Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 23:23

legenda reala je napisao/la:
I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)

Za Edina se slažem mada me i on potpuno razočarao svojim ponašanjem.Što se tiče Spahića on je uvijek bio kikser i njegov izostanak bi nas pojačao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2014, 23:23

Mnoge od vas boli istina ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 mar 2014, 23:24

adal je napisao/la:Pokazo si se covijekom i izasao pred tv ..nadam se da ce ona trebica od Saje izac i javno priznat svoje greske .
Opancic je svoje rekao preko novina i prebacio pun sebe loptu na Emira u stilu "neka i Spahic progovori", tako to rade obicno kozervativni s.upci koji prebacuju odgovorost uvijek na druge osobe nakon vlastite katastrofalne predstave. Da ne pricam o tome koliko je to pogubno za reprezentaciju kada selektor javno napada na takav nacin svoje glavne igrace, malo reci glup potez. Sreca pa se kapiten ponio prisebno i nije nasjeo na onaku provokaciju preko novina, ono je bio radikalan potez ocajnika.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2014, 23:24

BadrHari je napisao/la:Ma istina je negdje u sredini.
Niti je Emir psihopata, niti je cvjećka.

Nemojte odbacivati sve sa ovog linka koji je @let3 postavio, sigurno je nesto istina.
Isto tako nemojte toliku odbojnost pokazivati prema Papetu, koliko god kikseva imao on je ipak ljudina kojem je povjerenje izigrano.
Pokusao je na lijep, ljudski nacin da rijesi odredjene stvari radi atmosfere, a to ga je kostalo autoriteta.

Sad je bitno da se to sve ostavi iza nas do Svjetskog prvenstva, jer ono ni pod koju cijenu ne smije ispaštati.
Safet je ovdje kljucna licnost u citavoj prici.

Halalite što cu biti malo neodgojen i nemojte me pogrešno shvatiti, jer moram tako pošto me huja ufatila zbog ovog priloga : Safet se trebao nayebati majki prvo Džeki i Spahi (na njima izgraditi autoritet) i da mu više neko ne smije pisnuti u vezi njegovog posla....nikakvi talovi, nikakvi jarani tipa Hasagić ili Ibričić, nikakvi klanovi....autoritet se gradi na najvecim zvijezdama i kapitenima.
To je trebao Safet odraditi, ali nije :!: i tu je naprvio ogroman kiks, nije odradio taj vrlo bitan segement i sad mu se sve vraca, sad ga stiže sve to....sad je vec kasno, nažalost :oops:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2014, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2014, 23:24

BadrHari je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
Ovo razmisljanje nas je ukopalo.
Mozemo se rijesiti njih da smo ozbiljna reprezentacija.
Ne sad rijesiti zauvijek, ali sankcionisati i ne pustati da prave teferič od okupljanja.
Ko vam je rekao da smo ozbiljna reprezentacija? Mi smo kuca od karata i svaki solidan igrac nam je zlata vrijedan. Dok je Pape selektor mi ne mozemo bit ozbiljna reprezentacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2014, 23:25

drummer je napisao/la:Vama koji se hvatate na ovu narucenu hajku na Spahica.Da je sve istina jednom recenicom se moze sve srusiti.Tim navodnim uglednicima koje je kao Spaha napadao nije ni mjesto u avionu sa reprezentacijom,ni ikako blizu repreezentacije,ko im je dozvolio da budu tu,to nigdje ne moze.Putujes svojim troskom i svojim prijevozom.
Da sam na Spahicevom mjestu insistirao bih da u avionu za Brazil ne moze biti niko ko nije clan saveza ili reprezentacije,Dovidjenja,dosta je bilo seljakluka vise.
samo sto pola dzekine familije redovno ide sa reprezentacijom :roll:

odlaskom ivice osima iz saveza opet se vratilo starim navikama, a selektor pogrijesio sto to preko medija nije pokusao sprijeciti, isao je linijom manjeg otpora i evo u sta se sve pretvorilo ;)
nema potpisa

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 mar 2014, 23:26

1. Ima puno istine
2. Pored svega Spaha nije zasluzio da ga sad svi pljuju (a glupo bosanci ce nasjest), puno vise nam je dao lijepog
3. Jel pametno ovako nesto, mozda je preostro, nije on neprijatelj nas.
4. Nikog ne treba izdvajati
5. Istu reportazu napraviti i o Papetu
6. Na kraju krajeva ko je najveci krivac u svim ovim pricama, ko to dozvoli...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 mar 2014, 23:26

Apsolutno palac gore za ovaj prilog FTV-a. Ne mogu se uvijek pisati hvalospijevi, a sve one negativne stvari samo zataskavati i gurati pod tepih.

Dzeko i Spahic su sebi dali previse za pravo, sto bi rekli qrce se previse. Nigdje to na planeti nema, ni u mnogo vecim selekcijama. Kad god prodjem pored "Hercegovine", dok su ovi na pripremama, tamo Mirza Soljanin, onako u "civilu" lagano ispija kafe sa reprezentativcima. Covjek se stvarno zapita sta on tu radi, dok recimo Pjanic se nalazi sa prijateljima nekih 100-njak metara od hotela jer vjerovatno mu nije dozvoljeno da prima posjete. :|
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 mar 2014, 23:26

Samo je sigurno da smo mi majstori za pokvarit nešto.
Pa **** majku u ovim mjesecima bi trebali uživati, iščekivati dane do početka SP, a ono totalni haos...

Raduje me samo ovo što je Spaha rekao večeras
Emir Spahić: " Imam jednu poruku svim našim navijačima, a to je da nikad ne sumnjaju u nas, jer Mi ih nećemo iznevjeriti onda kad nam bude najpotrebnije"

Amar Osim: "Imamo tri mjeseca do Svjetskog prvenstva, imamo ekipu koja je solidna, napravili smo nešto što je velika stvar, nismo toga ni svjesni.
I mi sad 'mjesto da u tome uživamo, ne na nekakav ružan način da kažemo 'okej sad smo to uradili hajmo se zezat', nego da jednostavno te ljude koji su zato najzaslužniji, to su igrači i selektor, da ih ispratimo na nekakav normalan način, a mi jedva čekamo da se dese nekakve stvari da počnemo o tome na ružan nekakav način pisati i komentarisati, malo mi to smeta iskreno k'o sportskom radniku, al' eto, i to je Bosna"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2014, 23:26

slika

Spasi nas, zadnji put...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 mar 2014, 23:27

Elegant je napisao/la:Mnoge od vas boli istina ...
Bilo bih mi svejedno da nije ovako pogubno za sve nas, ali to je vec visa matematika.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 mar 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 mar 2014, 23:27

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Avdo Avdić sve vam je jasno ;) većina je istina, ali Avdo Avdić je dno dna, tako da ovo niko neće ozbiljno shvatiti ;)

I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
Nije ovo Avdo Avdić. Hasić je novinar iz priloga
ma Avdo je urednik ove emisije, to ti je na istom principu kao prije 60 minuta, pratim ja ovo
Ma nije da mi je i ovaj Hasić posebno simpatičan, ali ima istine ovdje.

manje-više me i ne interesuju svi detalji, ko je kome više ućero. Nek riješe ovo kako znaju i umiju. Taman se morao i žrtvovat jedan E, ili na koncu selektor.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 mar 2014, 23:27

Edine i Emire oprostite se. Sacuvajte svoj obraz, idite ko gospoda, a ovom narodu treba sve po spisku za sva vremena i Bog te veselio. Sad mi je neki Izet Hajrovic veci **** od Dzeke jel? Najboljeg strijelca svih vremena jel? Izet (picketina odvratna) posere se direkt Dzeki usta, jer ga je on zvao radio posao naseg velikog strucnjaka koji je stigao bratica pozvat koji nije nijedne utakmice odigrao ni za jednu selekciju nijedne drzave, odjednom kvalitet za ekipu koja ce igrat na SP, i onda dodje ovdje taj isti Izet i ko hinjica kuka bezbeli svima nisu ga primili. Ja da kudim Edina koji je prosao sve golgote ove drzave i postigao vise nego svi Hajrovici i slicni skupa i sto ce ikad postici? Ja to necu uraditi nikad u zivotu. Edin se borio izmedju granata doslovce, i sada sve vece patriote od Dzeke (a vecina ih ovdje pise koja su isparila se tih godina i sad mi glume begove kojekakve). Ti isti koji se nakupe protiv Amerike 30 000, pa Bosna pocne gubit pola stadiona prazno. Naviklo da ode kada zagusti, i ono ce mi pricati o patriotizmu, o ljubavi prema ovoj zemlji, o Edinu Dzeki koji je ambasador i najhumaniji covjek ove zemlje. I nije ih stid i o kapitenu pricat. Oteo traku Mismiovicu? U sunce ti hebem. Vjerovatno ga prebio i uzeo mu. Da je hiljadu puta kikser, mi bez njega odbrane NEMAMO (sto se vidjelo protiv USA) kad su Susicevi delegati formirali odbranu. Nije vas stid tako o covjeku koji je milion puta isao glavom na krampon, 3 miliona puta uklizao i poginuo za ovaj dres. Trebam branit nekog Hajrovica kojem je legla jedna lopta, i koji je sad odjednom nacionalni heroj. Dajte mu zlatnog ljiljana i dignite mu spomenik hebo vas on a Dzeki prozivajte familiju i skandirajte isto ono ko protiv Egipta, nadam se da ce i otici jer ovaj narod ne zasluzuje srecu, vec samo tugu bol i patnju, a to nas i ceka svakih 30 godina jer smo bolesni u glavu svi do jednog.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 23:27

Cartman je napisao/la: Ko vam je rekao da smo ozbiljna reprezentacija? Mi smo kuca od karata i svaki solidan igrac nam je zlata vrijedan. Dok je Pape selektor mi ne mozemo bit ozbiljna reprezentacija.
Ne može biti ozbiljna reprezentacija gdje jedan igrač konstantno podkopava autoritet selektora.Bio to Sušiš,Ćiro ili neko treći.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 mar 2014, 23:27

BadrHari je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:I naravno da se ne smijemo riješiti Edina i Emira jer su oni skoro pa pola naše reprezentacije, jbg više oni trebaju nama nego mi njima i s tim se moramo pomiriti ;)
Ovo razmisljanje nas je ukopalo.
Mozemo se rijesiti njih da smo ozbiljna reprezentacija.
Ne sad rijesiti zauvijek, ali sankcionisati i ne pustati da prave teferič od okupljanja.

Treba se sve sasijeći u korijenu dok nije nastao veci problem kao ovaj sad.
To Pape nije htio uraditi jer je imao prijateljski odnos s igracima, i sad mu je autoritet nula velika.
Kad dodje neki selektor koji tako ne razmislja, kad se sve podredi kolektivu necemo imati ovih problema.
To je to. Pape je kriv, nema sumnje, ali mislim da nije mogao da očekuje ovakav bezobrazluk pojedinaca. Autoritet fali u svlačionici, reprezentacija je bila i prije a i bit će poslije već hiljadu puta pomenutog dvojca. Ne trebaju nam pakaši.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 14 mar 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2014, 23:28

Admir_Sa je napisao/la:odlaskom ivice osima iz saveza opet se vratilo starim navikama, a selektor pogrijesio sto to preko medija nije pokusao sprijeciti, isao je linijom manjeg otpora i evo u sta se sve pretvorilo ;)
Zato što im je vjerovao. Branio je Džeku kad treba i kad ne treba. Možeš kako hoćeš, ali ne možeš do kad hoćeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 14 mar 2014, 23:29

Meni samo jedno nije jasno kako neki forumasi mogu braniti Papeta i kad je u pravu i kad nije a neki pljuvati ili kritikovati i kad treba i kad netreba izgleda kod nas nema sredine.Pape ima dosta pozitivnih stvari i to treba pohvaliti ali kad pravi greske treba ga i kritikovati ali normalno a ne uvijek pljuvati.ovi tzv. pljuvaci su uvijek pravili primjedbe na racun selektora zasto poziva neke igrace( medzu njima Ibricica,Zahirovica,Rahimica,Pandzu) a nepoziva neke nove a sad kad pozove nove a ove izbaci sa spiska opet nevalja sad podrzavaju Spahu koji zastupa te igrace i pita zasto ih nema na spisku a do juce su ih gonili iz reprezentacije samo valjda zato sto ih je Pape pozivao.Samo i Spaha i Dzeko su se previse uzdigli a i Pape bahat i previse tvrdoglav daj boze da ovo izadze na dobro.Ovo Osim treba uzeti u svoje ruke pozvati na jedan sastanak obadvije strane( a ne da se prepucavaju preko medija ) i izgladiti odnose prije Brazila inace ce tamo biti katastrofa a poslije Brazila mijenjati Selektora to je najbolje rjesenje mada ni on nevjerujem da bi osto dalje sve i kad bi ga molili bez obzira na rezultat u Brazilu jer kad se jednom narusi atmosfera to nikad vise nemoze biti kao sto je bilo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 mar 2014, 23:30

Ne gotivim bahatog al je večeras pokazao damu i svaka mu čast. Tupko treba ići, repka nije poligon za prodaju bratovih igrača. Selektor mora komunicurati sa svima a ne samo sa bahatim. I istina je ta Kenu hoklicu, za Ibricu od Splita i za prodaju bratovih igrača. Oraha u džepovima imaju svi prozvani a Miške, Vedo, Asmir, Pjana su pravi momci. Bahati u ovoj zbrci sam uz tebe, očistite repku od Germanije!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2014, 23:30

A_d_0 je napisao/la:Edine i Emire oprostite se. Sacuvajte svoj obraz, idite ko gospoda, a ovom narodu treba sve po spisku za sva vremena i Bog te veselio. Sad mi je neki Izet Hajrovic veci **** od Dzeke jel? Najboljeg strijelca svih vremena jel? Izet (picketina odvratna) posere se direkt Dzeki usta, jer ga je on zvao radio posao naseg velikog strucnjaka koji je stigao bratica pozvat koji nije nijedne utakmice odigrao ni za jednu selekciju nijedne drzave, odjednom kvalitet za ekipu koja ce igrat na SP, i onda dodje ovdje taj isti Izet i ko hinjica kuka bezbeli svima nisu ga primili. Ja da kudim Edina koji je prosao sve golgote ove drzave i postigao vise nego svi Hajrovici i slicni skupa i sto ce ikad postici? Ja to necu uraditi nikad u zivotu. Edin se borio izmedju granata doslovce, i sada sve vece patriote od Dzeke (a vecina ih ovdje pise koja su isparila se tih godina i sad mi glume begove kojekakve). Ti isti koji se nakupe protiv Amerike 30 000, pa Bosna pocne gubit pola stadiona prazno. Naviklo da ode kada zagusti, i ono ce mi pricati o patriotizmu, o ljubavi prema ovoj zemlji, o Edinu Dzeki koji je ambasador i najhumaniji covjek ove zemlje. I nije ih stid i o kapitenu pricat. Oteo traku Mismiovicu? U sunce ti hebem. Vjerovatno ga prebio i uzeo mu. Da je hiljadu puta kikser, mi bez njega odbrane NEMAMO (sto se vidjelo protiv USA) kad su Susicevi delegati formirali odbranu. Nije vas stid tako o covjeku koji je milion puta isao glavom na krampon, 3 miliona puta uklizao i poginuo za ovaj dres. Trebam branit nekog Hajrovica kojem je legla jedna lopta, i koji je sad odjednom nacionalni heroj. Dajte mu zlatnog ljiljana i dignite mu spomenik hebo vas on a Dzeki prozivajte familiju i skandirajte isto ono ko protiv Egipta, nadam se da ce i otici jer ovaj narod ne zasluzuje srecu, vec samo tugu bol i patnju, a to nas i ceka svakih 30 godina jer smo bolesni u glavu svi do jednog.
djesi ligata majstore :roll:
nema potpisa

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 23:31

Opet podvale.Emir Spahic je jasno rekao da je selektoru prenio zabrinutost Rahimica,Zahirovica,Pandze,Ibricica i Muslimovica njihovim statusom jer oni samo preko njega mogu komunicirati sa selektorom,tako je taj isti selektor odredio.Zabrinuti su sto su otpisani i kapiten je to prenio selektoru.To nije sastavljanje ekipe,to je normalna duznost kapitena KOJU MU JE TAJ ISTI SELEKTOR NATOVARIO NA LEDJA.

Kako je to mjesanje u posao i sastavljanje spiska?
A seljo se prepao nece mu igraci u Brazil na drazbu i pokazao pravo lice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 32 gosta.