Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 22:33

Head je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:e jesu ga objasnili...
Interesuje me samo što ne objasniše Safetov neodlazak u Brazil na izvlačenje grupa i pozadinu te priče? Priče o kašnjenju na avion možete mačku o rep okačiti.
Evo ja cu ti reci.

Kasnio na avion nije,nego nije htio da ode,bojkotovo ove iz saveza sto su odabrali kamp bez njegovog misljenja.Inace taj kamp je u mjestu koje nema bas najpogodniji klimu,prije nas ga odbile svabe...
;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 mar 2014, 22:34

Head je napisao/la:
Interesuje me samo što ne objasniše Safetov neodlazak u Brazil na izvlačenje grupa i pozadinu te priče? Priče o kašnjenju na avion možete mačku o rep okačiti.
Evo ja cu ti reci.

Kasnio na avion nije,nego nije htio da ode,bojkotovo ove iz saveza sto su odabrali kamp bez njegovog misljenja.Inace taj kamp je u mjestu koje nema bas najpogodniji klimu,prije nas ga odbile svabe...
Ili je možda što nije dobio dio kolača nakon utakmice protiv Argentine? Raspitaj se malo bolje...
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2014, 22:34

let3 je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo tog priloga

Po FTV, Spahić je glavni krivac.
Iskljucio sam nakon minutu i 30 sekundi. Sramota. Koja bagra. I ovo javna televizija? Trebalo bi sutra citavoj sportskoj redakciji dat otkaz. Rulja. A nemaju muda postavit pitanje ni Spahi ni Susicu u oci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 mar 2014, 22:35

Ako otjera nesposobnjakovica sa klupe, zasluzuje svaki respekt.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2014, 22:36

bagrcavi je napisao/la:
Head je napisao/la:
Evo ja cu ti reci.

Ili je možda što nije dobio dio kolača nakon utakmice protiv Argentine? Raspitaj se malo bolje...
Jedina istina koja ce izaci na vidjeli kad Pape ode sa mjesta selektora,zivi bili pa vidjeli.
A mozda to bude i prije Brazila,pa u Brazil otputujemo sa novim selektorom...
Poslije Brazila definitivno dolazi novi strucnjak.
1946

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 mar 2014, 22:37

Calcio, tupko treba da radi i ostale stvari ali on nije dovoljno inteligentan za to pa mu to trebaju raditi reprezentativci ili tamo neki Juka.

Emira ne gotivim nikako ali noćas je ubo u sridu. Tupko je otpisao igrače koji su mnogo dali ovoj reprezentaciji a doveo polovnjake iz bratove agencije koji ne mogu donijeti nikakav novi kvalitet reprezentaciji.

Tupko treba da odstupi i neka svoju genijalnost prakticira negdje drugo.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2014, 22:37

Sve su ovo cinjenice u prilogu, ali gdje su dokazi :?: Kaze da su tjerali Ciru da postavi Kenu na gol, gadjali Izeta Hajrovica loptama na treningu i stosta toga.. Da su imali legitimne dokaze, svjedoke, ne bih nista rekao da ovo postave, ali ovo ovako...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 22:38

evo tog priloga

O ovom ja pričam već pet godina, napokon da neko iz bh medija stisne damu i izađe pred narod sa pravom slikom ko je ustvari Emir Spahić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2014, 22:40

Goalgetter je napisao/la:Sve su ovo cinjenice u prilogu, ali gdje su dokazi :?: Kaze da su tjerali Ciru da postavi Kenu na gol, gadjali Izeta Hajrovica loptama na treningu i stosta toga.. Da su imali legitimne dokaze, svjedoke, ne bih nista rekao da ovo postave, ali ovo ovako...
I to sve to sada pricaju, 4 godine nakon nekih od ovih "desavanja".

Bagra je to. Novinari ne vole Spahica jer im je objasnio neke stvari i jer ne tolerise njihove lazi i pizdarije. Spahic je pametan, zna pricat i razmisljat, ne stoji ispred kamere i muca "ovaj, onaj, dat cemo sve od sebe i mislim da smo bolji od njihA".

Osamari prvog novinara FTV-a kojeg vidis Spaha, zasluzio je 100%. A za ovaj prilog ih treba tuzit.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 mar 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 mar 2014, 22:40

@Saurman
a gdje su dokazi, jedan jedini za receno?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2014, 22:43

Saurman je napisao/la:

evo tog priloga

O ovom ja pričam već pet godina, napokon da neko iz bh medija stisne damu i izađe pred narod sa pravom slikom ko je ustvari Emir Spahić.
Polako buraz sa tim konstatacijama ;) polako, ne trci za zaključcima....sacekajmo i drugu stranu da se oglasi ;) ....FTV je propisno pljunula po Spahiću, oni su rekli svoje....ocekujem reakciju i odgovor kapitena na ove teške optužbe, kao i Džeke (pošto se i po njemu žestoko pljunulo).

A zapravo, prvi ko treba da izađe pred medije jeste Safet Sušić selektor A reprezentacije BiH :!: :!:
zašto on (kao glavni autoritet) šuti :?: ovaj prilog je žestok šamar svima i ako budu šutili, onda ce tom šutnjom i priznati ovo što je FTV istresla.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 22:46

ZOI84 je napisao/la:@Saurman
Misliš da će Hajrović priznati da su ga maltretirali? Ili Pjanić da je nazivan pogrdnim riječima? Neće, fini su to momci, odgojeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 mar 2014, 22:47

Virtu4l je napisao/la:
Misliš da će Hajrović priznati da su ga maltretirali? Ili Pjanić da je nazivan pogrdnim riječima? Neće, fini su to momci, odgojeni.
Kakve to veze ima sa odgojem? Mogu reci istinu. Ne vidim nista lose u tome.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 14 mar 2014, 22:50

jedini je spas momentalni otkaz selektoru jer će do SP sve otić u PM.
Bravo za Spahu nek si progovorio, a ovi iz FTV mogu ti se samo saget.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2014, 22:51

Hajrovic je dobio ono sto je zasluzio. Ne mozes pricat i vrijedjat nekoga sa daljine, i onda kad sretnes tog covjeka ocekivat da nece nista zamjerit. I previse lako je primljen u reprezentaciji, na primjer ni jedno jedino kriticno pitanje od tih nasih moralista "novinara". Treba se zahvalit Dzeki i Spahicu sto su ga ikako primili, zasluzio je samarcinu kad je dosao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2014, 22:51

Pisi propalo ovo. I SP i sve. Uspjeli su mi ubiti volju za Svjetskim Prventsvom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2014, 22:51

stokton je napisao/la:jedini je spas momentalni otkaz selektoru jer će do SP sve otić u PM.
Bravo za Spahu nek si progovorio, a ovi iz FTV mogu ti se samo saget.
Jesi ti pogledao ovaj prilog pa da kazes "bravo Spaha" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 mar 2014, 22:52

Ovaj prilog FTV-a je gori udarac od poraza od egipta...ne znam otkud tolika hrabrost onoj glupaci(voditeljici) a i ovome sto izvjestava i prilogu...
Spahic je kapiten i tacka...normalno da ce se neke stvari pitati...pa sam susic mu je dao da obavlja stvari koje bi zapravo selektor trebao raditi...
DA SAM DZEKO, I JA BIH SE BUNIO STO NEMA POJEDINIH IGRACA U TIMU, A TU SU POZVANI NEKAKVI KVRZICI, SUNJICI, I SL...A PTICE NA GRANI ZNAJU DA JE RECIMO IBRICIC KOJI NE MORA ODIGRATI NITI JEDNU JEDINU TEKMU, I DALJE BOLJI ZA KLASU OD KVRZICA...SLICNO JE I SA STEVANOVICEM, ITD...umjesto da im sada repka bude podrska, ona im odmaze za radi nekih debila od igraca (a svi znamo ciji su to igraaci)...da su to novi kolasinci, niko se ne bi ljutio...
svaki tim, u koji dolaze nekakve novajlije koje nemaju pojma, mora biti narusen...susic je glavni krivac i tacka...cuj kvrzic...tino...sunjic...kome ne bi bilo krivo...
ja mislim da je spahic samo iskren...i drago mi je sto nema dlake na jeziku...a ovo za medije...pa nije budala da daje izjave za njih kad znaju svi kakvi su nasi mediji...
DZEKO, meni je iskreno drago zbog njegove reakcije...kad su navijaci seronje, eto vam ga...
ako ga ja i dalje mogu podrzavati, zasto i ostali ne bi mogli...meni je bitno da ne zakaze kad bude trebalo...a ove prijateljske protiv arg i egipta, ma zaboli me...
jer znam da ce akoBogda na SP-u biti onaj pravi...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 mar 2014, 22:52

Virtu4l je napisao/la:
Ne mogu ovako ozbiljno optuzivati bez dokaza, pa Ciro nije fino odgojen sto njega nisu pozvali da ovo potvrdi?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2014, 22:53

Cartman je napisao/la:Hajrovic je dobio ono sto je zasluzio. Ne mozes pricat i vrijedjat nekoga sa daljine, i onda kad sretnes tog covjeka ocekivat da nece nista zamjerit. I previse lako je primljen u reprezentaciji, na primjer ni jedno jedino kriticno pitanje od tih nasih moralista "novinara". Treba se zahvalit Dzeki i Spahicu sto su ga ikako primili, zasluzio je samarcinu kad je dosao.
Nek se ubije isti Dzeko i Spahic kad ta dva "imigranta" pokazu vise na terenu od njih starih prdavaca i vise natope dresove znojem od pomenutog dvojca.

Ja kad bi kar'o neku zensku 5 godina i dodje joj neki novi zagondzija i opali je bolje od mene ja bi si kitu odrez'o.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 14 mar 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Scholl, Shategabri i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []