ovo nije uopste igrica world cup 2014, ovo je "stara" fifa 14AlenHalilovic je napisao/la:Evo kako ce BiH izgledati na igrici FIFA world cup 2014. Nisu ni oni nove dresove legei koje trenutno nose a kamoli adidas haha, a grb je isto stari.
Ps. pogledajte ko je kod nas kapiten na igrici igrici![]()
[youtube][/youtube]
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo i ja sam nesto napravio,vuce malo na svedsku al eto to sam stavio ako bude moralo

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Umjesto žute bijelu i imaš dobar dres.
Meni baš gotivnije sa žutom. 
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Kakvo zuto gov no na dresu
Ovako i svi bi bili vise nego zadovoljni

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma meni licno zuta ne smeta daje neku dimenziju dresu,al eto zutu sam stavio sam cisto onako..To je cisto onako bilo iz prve neka kreacija,mada mi je nekako mal izbor modela kada je u pitanju dizajn na sajtu.
Svakako cemo imati bijele i plave garniture to je sigurno,samo da ne bude kao kod Grcke...Neka nam naprave nesto specijalno,da odudara od ostalih clasic dresova...Ne mislim sad neki cirkus da naprave nego nesto unikatno.
Ovaj iznad bijeli mi se svidja podsjeca na one prijasnje dresove koje je adidas nekada davno pravio,jos onaj stari adidas znak nabaciti...
mogao se kakav suskavac za Saju napraviti

Svakako cemo imati bijele i plave garniture to je sigurno,samo da ne bude kao kod Grcke...Neka nam naprave nesto specijalno,da odudara od ostalih clasic dresova...Ne mislim sad neki cirkus da naprave nego nesto unikatno.
Ovaj iznad bijeli mi se svidja podsjeca na one prijasnje dresove koje je adidas nekada davno pravio,jos onaj stari adidas znak nabaciti...
mogao se kakav suskavac za Saju napraviti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sumnjam da ce nam adidas spremiti specijalne dresove... Prvo, nismo neka velika zemlja sa ikakvom kupovnom moci, drugo, nemaju vremena, SP je za 3 mjeseca, a prvu utakmicu u tim novim dresovima igramo 3 juna.Ponos Torina je napisao/la:Ma meni licno zuta ne smeta daje neku dimenziju dresu,al eto zutu sam stavio sam cisto onako..To je cisto onako bilo iz prve neka kreacija,mada mi je nekako mal izbor modela kada je u pitanju dizajn na sajtu.
mogao se kakav suskavac za Saju napraviti![]()
![]()
Zadnji put kad je ikakva ekipa potpisala novi ugovor sa novom firmom pred SP je bio Trinidad i Tobago i dobili su genericke adidasove dresove:

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Neka se više i to rješilo.Sad smo načisto i imati ćemo sigurno dobre dresove,sad će nam se valjda i fan shop napuniti.Nadam se nekom normalnom dizajnu,da ne bude previše falš,a ne treba i nešto posebno specijalno.Adidas je brend,a uz takav brend će i naša reprezentacija dobiti na popularnosti.
Keep walking.
- Ponos Torina
- Kontakt:
To sto kazes nema vremena mislim nije to Legea to je ipak Adidas i oni sigurno imaju sablona koliko hoces na kamari koji cekaju na svog vlasnika tako da mislim da to nije problem,vise ce zavisi od onoga ko bude birao sta ce nasi igraci nositi,znaci ko ce to odluciti i odabrati ono najbolje sto nam Adidas ponudi..Mozda ponude par modela i taj nas koji bude odlucivao pri odabiru mozda bas izabere neki obicni sablon i slicno....
Bas me interesuje hoce li to biti ponuda par modela ili samo jednog,mozda je to vec davno uradjeno i odabrano samo se ceka zvanicno predstavljanje...
Mada je najbitnije u sve ovome da je oprema dostupna svima u cijelom svijetu i da se vise nece nikakvi seljaci kaciti i preprodavati svoje neko smece preko 10 ruke,nego ce narod sebi moci naruciti ono sto zeli..
Bas me interesuje hoce li to biti ponuda par modela ili samo jednog,mozda je to vec davno uradjeno i odabrano samo se ceka zvanicno predstavljanje...
Mada je najbitnije u sve ovome da je oprema dostupna svima u cijelom svijetu i da se vise nece nikakvi seljaci kaciti i preprodavati svoje neko smece preko 10 ruke,nego ce narod sebi moci naruciti ono sto zeli..
Men' najbolji dosad.AlenHalilovic je napisao/la:Kakvo zuto gov no na dresu
Što je zagorio MiralemPonos Torina je napisao/la:
+1Donnie Darko je napisao/la:Umjesto žute bijelu i imaš dobar dres.
Haj da ja vas sad pitam sta biste vi zeljeli unikatno na dresu ? Mislim sta ocekujete da Adidas napravi ?
Hrvati naprimjer, ce uvijek imati jedinstvene dresove zbog Šahovnice... Šta bi mi mogli imati ( nemojte Ljiljane jer je to nerealno ).
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Armirani beton.AlenHalilovic je napisao/la:Kakvo zuto gov no na dresu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Što prostije to bolje, sa drugog foruma:

- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Dobar samo bez tog Edin, dovoljno je prezimeEDO299 je napisao/la:
Ovo je neki moj dizajn
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ta bijela sa strane je strašno nepotrebna. Sasvim je dovoljno to na ramenima.
I zašto stavljaju brojeve na prsima toliko visoko? Tačno mi pokvari cijeli dres.
I zašto stavljaju brojeve na prsima toliko visoko? Tačno mi pokvari cijeli dres.
Vrh! Svi zadovoljniAlenHalilovic je napisao/la:Kakvo zuto gov no na dresu
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
nasi dresovi su plavobjeli nosi mi ovo s ociju i okani se ti pravljenja dresova majke tiPonos Torina je napisao/la:evo i ja sam nesto napravio,vuce malo na svedsku al eto to sam stavio ako bude moralo![]()
![]()
![]()
habib
- katalinski
- Kontakt:
svi dresovi na
a ,ora postojati neki sablon po kojem prave dres .tako su i sad 2-3 neka osnovna modela pa ih onda graficki doradjuju.ko prati malo MLS mogao je vidjeti da su dresovi americkih klubovaza 2014 slicni ovim reprezentativnim ,a cak su prije i objavljeni na internetuPirke je napisao/la:Sumnjam da ce nam adidas spremiti specijalne dresove... Prvo, nismo neka velika zemlja sa ikakvom kupovnom moci, drugo, nemaju vremena, SP je za 3 mjeseca, a prvu utakmicu u tim novim dresovima igramo 3 juna.Ponos Torina je napisao/la:Ma meni licno zuta ne smeta daje neku dimenziju dresu,al eto zutu sam stavio sam cisto onako..To je cisto onako bilo iz prve neka kreacija,mada mi je nekako mal izbor modela kada je u pitanju dizajn na sajtu.
mogao se kakav suskavac za Saju napraviti![]()
![]()
Zadnji put kad je ikakva ekipa potpisala novi ugovor sa novom firmom pred SP je bio Trinidad i Tobago i dobili su genericke adidasove dresove:
Ajvatar
Adidas je napravio nekoliko groznih dresova za sljedece SP. Najgori gostujuci Meksika.
Tu su svi dresovi: http://www.footyheadlines.com/2013/12/2 ... -kits.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu su svi dresovi: http://www.footyheadlines.com/2013/12/2 ... -kits.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.