju i da pripreme koje slijede za brazil ne moraju se ozbiljno shvatiti. Pripremati se za Brazil kroz svaku utakmicu na nacin na koji je bila ova protiv Egipa , tacnije Tefericem. Nesto ne valja , to je veoma ocigledno , da ova reprezentacija(Gitara) ne svira onako kako treba jer su se pojedine zice na njoj poremetile. Sramota je da je i Safet to sebi dozvolio i da se nasao u svemu tome i da se na jadan nacin prepucavaju preko medija samo da bi se dokazalo ko je upravu a ko ne...
Emir Spahić
Rekoh vam ja da je sve otišlo u ****... Bio sam sređivao neke karte ali sada definitivno ne idem u Brazil.. Čekao sam 20 godina plasman i sada su mi se posrali u ćeif.... Poslije najvećeg uspjeha reprezentacije se u kompletnoj naciji od selektora, preko igrača i navijača bori ko će biti među ta 23 igrača, kao da se nikada vise nigdje nećemo plasirati....
Sram i stid ih sviju bilo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sram i stid ih sviju bilo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takav smo narod @batko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Čuj Spahić htio skloniti Begovića da bi Hasagić branio. Pa vi sa FTV stvarno niste normalni, nije on taki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DaBogda nikad više se nigdje ne plasirali, jbeš i to ako je sve ovo u zadnjih par dana cijena toga plasmana.Batko je napisao/la:kao da se nikada vise nigdje nećemo plasirati....
pa nije. Al nebitno.Virtu4l je napisao/la:Jeli to napokon potvrđeno sve što je tamo neki Virtual godinama pričao...gost je napisao/la:dakle, ako je istina onda pokrenuti akciju da se Spaha i Džeko eliminišu iz reprezentacije.
Ali mislim da bi bilo pošteno da ti ovdje javno napišeš, i svi koji se slažu sa ovim što je rečeno da Spaha i Džeko ne trebaju ići na svjetsko. Jer tako ispada.Po tebi. I po FTV
- Consigliere
- Kontakt:
Jao, FTV yebem vam majku placenicku!
Pljuvanje po Spahicu i Dzeko 10 minuta, a onda ide slicica Safeta sa bratom iz Agencije pet sekundi, i onda ce neko reci da nikog nisu stedili i slicno... Kako jadno!
Pljuvanje po Spahicu i Dzeko 10 minuta, a onda ide slicica Safeta sa bratom iz Agencije pet sekundi, i onda ce neko reci da nikog nisu stedili i slicno... Kako jadno!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
U ovom prilogu ima nešto istine, ali duplo više neistine i gluposti. A što je najgore, odradjeno je na tako JADAN, huškački način, u stilu Bahe poslije poraza od Slovačke. **** plaćenici.
Al bitno je da je objektivno
Šteta što je Spaha bahat, u suprotnom smo se mogli gotivit u Poljskoj ili Ukrajni

Al bitno je da je objektivno
Šteta što je Spaha bahat, u suprotnom smo se mogli gotivit u Poljskoj ili Ukrajni
gost je napisao/la:pa nije. Al nebitno.Virtu4l je napisao/la:Jeli to napokon potvrđeno sve što je tamo neki Virtual godinama pričao...gost je napisao/la:dakle, ako je istina onda pokrenuti akciju da se Spaha i Džeko eliminišu iz reprezentacije.
Ali mislim da bi bilo pošteno da ti ovdje javno napišeš, i svi koji se slažu sa ovim što je rečeno da Spaha i Džeko ne trebaju ići na svjetsko. Jer tako ispada.Po tebi. I po FTV
Zadnja izmjena: BoBo89, dana/u 14 mar 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nije Safet isto vecer stao u odbranu Edina zbog zivzduka, (zna se kako mu je isti vratio, odnosno Dzeko senior a.k.a kabadahija) sad kad to LEPI radi, odma se dize u nebesa.
Citav intervju i sve oko istog je klasicni bunt i hajka protiv selektora. Samo nije imao damu da kaze otvoreno. Sve je kapiten fino upakovao i plasirao, bacio koju patriotsku... nabacio zadnju loptu, ceka se samo zavrsni udarac i ode Safet. Skinuo svu krivicu sa sebe i svog ahbaba, prebacio na drugu stranu i mirna Bosna.
Providno itekako, Pape je trn u oku, jer ne ide vam na ruku.
Ne valja vam to sto radite nikako, ali svaka cast master plan ce uroditi plodom. Pitanje je samo dana, pa cete opet imati odrijesene ruke, da orgijate i lumpujete. Doci ce neko a la Ciro, mozda bas on i dodje pa da sve bude po starom.
Nema od ovoga nista, ode sve u helac. Kad vam jedan, moze se reci momcic Miralem ( najmladji od vas m.udonja) kaze, da se treba iz temelja sve mjenjati, onda znas da je sve otislo u q.urac.
