Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Consigliere
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Consigliere » 14 mar 2014, 22:20

bagrcavi je napisao/la:e jesu ga objasnili...
Interesuje me samo što ne objasniše Safetov neodlazak u Brazil na izvlačenje grupa i pozadinu te priče? Priče o kašnjenju na avion možete mačku o rep okačiti.
Spaha je, ba, i za to kriv. Pogresno mu javio vrijeme polijetanja... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 mar 2014, 22:21

E tugo moja sta vi sve na tv-u imamo za pogledati :? :? Momci su izgubili tekmu. Nije im lahko sigurno. Ne branim ih nimalo. Nisu se trudili ali bolje je da nas je pva lekcija sad "zakacila" nego u Brazilu. Ali ovi sa FTV-a. Kakvi su to dno dna ljudi? Za plakati :cry: :cry: Momke treba podrzati jer svaki poraz je tezak a ne hinjski zabijati jednom po jednom noz u leda. FTV sto sam te gledao-gledao sam. Na mom Tv-u se vise pojaviti neces. Dno dna.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 22:21

Spahiću oduzeti kapitensku traku i dati je Begoviću.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 mar 2014, 22:22

Osime normalizuj opet... :oops:

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la NoName » 14 mar 2014, 22:23

Očito je da se ovo može završiti samo na dva načina: Ili će otići tupko ili se možemo pozdraviti sa Emirom i Edinom (a vjerojatno i jos ponekim igračem) u smislu reprezentacije dok je tupko selektor. Moj stav je jasan a to je da tupko treba da ide.

Ne mogu Emir i Edin da rade tupkov posao kada je u pitanju sakupljanje igrača po svijetu, da motivišu ekipu a kada tupko kenja sa izborom igrača da tada šute. Nismo mi Nijemci da je to tako jednostavno.

Tupko je srozao atmosferu i treba da kupi prnje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 22:23

BoBo89 je napisao/la:Možda, ovo sam napisao u afektu, jer me iritiraju ovi s FTV-a, al to je već druga priča i nema veze s tobom. Mada mi je, ponekad, teško shvatiti tvoje postove, al to je tvoj stav i imaš pravo na njega.
Nema frke ;) možda se nekad skontamo 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 22:25

NoName je napisao/la:
Ne mogu Emir i Edin da rade tupkov posao
Takođe ne mogu Emir i Edin krojiti sastav selektoru i praviti klanove u svlačionici.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 mar 2014, 22:25

Consigliere je napisao/la:
Interesuje me samo što ne objasniše Safetov neodlazak u Brazil na izvlačenje grupa i pozadinu te priče? Priče o kašnjenju na avion možete mačku o rep okačiti.
Spaha je, ba, i za to kriv. Pogresno mu javio vrijeme polijetanja... :roll:
Pare su u pitanju... Radi $$$$ €€€€ se bojkotuje i izvlačenje grupa za SP, nanosi ogromna šteta ugledu reprezentacije. Ali dobro, neće ni on još dugo.
DRUG NEBI TI PUNCA

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 mar 2014, 22:25

Gdje su dokazi za optuzbe, sto nisu pozvali Ciru, Mireta, Asmira da potvrde sve ovo?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2014, 22:26

NoName je napisao/la:Očito je da se ovo može završiti samo na dva načina: Ili će otići tupko ili se možemo pozdraviti sa Emirom i Edinom (a vjerojatno i jos ponekim igračem) u smislu reprezentacije dok je tupko selektor. Moj stav je jasan a to je da tupko treba da ide.

Ne mogu Emir i Edin da rade tupkov posao kada je u pitanju sakupljanje igrača po svijetu, da motivišu ekipu a kada tupko kenja sa izborom igrača da tada šute. Nismo mi Nijemci da je to tako jednostavno.

to nikad nije zabilježeno - da selektor (koji je prošao kvalifikacije) odstupi pred sami Mundijal.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2014, 22:26

Sve sto je rekao je istina, i odlicno je sve govorio. Najpametniji igrac u nasoj reprezentaciji, jedan od rijetkih koji zna sastavit dvije recenice i koji ima muda. ALI sada treba da bude kraj ovih prica o Egiptu. Idemo dalje, gotovo je sad, nema vremena sad nesto popravljat i ispravljat greske Susica. Sad sutit, odradit SP, pa cemo onda glave kidat nakon toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 mar 2014, 22:27

NoName je napisao/la:Očito je da se ovo može završiti samo na dva načina: Ili će otići tupko ili se možemo pozdraviti sa Emirom i Edinom (a vjerojatno i jos ponekim igračem) u smislu reprezentacije dok je tupko selektor. Moj stav je jasan a to je da tupko treba da ide.

