Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
jeli samo meni cudno da istog dana dvije tv kuce objave pricu o istom covjeku, jedna afirmativna a druga kontra....
FTV je sto posto ovo objavio zato sto je Spaha pristao samo govoriti za FACE, a FACE je ublehaska TV koja lize mu-da svima ko im moze marku nabacit...smjesno medijski rat preko svetinj u najgorem trenutku za reprezentaciju dodatno se dolijeva ulje na vatru zbog povrijedjene novinarske sujete i par stotina KM.
FTV je sto posto ovo objavio zato sto je Spaha pristao samo govoriti za FACE, a FACE je ublehaska TV koja lize mu-da svima ko im moze marku nabacit...smjesno medijski rat preko svetinj u najgorem trenutku za reprezentaciju dodatno se dolijeva ulje na vatru zbog povrijedjene novinarske sujete i par stotina KM.
However, do ovog nije trebalo doci pred svijetsko prvenstvo.Trebalo se zavrsiti u 4 zida,kad se toliko moglo sutiti trebalo je presutit i sad.Ovako vec vidim debakl na prvenstvu.Steta,bas sam se fajterski nalozio i isplaniro sve.
1946
- invincible1921
- Kontakt:
Ponavljam jos jednom sto sam rekao ranije, nije sve istina sigurno je pretjerano na nekim stvarima, ali nek je neko konacno stisno mu.da i pokazo sta spahic radi. Koliko ga god volili on je ko covjek veoma los. Otjeran je prakticno iz svake ekipe gdje bio, da je bog allah ne mozes imati toliki uticaj na ekipu i nek je konacno neko rekao o tim problemniimma nesto. SVAKA CAST FTV IMATE OD MENE POTPUNU PODRSKU!
=\_1921_/=
Ja nesto slagao slucajno? Nije igrao po terenima koji su licile na preorane njive, i nije otisao iz najgore lige svijeta i postao najbolji strijelac svih vremena nase reprezentacije? I nakon svega, nema proslave gdje ne okaci zastavu oko sebe ko carsaf, nema mjesta gdje ne reprezentira svoju drzavu, e to je za mene patriota, a sta je za tebe pojam aptriota ne znam? Smeta kad Dzeko odredi sastav i Spahic, a ne smeta kad oni zivkaju igrace u reprezentaciju gdje nas veliki sturcnjak bezbeli gladi muda po Parizu. Al mogu oni sabirat igrace, al Boze dragi kako smiju progovoriti sta oko sastava.Admir_Sa je napisao/la:djesi ligata majstoreA_d_0 je napisao/la:Edine i Emire oprostite se. Sacuvajte svoj obraz, idite ko gospoda, a ovom narodu treba sve po spisku za sva vremena i Bog te veselio. Sad mi je neki Izet Hajrovic veci **** od Dzeke jel? Najboljeg strijelca svih vremena jel? Izet (picketina odvratna) posere se direkt Dzeki usta, jer ga je on zvao radio posao naseg velikog strucnjaka koji je stigao bratica pozvat koji nije nijedne utakmice odigrao ni za jednu selekciju nijedne drzave, odjednom kvalitet za ekipu koja ce igrat na SP, i onda dodje ovdje taj isti Izet i ko hinjica kuka bezbeli svima nisu ga primili. Ja da kudim Edina koji je prosao sve golgote ove drzave i postigao vise nego svi Hajrovici i slicni skupa i sto ce ikad postici? Ja to necu uraditi nikad u zivotu. Edin se borio izmedju granata doslovce, i sada sve vece patriote od Dzeke (a vecina ih ovdje pise koja su isparila se tih godina i sad mi glume begove kojekakve). Ti isti koji se nakupe protiv Amerike 30 000, pa Bosna pocne gubit pola stadiona prazno. Naviklo da ode kada zagusti, i ono ce mi pricati o patriotizmu, o ljubavi prema ovoj zemlji, o Edinu Dzeki koji je ambasador i najhumaniji covjek ove zemlje. I nije ih stid i o kapitenu pricat. Oteo traku Mismiovicu? U sunce ti hebem. Vjerovatno ga prebio i uzeo mu. Da je hiljadu puta kikser, mi bez njega odbrane NEMAMO (sto se vidjelo protiv USA) kad su Susicevi delegati formirali odbranu. Nije vas stid tako o covjeku koji je milion puta isao glavom na krampon, 3 miliona puta uklizao i poginuo za ovaj dres. Trebam branit nekog Hajrovica kojem je legla jedna lopta, i koji je sad odjednom nacionalni heroj. Dajte mu zlatnog ljiljana i dignite mu spomenik hebo vas on a Dzeki prozivajte familiju i skandirajte isto ono ko protiv Egipta, nadam se da ce i otici jer ovaj narod ne zasluzuje srecu, vec samo tugu bol i patnju, a to nas i ceka svakih 30 godina jer smo bolesni u glavu svi do jednog.
- legenda reala
- Kontakt:
Putovanju sve rodbine do sedmog koljena našeg dijamanta s reprezentacijom treba stati u kraj, piso sam ja to nekoliko puta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NoName
- Kontakt:
Čekajte, jeste li vi to iznenađeni ovime što su kazali na FTV? Pa par nas ovdje smo davno govorili ove stvari, ko god je na bilo koji način blizak ovoj reprezentaciji, zna šta se radilo, zna da je Emir itekako igrač saveza, pa nije valjda da ste mislili da je tek tako od Misketa oteo traku nakon što su se on i buntovnici vratili? Miske je trebao biti kapiten ove reprezentacije ali Munja je tu upleo svoje prste.
Dakle, situacija sa Emirom je takva od momenta kada je postao kapiten. Nikakvo iznenađenje. Ali, zašto se to sada iznosi, zašto Safet, koji je to znao od prvog momenta, sada govori? Pa naravno, kada se udarilo na njegov tupavi ego, tek tada on nešto priča, gdje je bio do sada.
Sa tupkom kao selektorom ova situacija se ne može riješiti. Tek dolaskom novog selektora, koji će od starta da postavi stvari onako kakvim trebaju biti, možemo se nadati nekom redu u reprezentaciji.
Prozivate Edinovog oca da je uvijek sa reprezentacijom ali ne spominjete da su tu uvijek i otac i amidža od Pjanića, kao i mnogi drugi koji su povezani sa reprezentativcima ali ne i reprezentacijom. Dupli aršini.
Dakle, situacija sa Emirom je takva od momenta kada je postao kapiten. Nikakvo iznenađenje. Ali, zašto se to sada iznosi, zašto Safet, koji je to znao od prvog momenta, sada govori? Pa naravno, kada se udarilo na njegov tupavi ego, tek tada on nešto priča, gdje je bio do sada.
Sa tupkom kao selektorom ova situacija se ne može riješiti. Tek dolaskom novog selektora, koji će od starta da postavi stvari onako kakvim trebaju biti, možemo se nadati nekom redu u reprezentaciji.
Prozivate Edinovog oca da je uvijek sa reprezentacijom ali ne spominjete da su tu uvijek i otac i amidža od Pjanića, kao i mnogi drugi koji su povezani sa reprezentativcima ali ne i reprezentacijom. Dupli aršini.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- DonCorleone
- Kontakt:
Selektor je bocnuo nakon poraza javno preko novina i onda gospodski nestao dok brod tone, jednostavno strateski vrshunski odradjeno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ma sredit ce to pape uz kahvu. a mora i senad od necega da zivi
neka ,neka...volim sto se ovo desava oko repke, neka proradi bosanski inat na SP...onda idemo dalekooo,aBD!!!
Spaha..popravi malo igru..jer si u zadnje vrijeme dosta los i u Leverkusenu i u repki...pogledaj malo Kolasinca, covjek je masina..nas najbolji odbrambeni igrac poslije Hibica.
neka ,neka...volim sto se ovo desava oko repke, neka proradi bosanski inat na SP...onda idemo dalekooo,aBD!!!
Spaha..popravi malo igru..jer si u zadnje vrijeme dosta los i u Leverkusenu i u repki...pogledaj malo Kolasinca, covjek je masina..nas najbolji odbrambeni igrac poslije Hibica.
a ti to baš vjeruješ??drummer je napisao/la:Opet podvale.Emir Spahic je jasno rekao da je selektoru prenio zabrinutost Rahimica,Zahirovica,Pandze,Ibricica i Muslimovica njihovim statusom jer oni samo preko njega mogu komunicirati sa selektorom,tako je taj isti selektor odredio.Zabrinuti su sto su otpisani i kapiten je to prenio selektoru.To nije sastavljanje ekipe,to je normalna duznost kapitena KOJU MU JE TAJ ISTI SELEKTOR NATOVARIO NA LEDJA.
Kako je to mjesanje u posao i sastavljanje spiska?
A seljo se prepao nece mu igraci u Brazil na drazbu i pokazao pravo lice.
svi ti nabrojani igraci su apsolutno nebitni, svojim igrama u klubovima apsolutno se ne izdvajaju, tako da osim toga sto su nekada grijali klupu reprezentacije trenutno sa istom nemaju nikakvih dodirnih tacaka
nema potpisa
ovaj put sam uz Papeta definitivno, Pape pokaži ko kosi, a ko vodu nosi, podržavam sve eventualne ekstremne mjere 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Idemo sad svi skupa....Dzeko, Pape, Emire, Izete.... 'Mir, mir, mir niko nije kriv.....
Kako si samo zelen i naivan.A_d_0 je napisao/la:Ja nesto slagao slucajno? Nije igrao po terenima koji su licile na preorane njive, i nije otisao iz najgore lige svijeta i postao najbolji strijelac svih vremena nase reprezentacije? I nakon svega, nema proslave gdje ne okaci zastavu oko sebe ko carsaf, nema mjesta gdje ne reprezentira svoju drzavu, e to je za mene patriota, a sta je za tebe pojam aptriota ne znam? Smeta kad Dzeko odredi sastav i Spahic, a ne smeta kad oni zivkaju igrace u reprezentaciju gdje nas veliki sturcnjak bezbeli gladi muda po Parizu. Al mogu oni sabirat igrace, al Boze dragi kako smiju progovoriti sta oko sastava.Admir_Sa je napisao/la:djesi ligata majstoreA_d_0 je napisao/la:Edine i Emire oprostite se. Sacuvajte svoj obraz, idite ko gospoda, a ovom narodu treba sve po spisku za sva vremena i Bog te veselio. Sad mi je neki Izet Hajrovic veci **** od Dzeke jel? Najboljeg strijelca svih vremena jel? Izet (picketina odvratna) posere se direkt Dzeki usta, jer ga je on zvao radio posao naseg velikog strucnjaka koji je stigao bratica pozvat koji nije nijedne utakmice odigrao ni za jednu selekciju nijedne drzave, odjednom kvalitet za ekipu koja ce igrat na SP, i onda dodje ovdje taj isti Izet i ko hinjica kuka bezbeli svima nisu ga primili. Ja da kudim Edina koji je prosao sve golgote ove drzave i postigao vise nego svi Hajrovici i slicni skupa i sto ce ikad postici? Ja to necu uraditi nikad u zivotu. Edin se borio izmedju granata doslovce, i sada sve vece patriote od Dzeke (a vecina ih ovdje pise koja su isparila se tih godina i sad mi glume begove kojekakve). Ti isti koji se nakupe protiv Amerike 30 000, pa Bosna pocne gubit pola stadiona prazno. Naviklo da ode kada zagusti, i ono ce mi pricati o