Od sad iskljucivo pratim repku zbog Misketa, Mireta, Asmira i Harisa. Ovo ostalo nije vrijedno zivaca. Nove igrace ne racunam, samo molim Boga da ne zavrse kad vas klan.
Citav intervju i sve oko istog je klasicni bunt i hajka protiv selektora. Samo nije imao damu da kaze otvoreno. Sve je kapiten fino upakovao i plasirao, bacio koju patriotsku... nabacio zadnju loptu, ceka se samo zavrsni udarac i ode Safet. Skinuo svu krivicu sa sebe i svog ahbaba, prebacio na drugu stranu i mirna Bosna.
Providno itekako, Pape je trn u oku, jer ne ide vam na ruku.
Ne valja vam to sto radite nikako, ali svaka cast master plan ce uroditi plodom. Pitanje je samo dana, pa cete opet imati odrijesene ruke, da orgijate i lumpujete. Doci ce neko a la Ciro, mozda bas on i dodje pa da sve bude po starom.
Nema od ovoga nista, ode sve u helac. Kad vam jedan, moze se reci momcic Miralem ( najmladji od vas m.udonja) kaze, da se treba iz temelja sve mjenjati, onda znas da je sve otislo u q.urac.
Od sad iskljucivo pratim repku zbog Misketa, Mireta, Asmira i Harisa. Ovo ostalo nije vrijedno zivaca. Nove igrace ne racunam, samo molim Boga da ne zavrse kad vas klan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jako,jako teske optuzbe izrekose ovi na FTV-u na racun Spahe..I na Edinov doduse,ali prije svega na Spahin..Safeta tu i tamo spomenuse..Savez isto tako..Ocekujem da se svi prozvani ocituju,ipak je ovo javni emiter..
Ono sto mi je zapalo za oko jeste da nisu ponudili nijednu izjavu aktera,nijednog svjedoka,nijedan pisani dokaz necega..Nista..Za ovako teske optuzbe se trebalo ipak dati crno na bijelo,pa da i mi koji stojimo uz Edina,Spahu,Safeta,itd. prestanemo to raditi..Ovako su samo dolili benzin na vatru..
Na staranu sve,mi stvarno ne znamo da uzivamo u dobrim stvarima
Ono sto mi je zapalo za oko jeste da nisu ponudili nijednu izjavu aktera,nijednog svjedoka,nijedan pisani dokaz necega..Nista..Za ovako teske optuzbe se trebalo ipak dati crno na bijelo,pa da i mi koji stojimo uz Edina,Spahu,Safeta,itd. prestanemo to raditi..Ovako su samo dolili benzin na vatru..
Na staranu sve,mi stvarno ne znamo da uzivamo u dobrim stvarima
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Upravo to, ubodeš u srž problema, istakneš nešto što je svima očito, zatim uz to zapakuješ gomilu laži i na kraju napraviš smutnju, što je upravi cilj ove prokomunističke antibošnjačke televizije.Donnie Darko je napisao/la:U ovom prilogu ima nešto istine, ali duplo više neistine i gluposti. A što je najgore, odradjeno je na tako JADAN, huškački način, u stilu Bahe poslije poraza od Slovačke. **** plaćenici.
Al bitno je da je objektivno![]()
Šteta što je Spaha bahat, u suprotnom smo se mogli gotivit u Poljskoj ili Ukrajni![]()
![]()
Ovi s FTV-a to rade već godinama!
S jedne strane je dobro što je ovo izišlo prije Brazila. Bolje danas neke stvari da se izventiliraju nego u junu, jel. Očigledno je da ima šta.. da tepih više ne drži.
Nek se sad fino skupe i Sš na čelu s Papetom i ova ekipica i vide gdje su, šta su. Mogul' odraditi zajedno ovo do kraja, ili ne. Jedan ozbiljan i iskren razgovor između aktera, nek se pogledaju u oči i kažu kako stoje stvari. I to što prije, do kraqja ovog mjeseca. Dosta je više komunikacije preko medija.
Ako se situacije ne može riješiti, Pape nije u stanju da je riješi. Treba da ide. Nebitno jel on tu najveći krivac, ili je ova ekipa oko Spahića... lakše je zamjeniti trenera, nego 5 igrača - uvijek bilo i ostalo.
Nek se sad fino skupe i Sš na čelu s Papetom i ova ekipica i vide gdje su, šta su. Mogul' odraditi zajedno ovo do kraja, ili ne. Jedan ozbiljan i iskren razgovor između aktera, nek se pogledaju u oči i kažu kako stoje stvari. I to što prije, do kraqja ovog mjeseca. Dosta je više komunikacije preko medija.