Da je Susic ne znam sta napravio igraci jednostavno ne smiju da se mjesaju u izbor igraca. U Njemackoj ili u BiH, ista stvar. Pogotovo ne smiju da guraju svoje jarane. Stvari treba postaviti na svoje mjesto, mora se znati red i ciji je posao da bira igrace.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 mar 2014, 22:28

Saurman je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Takođe ne mogu Emir i Edin krojiti sastav selektoru i praviti klanove u svlačionici.
Ne moze selektor trazit od Emira da razgovara sa igracima, pa logicno onda ako razgovara(jer mu Susic to trazi), da ima pravo prenjeti selektoru sta ti igraci kazu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2014, 22:28

Evo ja cu ti reci.

Kasnio na avion nije,nego nije htio da ode,bojkotovo ove iz saveza sto su odabrali kamp bez njegovog misljenja.Inace taj kamp je u mjestu koje nema bas najpogodniji klimu,prije nas ga odbile svabe...
1946

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 mar 2014, 22:28

Saurman je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Naravno. Kada budemo imali iole inteligentnog selektora, koji će imati autoritet, vjerujem da toga neće biti. S time da onda selektor treba da ide i razgovora sa potencijalnim reprezentativcima i da radi ono što mu je opis posla.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 mar 2014, 22:30

Cartman je napisao/la:Sve sto je rekao je istina, i odlicno je sve govorio. Najpametniji igrac u nasoj reprezentaciji, jedan od rijetkih koji zna sastavit dvije recenice i koji ima muda. ALI sada treba da bude kraj ovih prica o Egiptu. Idemo dalje, gotovo je sad, nema vremena sad nesto popravljat i ispravljat greske Susica. Sad sutit, odradit SP, pa cemo onda glave kidat nakon toga.
Mislis da ce ti Safet presutjeti na Emirov intervju?
Samo prati sutrasnje portale i stampu. Burno vrijeme je pred nama.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2014, 22:30

[youtube][/youtube]

evo tog priloga

Po FTV, Spahić je glavni krivac.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 22:30

ZOI84 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Ne moze selektor trazit od Emira da razgovara sa igracima, pa logicno onda ako razgovara(jer mu Susic to trazi), da ima pravo prenjeti selektoru sta ti igraci kazu

Uopšte ne branim Sušića ali je ovdje jasno šta Spahić želi a to je da nahuška dio javnosti na selektora.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2014, 22:31

calcio je napisao/la:

Da je Susic ne znam sta napravio igraci jednostavno ne smiju da se mjesaju u izbor igraca. U Njemackoj ili u BiH, ista stvar. Pogotovo ne smiju da guraju svoje jarane. Stvari treba postaviti na svoje mjesto, mora se znati red i ciji je posao da bira igrace.
Jesi li gledao intervju? Susic ne prica sa igracima, samo sa Emirom. I onda on mora prenosit njemu sve njihove poruke. Ako Ibro, Zahirovic i ostali zovu Spahica i zamole ga da pita Susica u cemu je problem, on to mora prenjet. Sta da radi? Odnos Susica prema igracima je nevjerovatan. Vrlo arogantan covjek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 mar 2014, 22:32

FTV je smece, uvijek bila i ostat ce...20% istine, 80% lazi...kad se samo sjetim onih 60 min i bakira, koji su to lazovi bili malo je reci...direktno sam bio sudionik nekoliko stvari koje su iznosili u prilozima...nisam se mogao nacuditi dezinformacijama koje sire...sve ih treba porokati...
i neko spomenu Bahu...i mene taj lik nervira...najvise iz jednog razloga...uvijek istog, a ponavljao se vise puta...evo samo jednog primjera...
igramo u Rumuniji, prije tekme i do prvog primljenog gola govori sve u superlativima o nasoj reprezentaciji i igracima...kako smo napokon sazreli za veliko takmicenje, atmosfera nikad bolja...itd...nakon sto primismo 3.gol...poce ona njegova standardna prica: nesto ne stima u repci, postoje klanovi medju igracima, ovaj se nije slagao s tim, susic ovo, ovaj ovo, onaj ono...itd...to su dva lica naseg komentatora, nama dragog SABAHUDINA TOPALBECIREVICA...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, eleGancy, Goalgetter, meecko, Roki50, soccerfan, Sveti, tuzlanskinacin i 94 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []