Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 23:15

adal je napisao/la:Pokazo si se covijekom i izasao pred tv ..nadam se da ce ona trebica od Saje izac i javno priznat svoje greske .
Da, izašao pred TV nakon toliko vremena, i to baš sad 8-) sve on zna, zna da je trenutno na staklenim nogama, sad mu sudbinu kroje mediji, oni isti mediji od kojih je bježao godinama...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 23:15

BadrHari je napisao/la:Poserem se ja vama na Dzeku ako ce on ugroziti nas plasman i syebati citavu drzavu zbog svoje neke huje oko pozivanja Hajrovica.
Iskreno kako je odigrao onaj dvomec protiv Slovacke, ne reci da nije istina ovo s Federalne.
Ponavljam ako je to istina,a ne reci da nije.
Koliko bolida ima na ovom forumu to nije normalno ... Haj sto je ogranicen kao osoba, nego dodje na forum prosipati pamet.

Nekako mi vise mirise da je istina ovo s Federalne, sto znaci da sam 100 % na Papetovoj strani.
Nekim ne bi bilo ni to dovoljno i ako se ovo ispostavi kao istina za Dzeku i Spahu, opet bi ih branili.
Bravo majmuni !
To su spekulacije.Dzeko i Hajrovic su i jedan i drugi dali izjave da su pricali i izgladili nesporazume i da medju njima nema vise problema,to je zvanicno i ono sto smo svi culi.
A mahalske price dusmana i neke insajderske informacije me ne zanimaju.Moramo se poceti igrati cinjenicama i dokazima a ne mahalanjem.
Neko bubno Dzeko nije htio doci zbog Hajrovica,pa onda drugi da su ga napucavali loptom,ma dajte.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 mar 2014, 23:15

Sigurno da je dosta stvari preuvlicano, ali svaka cast FTVu ja podrzavam ovo u potpunosti. Iako je igrac koji je vazda srcem igro u istoj tolikoj mjeri je go.vno van terena i mozete vi pricat kapiten ovo kapiten ono . Ne kazem ja da gase treba otjerat boze sacuvaj, ali nek je neko konacno progovorio o svemu sto se desava van travnjaka. Spahic ima veci uticaj na ovu rep kada su upitanju pozivanja igraca, ko ce igra t ko nece itd puno veci nego sto iko od nas misli
=\_1921_/=

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2014, 23:15

Saurman je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Nekako mi vise mirise da je istina ovo s Federalne, sto znaci da sam 100 % na Papetovoj strani.
Nekim ne bi bilo ni to dovoljno i ako se ovo ispostavi kao istina za Dzeku i Spahu, opet bi ih branili.
Bravo majmuni !
Vjeruj da je istina i svaka im čast da su napokon otkrili pravo lice nekih igrača.

Pa pogledaj ti samo bezobrazluka kako ne žele davati izjave za BH medije naravno mislim na Spahića i Džeku, pa dan te yebo čij ti dres nosiš da se ovako ponašaš.

Znači daću izjavu onom ko igra onako kako ja sviram.
Slazem se u potpunosti, smeta ima Izet Hajrovic, e da nije Izeta ... znamo sta bi bilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2014, 23:16

i ovo sa ftv-a je pripremio novinar koji je itekako dobro upucen u stanje u reprezentaciji, a ne neki politicki novinar i slicno

u prilogu se opavdano kritikovao i susic, zbog cega je izgubio kontrolu nad igracima, da se ocituje favorizuje li igrace iz bratove agencije...

još su spomenuli i ja duboko vjerujem u to da igraci(spahic-garant neke veze saveza sa hotelima ilidza) nece nikakve kampove u zenici, nego po njihovoj zelji da se ovde pripremaju :roll: selektor je izgleda i to tolerisao i veliku gresku napravio

puno toga ne stima u reprezentaciji, pogotovo na linijama savez-selektor i selektor-kapiten, a to je sada kristalno jasno
nema potpisa

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 mar 2014, 23:16

Armala je napisao/la:Ovo je sramota sta pojedini igraci rade, bas sramota
I ti vjerujes u sve ovo, iako nam ni jedan dokaz nisu servirali. Onog trenutka kad receno potkrijepe dokazima, nek izbace obojicu, do tad je ovo obicno smece

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 mar 2014, 23:17

Avdo Avdić sve vam je jasno ;) većina je istina, ali Avdo Avdić je dno dna, tako da ovo niko neće ozbiljno shvatiti ;)

I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 14 mar 2014, 23:18

Izvinjavam se sto postavljam pitanje na koje vec vjerovatno postoji odgovor, na mobitelu sam pa mi se ne daju saltati stranice unazad. Kad je bila ta emisija na FTV-u, koji dan i u koliko sati otprilike?
Unaprijed hvala.

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 14 mar 2014, 23:18

ZOI84 je napisao/la:
Armala je napisao/la:Ovo je sramota sta pojedini igraci rade, bas sramota
I ti vjerujes u sve ovo, iako nam ni jedan dokaz nisu servirali. Onog trenutka kad receno potkrijepe dokazima, nek izbace obojicu, do tad je ovo obicno smece

Ma ne moraju mi nikakvi dokazi 70% je tacnih stvari sto je receno na FTV . Njihov odnos preba Hajrovicu, Ibricic, i prije toga ono sve, nema nista sto nismo znali prije samo sto je sve fino malo grubo sroceno i tako izgleda ali sve pogodjeno u kost.

Repka nije prcija Dzeke i Spahica, prije cu podrzat Susicevo pozivanje najgori igraca na svijetu nego da se Spahic mjesa u pozivanje

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 mar 2014, 23:19

legenda reala je napisao/la: I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
Ovdje bas i nisi upravu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 mar 2014, 23:19

Sada mi je jasno zato je kapiten izbjegavao intervju-e sa nasim "medijima", FTV je izvrstan dokaz.
Citiram kapitena Spahica, barem one detalje koji su meni zapali za oko/uho:

Susic je kapiten, vodja ovog tima (odgovornost?).
nadam se da je od raspada SFRJ i onih poraza nesto naucio (taktika?)
atmosera unutar kao i van tima je narusena (zasto?).
Susic je izgleda pogubio konce (buduce saradnja ugrozena/nestabilna?)
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2014, 23:20

legenda reala je napisao/la:Avdo Avdić sve vam je jasno ;) većina je istina, ali Avdo Avdić je dno dna, tako da ovo niko neće ozbiljno shvatiti ;)

I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
ovaj prilog nije napravio avdo avdic ;)

jesu pola reprezentacije al u qrcu

da je edin bitan jeste, al spahic kako igra i kako je igrao neke bitne utakmice sekunde nije veliki hendikep ;)
nema potpisa

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 mar 2014, 23:20

legenda reala je napisao/la:Avdo Avdić sve vam je jasno ;) većina je istina, ali Avdo Avdić je dno dna, tako da ovo niko neće ozbiljno shvatiti ;)

E bice njemu kad Emie "projde" kroz njega :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 mar 2014, 23:20

Nije ovo Avdo Avdić. Hasić je novinar iz priloga
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 23:21

Vama koji se hvatate na ovu narucenu hajku na Spahica.Da je sve istina jednom recenicom se moze sve srusiti.Tim navodnim uglednicima koje je kao Spaha napadao nije ni mjesto u avionu sa reprezentacijom,ni ikako blizu repreezentacije,ko im je dozvolio da budu tu,to nigdje ne moze.Putujes svojim troskom i svojim prijevozom.
Da sam na Spahicevom mjestu insistirao bih da u avionu za Brazil ne moze biti niko ko nije clan saveza ili reprezentacije,Dovidjenja,dosta je bilo seljakluka vise.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 mar 2014, 23:21

VanBasten je napisao/la:

ma Avdo je urednik ove emisije, to ti je na istom principu kao prije 60 minuta, pratim ja ovo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 14 mar 2014, 23:22

Advo Avdic nije govorio u prilogu, a ne znam da li je učestovao u njegovoj izradi. Al miriše na njega. Sjećam se da je prije par godina pisao nekakve baljezgarije o Emiru, i čak se zareko da neće više posjećivati utakmice repke dok je on kapiten :lol:

Pa vi samo plaćajte pretplatu ;) Vidite koga i šta financirate!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 mar 2014, 23:22

rogeRF je napisao/la:Izvinjavam se sto postavljam pitanje na koje vec vjerovatno postoji odgovor, na mobitelu sam pa mi se ne daju saltati stranice unazad. Kad je bila ta emisija na FTV-u, koji dan i u koliko sati otprilike?
Unaprijed hvala.

Sent from my ST18i using Tapatalk
Večeras u 9.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 mar 2014, 23:23

legenda reala je napisao/la:I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
Ovo razmisljanje nas je ukopalo.
Mozemo se rijesiti njih da smo ozbiljna reprezentacija.
Ne sad rijesiti zauvijek, ali sankcionisati i ne pustati da prave teferič od okupljanja.

Treba se sve sasijeći u korijenu dok nije nastao veci problem kao ovaj sad.
To Pape nije htio uraditi jer je imao prijateljski odnos s igracima, i sad mu je autoritet nula velika.
Kad dodje neki selektor koji tako ne razmislja, kad se sve podredi kolektivu necemo imati ovih problema.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 14 mar 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 23:23

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

ma Avdo je urednik ove emisije, to ti je na istom principu kao prije 60 minuta, pratim ja ovo
Avdo samo aktivira svoj stari pamflet s vremena na vrijeme kad se ukaze prilika,to je sve.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, Zglavkar i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []