Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ekipa koja se ovako djeli u klanove i grupice tesko ce moci sacuvat kolektiv koji je potreban da zajedno igraju i bore jadan za drugog. Sto je itekako potrebno pogotovo ekipama koje i nemaju dovoljno igrackog kvaliteta kao sto je nas slucaj. Ako nam je jedan Egipat ovakav samar opalio, sta ce nam tek Argentina, Iran, i Nigerija da rade. Bez timskoh duha se mogu slikat. Nesto se mora da mjenja ili ce mo gore proci nego Srbija 2006.
ne mogu da shvatim ove idolopoklonike Emira Spahica, frajer notorna selljačina, mnogo puta dokazao, Džeko je bio normala dok nije manekenka došla, Sušić se kompromitovo sa ovim antiigračima sto ih je zvao, sve u svemu dobar prilog, ovo su mnogo znali al et sad je objelodanjeno nadam se da ce izac nesto pozitivno iz ovog
- NoName
- Kontakt:
Ne, nisam. Dakle, moraju postojati neki kriteriji. Novi igrači za SP koji mogu pridonijeti svojim kvalitetom (Hajrović, Kolašinac, Arslanagić, Bešić i sl.) ili oni koji su iznijeli teret kvalifikacija na svojim plećima (čak i Zahirović i Vršajević) a ne neki koji nemaju nikakav kvalitet za reprezentaciju a iste su se sjetili nakon što smo se plasirali.calcio je napisao/la:Kontradiktoran si.NoName je napisao/la: Zahirović, Rahimić pa i Stevanović moraju biti u Brazilu. Zaslužili su svime do sada a ovi tupkovi polovnjaci apsolutno nisu nikakav kvalitet da bi išli a i nisu nas ničim zadužili. Tupko pokušava da iskoristi plasman da bi namirio igrače iz burazove agencije a starosjedioci to ne dozvoljavaju. I neka ne dozvoljavaju.![]()
Taj bi svakako, i bez tvoje sugestije, po svemu sudeci bio jedini u Brazilu od igraca iz bratove agencije. Ako bi poceo redovno igrati, naravno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- hule_barca
- Kontakt:
Ja samo znam da je Spaha "otjerao" Brazzu iz repke, a i ostalo je sve moguće. Dobar igrač, borac, ali evidentno je da je na sve spreman da bi sebi oslobodio neke puteve. Pa pogledajte samo u Monpeljeu kad je igrao. Želio je da ide, predsjednik ga nije htio da pusti i on namjerno udara igrače i dobija drakonske suspenzije samo da bi ga pustili. Stoga od njega me ne može ništa začuditi. Vidjećemo nekad kada Ćiro ne bude više na ovom svijetu šta je napisao za Spahu u svojoj knjizi.
Mes Que Un Club
Mediji su nam ****, realno. Ovaj prilog na FTV je u domenu rekla kazala, nijedne izjave svjedoka, nijednog audio ili video snimka, nijednog sagvornika. Brat bratu, onakav sam prilog mogao i ja sastaviti na osnovu tračeva s foruma. Nemojmo tako lako nasjedati na neke stvari, pa urednik na FTV-u je Avdo Avdić. Pametnom dosta. Da se prilog htio uraditi objektivno, valjda bi pokušali nazvati Džeku, Spahića, Ćiru, Pjanića...Pa ako se ovi ne jave, da se i to objavi. Druga stvar, zašto se svjesno skreće sa Safetove privatizacije reprezentacije? Zašto se zaobilazi Safetov buraz i njegovi igrači? Zašto se zaobilazi poziv Tinu? Moglo je se i to komotno obraditi, pa da javnost bude objektivno upućena u srž problema, ovako ovaj prilog podsjeća na priloge iz 60 minuta, tj. naručene tekstove gdje se krivac već zna.
Da ne bude da sam na strani Edina i Spahe, daleko od toga, još sam prije pisao da mi ide na neku stvar to njihovo zalaganje za debelog Ibričića, da se njih dvojica pitaju za sve i svašta u vezi reprezentacije, familija i prijatelji koji se motaju po avionima i hotelim itd. Nema ovdje nevinih, samo yebanih, a to smo u ovom slučaju samo mi, navijači!
Da ne bude da sam na strani Edina i Spahe, daleko od toga, još sam prije pisao da mi ide na neku stvar to njihovo zalaganje za debelog Ibričića, da se njih dvojica pitaju za sve i svašta u vezi reprezentacije, familija i prijatelji koji se motaju po avionima i hotelim itd. Nema ovdje nevinih, samo yebanih, a to smo u ovom slučaju samo mi, navijači!
kao i u francuskojCartman je napisao/la:Samo zato sto nije imao muda stat iza svoje rijeci. Potpisao pismo pa se povukao i tako dobio kapitensku traku. Svaka njemu cast, ali lider nikad nije bio. Spahic to jest i uvijek ce bit.Virtu4l je napisao/la:Poslije Barbareza je kapiten bio Misimović.Vedad87 je napisao/la:Emir Spahić nikome nije oteo kapitensku traku. Barbarez ga pozvao i rekao ti ćeš biti slijedeći kapiten! Za ostale stvari ne znam..vjerovatno ima dosta istine, ali za ovo nije...
nema potpisa
Paapac veci od obojice.Cartman je napisao/la:Samo zato sto nije imao muda stat iza svoje rijeci. Potpisao pismo pa se povukao i tako dobio kapitensku traku. Svaka njemu cast, ali lider nikad nije bio. Spahic to jest i uvijek ce bit.Virtu4l je napisao/la:Poslije Barbareza je kapiten bio Misimović.Vedad87 je napisao/la:Emir Spahić nikome nije oteo kapitensku traku. Barbarez ga pozvao i rekao ti ćeš biti slijedeći kapiten! Za ostale stvari ne znam..vjerovatno ima dosta istine, ali za ovo nije...
1946
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kamo sreće da ovo na dobro izađe.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
problem je što ništa pozitivno nece izaci iz ovoglisander je napisao/la:ne mogu da shvatim ove idolopoklonike Emira Spahica, frajer notorna selljačina, mnogo puta dokazao, Džeko je bio normala dok nije manekenka došla, Sušić se kompromitovo sa ovim antiigračima sto ih je zvao, sve u svemu dobar prilog, ovo su mnogo znali al et sad je objelodanjeno nadam se da ce izac nesto pozitivno iz ovog
I Sušić, ma kakav god bio, nas je odveo na SP, on te je isto obradovao.A_d_0 je napisao/la:@goodison
mozda jesam zelen i naivan, al to vremenom nadodje, al kad je neko nezahvalan ostat ce takav citav zivot ma sta god neko uradio za njega. E tako ja vidim ovaj narod-nezahvalan. Jel malo sta su ovi ljudi uradili za ovu zemlju (Emir i Edin)? Meni nije. Meni su donijeli dovoljno srece da im budem zahvalan do kraja zivota. Ne samo oni, svi. Ali svugdje se pojedinci izdvajaju. I nakon godina i godina, pojavi se neko i ovi odjednom supcine i ne valjaju do neki dan se svi kleli u njih. To mene muci,al vjerovatno je to danak neiskustvu.
Kako si tako olako izabrao stranu na koju ćeš stati ?
Riječi patriota i heroj treba zabraniti na ovom forumu. Neko ko samo lopte igra ne može biti to. Koliko god da volim fudbal i da mi znače i klub i reprezentacija u isti koš ne mogu igrači i ljudi koji su ginuli za ovu zemlju. Ipak ovi samo šutaju loptu majstore. I ništa oni nisu dali osim po kojeg gola i nešto malo znoja.
Ako jedan Begović može biti profesionalac, poštovati odluke selektora i obavljati svoje obaveze bez progovorene riječi zašto to ne bi mogli i Džeko i Spahić ? Nisu oni po meni ništa više doprinijeli od Begovića za plasman na SP.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 14 mar 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Takvog lidera ova reprezentacija ne treba.Cartman je napisao/la: Svaka njemu cast, ali lider nikad nije bio. Spahic to jest i uvijek ce bit.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eh to je to.Saurman je napisao/la:Bez miješanja u selekciju igrača.