patriotizmu, o ljubavi prema ovoj zemlji, o Edinu Dzeki koji je ambasador i najhumaniji covjek ove zemlje. I nije ih stid i o kapitenu pricat. Oteo traku Mismiovicu? U sunce ti hebem. Vjerovatno ga prebio i uzeo mu. Da je hiljadu puta kikser, mi bez njega odbrane NEMAMO (sto se vidjelo protiv USA) kad su Susicevi delegati formirali odbranu. Nije vas stid tako o covjeku koji je milion puta isao glavom na krampon, 3 miliona puta uklizao i poginuo za ovaj dres. Trebam branit nekog Hajrovica kojem je legla jedna lopta, i koji je sad odjednom nacionalni heroj. Dajte mu zlatnog ljiljana i dignite mu spomenik hebo vas on a Dzeki prozivajte familiju i skandirajte isto ono ko protiv Egipta, nadam se da ce i otici jer ovaj narod ne zasluzuje srecu, vec samo tugu bol i patnju, a to nas i ceka svakih 30 godina jer smo bolesni u glavu svi do jednog.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Neutralan88
- Kontakt:
što se mene licno tice može preskociti Brazil pa nek idu skupa on Džeko i Ibricic kupati se u Dubrovniku..
šteta bi bila da nakon SP u Brazilu pocnu kukati da im je kratak odmor bio..
šteta bi bila da nakon SP u Brazilu pocnu kukati da im je kratak odmor bio..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ko zna kako se taj razgovor odvijao, u tome je stos. Spahiceva verzija je da je on samo prenio njihovu zabrinutost. To mi zvuci malo neuvjerljivo jer znaju zasto nisu bili pozvani. Malo igraju, daleko su, itd.drummer je napisao/la:Opet podvale.Emir Spahic je jasno rekao da je selektoru prenio zabrinutost Rahimica,Zahirovica,Pandze,Ibricica i Muslimovica njihovim statusom jer oni samo preko njega mogu komunicirati sa selektorom,tako je taj isti selektor odredio.Zabrinuti su sto su otpisani i kapiten je to prenio selektoru.To nije sastavljanje ekipe,to je normalna duznost kapitena KOJU MU JE TAJ ISTI SELEKTOR NATOVARIO NA LEDJA.
Kako je to mjesanje u posao i sastavljanje spiska?
A seljo se prepao nece mu igraci u Brazil na drazbu i pokazao pravo lice.
Nije niko od njih neopravdano izostavljen, jedino mozda Pandza. Mada je i to upitno.
Susic je to mozda shvatio na drugaciji nacin, kao da mu Spahic sugerise koga da pozove.
Sve to mozda i nebi bio toliki problem ali mislim da se u zadnje vrijeme nakupilo dosta stvari.
Pa i cinjenica da vec 3-4 godine nismo odigrali prijateljsku utamicu da valja. Lako je to svaliti na selektora ali cesto je postavljao identicnu ekipu kao u kvalifikacijama i rezultat je bio da u kvalifikacijama odigraju savrseno a ista ekipa prijateljsku odigra preko qrca, setajuci se po terenu. A okupljanja na takvim utakmicama lice na teferic vise nego na neku ozbiljnu reprezentaciju, ocevi se usetaju na pres konferenciju i napadaju selektora na primjer. Fali tu malo discipline ja mislim.
Ocekujem podrsku saveza Susicu,i da ove stavi na mjesto...Sta je to Emir rekao veceras,nabrojao jos neke igrace,a pravi razlog je Ibricic...Ajde molim vas ,sta ste ocekivaki da ce reci jesam,ja sam mu reko da mora njega zvat...gotivim i njega o Dzeku al Susic bi trebao pokazat karakter...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kakav je ovo prilog na FTV ? Fuj !
Ne gotivim Emira ni malo, Edina dosta manje nakon Egipta ali bolan sta je ovo ?!
Pa ova repka ne bi bila nigdje da njih nema !
Dobro je Emir rekao, tek cemo vidjeti i shvatiti koliki su oni uspjeh napravili, jer ocigledno jos uvijek nismo.
Onolike bljuvotine iznijeti na racun njih dvojice je sramota.
Kako malo morala imamo to je strasno. Mi Brazil ne zasluzujemo.
Ne gotivim Emira ni malo, Edina dosta manje nakon Egipta ali bolan sta je ovo ?!
Pa ova repka ne bi bila nigdje da njih nema !
Dobro je Emir rekao, tek cemo vidjeti i shvatiti koliki su oni uspjeh napravili, jer ocigledno jos uvijek nismo.
Onolike bljuvotine iznijeti na racun njih dvojice je sramota.
Kako malo morala imamo to je strasno. Mi Brazil ne zasluzujemo.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jos jedna bitna razlika izmedju profesionalca i amatera.Spahic veceras brani svog saigraca Dzeku i kaze da nije u redu da se zvizdi samo njemu jer su krivi svi i onda kaze trebali su zvizdati PRVOM MENI JER SAM ODIGRAO KATASTROFALNO I SKORO SVAKI PAS POGRESNO DODAO.Cak je i preuvelicao kritiku na svoj racun.
Je li Safet IKAD uradio i slicno nesto,makar da kaze,ma mozda sam i ja pogrijesio,NIKAD.
Nego ja cu prodavati Tina i Avdiju i stavit ih da igraju a kad izgubimo svalit cu krivicu na Dzeku i Spahica-na svakog zivog,samo na sebe necu.Tako ce i u Brazilu raditi.
E ne ide to tako drugovi.
Je li Safet IKAD uradio i slicno nesto,makar da kaze,ma mozda sam i ja pogrijesio,NIKAD.
Nego ja cu prodavati Tina i Avdiju i stavit ih da igraju a kad izgubimo svalit cu krivicu na Dzeku i Spahica-na svakog zivog,samo na sebe necu.Tako ce i u Brazilu raditi.
E ne ide to tako drugovi.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 14 mar 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
A koliko sam se samo radovao svjetskom prvenstvu
Zaplakao kad je Vedo dao go, sanjao milion puta utakmice protiv Nigerije, Argentine i Irana, dogovarao gdje bi sve mogao gledati utakmicu, razmišljao kako jedva čekam da popunim album sa slikicama...i sad sve ovo

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Jel moraju uvijek hvalospijevi biti? Navikli smo na to i sada nam ovaj prilog dodje kao nesto nevjerovatno pa skidam kapu ovom novinaru jer sam mjesecima cekao kada ce neko izaci u javnost sa svim prljavim vesom i docekao. Pa dosta je bilo neke stvari se moraju rijesiti i to je to.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 14 mar 2014, 23:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Head je napisao/la:However, do ovog nije trebalo doci pred svijetsko prvenstvo.Trebalo se zavrsiti u 4 zida,kad se toliko moglo sutiti trebalo je presutit i sad.Ovako vec vidim debakl na prvenstvu.Steta,bas sam se fajterski nalozio i isplaniro sve.
Ne može se više šutiti i okretati glavu na ono što se dešava već godinama.
Samo se ranije trebao napraviti potez a to je razgovor sa obojicom indijanaca Spahić/Džeko i objasniti neke stvari.
Bez miješanja u selekciju igrača.
Bez teferiča na okupljanjima reprezentacije.
Bez majke,babe,strine,admiže,djevojki po hotelima gdje boravi ekipa.
Bez pošteda od igre jer žele biti svježi za svoje klube.
Bez bojkota naših medija ma kakvi oni bili dužni su davati izjave.
Bez qurčenja na terenu jer bez maximalnog zalaganja nećeš igrati za državu kraj priče.
Ovo kome se ne sviđa nema šta tražiti u reprezentaciji pa zvao se ti Edin Džeko ili Avdija Vršajević.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic, Shogun i 26 gostiju.