Ako se situacije ne može riješiti, Pape nije u stanju da je riješi. Treba da ide. Nebitno jel on tu najveći krivac, ili je ova ekipa oko Spahića... lakše je zamjeniti trenera, nego 5 igrača - uvijek bilo i ostalo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Consigliere
- Kontakt:
Samo dio ko nije gledao:
Dzeko i Spahic nisu dozvoljavali Ciri da Pjanica stavi u ekipu ispred Ibricica....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
Dzeko i Spahic nisu dozvoljavali Ciri da Pjanica stavi u ekipu ispred Ibricica....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Ja ovdje pišem godinama, na ovom podforumu, tu sam nabio 70% postova. Avatari su tu bili iz drugog razloga, klasična zezancija između nas na ovom podforumu, ali ti to ne možeš shvatiti.BoBo89 je napisao/la: Ni sekundu ne vjerujem da su njemu nešto puno bitni Emir i Safet.
Ovo što on radi je čisto zadovoljavanje sirovih hedonističkih potreba kroz privlačenje pažnje na sebe samog, kroz konstantno kontriranje većini.
On je protiv kapitena, on podržava Safeta,avatar mu je bio Hajduk, koji je ovdje toliko omražen, čak je uspio naći i staviti avatar od Germanie (tu je otklonio sve sumnje). Na temi premier lige, to je malo teže izvesti. pa tamo, uglavnom piše kratke, provokatorske-trolerske postove i čeka da se ko zakači.
Ofirno do bola!
Sušića podržavam kao selektora BiH, kao i Ćiru prije njega. Kritikovat ću naravno, kao što sam radio i prije, ali kritike za ono što je opravdano, a ne izmišljati šuškavce i slično.
Meni je bitna reprezentacije, zbog nje sam tu, a ne zbog Spahića, Sušića, ili Džeke.
Objašnjeno je na FTV i šikaniranje Miralema Pjanića, to sam rekao prije najmanje dvije godine, opet su me proglasili ludim, eto vam sad....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
možda jeste bolje, ali je ocigledno da mi jednostavno ne možemo bez sranja i afera, da ga yebešVanBasten je napisao/la:S jedne strane je dobro što je ovo izišlo prije Brazila. Bolje danas neke stvari da se izventiliraju nego u junu, jel. Očigledno je da ima šta.. da tepih više ne drži.
naopak narod, pa to ti je...i ako nema sranja, mi se potrudimo da to sami sebi napravimo.
Inace, pun mi je više qrac ovih klanova, mahalskih prica, Džeko, Spaha, Safet, Ibričić, ovi jedno, ovi drugo, mediji trece
Treba pratiti Kolašinca, momak je primjer.
Možda, ovo sam napisao u afektu, jer me iritiraju ovi s FTV-a, al to je već druga priča i nema veze s tobom.Virtu4l je napisao/la:Ja ovdje pišem godinama, na ovom podforumu, tu sam nabio 70% postova. Avatari su tu bili iz drugog razloga, klasična zezancija između nas na ovom podforumu, ali ti to ne možeš shvatiti.BoBo89 je napisao/la: Ni sekundu ne vjerujem da su njemu nešto puno bitni Emir i Safet.
Ovo što on radi je čisto zadovoljavanje sirovih hedonističkih potreba kroz privlačenje pažnje na sebe samog, kroz konstantno kontriranje većini.
On je protiv kapitena, on podržava Safeta,avatar mu je bio Hajduk, koji je ovdje toliko omražen, čak je uspio naći i staviti avatar od Germanie (tu je otklonio sve sumnje). Na temi premier lige, to je malo teže izvesti. pa tamo, uglavnom piše kratke, provokatorske-trolerske postove i čeka da se ko zakači.
Ofirno do bola!
Sušića podržavam kao selektora BiH, kao i Ćiru prije njega. Kritikovat ću naravno, kao što sam radio i prije, ali kritike za ono što je opravdano, a ne izmišljati šuškavce i slično.
Meni je bitna reprezentacije, zbog nje sam tu, a ne zbog Spahića, Sušića, ili Džeke.
Objašnjeno je na FTV i šikaniranje Miralema Pjanića, to sam rekao prije najmanje dvije godine, opet su me proglasili ludim, eto vam sad....
Mada mi je, ponekad, teško shvatiti tvoje postove, al to je tvoj stav i imaš pravo na njega.
e jesu ga objasnili...
Interesuje me samo što ne objasniše Safetov neodlazak u Brazil na izvlačenje grupa i pozadinu te priče? Priče o kašnjenju na avion možete mačku o rep okačiti.
Interesuje me samo što ne objasniše Safetov neodlazak u Brazil na izvlačenje grupa i pozadinu te priče? Priče o kašnjenju na avion možete mačku o rep okačiti.
DRUG NEBI TI PUNCA