Bez teferiča na okupljanjima reprezentacije.
Bez majke,babe,strine,admiže,djevojki po hotelima gdje boravi ekipa.
Bez pošteda od igre jer žele biti svježi za svoje klube.
Bez bojkota naših medija ma kakvi oni bili dužni su davati izjave.
Bez qurčenja na terenu jer bez maximalnog zalaganja nećeš igrati za državu kraj priče.
Ovo kome se ne sviđa nema šta tražiti u reprezentaciji pa zvao se ti Edin Džeko ili Avdija Vršajević.
Nije Hajrovic srz problema, on je samo dosao krajem 2013-e, to ljudi moraju shvatiti.Saurman je napisao/la:Ne može se više šutiti i okretati glavu na ono što se dešava već godinama.
Da je dio problema, svakako jeste, ali ....
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Spahic je bio dosta direktan na FACE tv-u,po meni mnoge stvari sto je rekao trebao je rjesiti bez tv nastupa,ali nema veze..... sa nekim stvarima se ne slazem sto je rekao,jer ne moze on raditi u reprezentaciji nesto sto ne radi u svom klubu sve da je on tamo i kapiten,ali.... FTV prilog je mozda malo preuvelican... Spahic je prvi poceo provocirati selektora sto je zakasnio na avion za Brazil kad je bilo izvlacenje grupa,kao da se to nikome ne moze desiti,i plus nije bio jedini selektor,i to je javno u medije rekao,po meni nije trebao! ima on gresaka,ali imaju svi,niko nije idealan,ima i selektor nekih gresaka,ali on je vodja,njegovo se pika,i on odgovara za rezultate,plasman! iz ovoga treba izvuci pouku,ne smije se niko od igraca petljati selektoru u posao,javno ga prozivati u medijima,on je ipak selektor,a igrac je igrac! Selektor je glavni i to svako mora da zna! Do maja ce se sve to rjesiti aBd,i ne ponovilo se vise!
- NoName
- Kontakt:
Rahimić može odigrati 60 minuta bolje od bilo kog DMF kog imamo u kadru trenutno, Zahirović i tako katastrofalan je zatvorio prilaze našem golu u Žilini, kada je duvalo na sve strane. Stevanović kao neko ko može unijeti živost u utakmicu. A šta nam to donose Tino i Anel?Armala je napisao/la:Saurman je napisao/la:De nam malo pojasni čime su to zaslužili poziv za Brazil ovi apostoli.?NoName je napisao/la: Zahirović, Rahimić pa i Stevanović moraju biti u Brazilu. Zaslužili su svime do sada .
Rahimic nije odigrao utakmicu u klubu dvije godine, Zahirovic dobije par sekundi u Bohumu svakog mjeseca , Stevanovic se nije mogao probiti u prvih 18 Elchea, otisao u Spanske nize lige.
Tu se svaka prica zavrsava, cao nema SP
Sta su uzroci?Uzroci su selektorovo privatiziranje reprezentacije od koje pravi poligon za prodaju polovnih igraca.
Ako igraci to nece trpiti svaka im cast,i ne trebaju.Dovidjenja,ovo su samo posljedice.Ko je kriv?Kriv je mesetar i sad nas svojim odlaskom treba spasiti,to je sve.
Ako igraci to nece trpiti svaka im cast,i ne trebaju.Dovidjenja,ovo su samo posljedice.Ko je kriv?Kriv je mesetar i sad nas svojim odlaskom treba spasiti,to je sve.
Brate imas dvojicu koja se kabadahijski ponašaju, što medunjanin ne puca tačeve nekom, il što se Pjanić ne ****, ovoj dvojici "nedodirljivih" finu lekciju treba očitat, a i Papetu objasnit neke stvari, jer odosmo u ofiranje u Brazilu slično onom koje je srbija doživila u njemačkojlet3 je napisao/la:problem je što ništa pozitivno nece izaci iz ovoglisander je napisao/la:ne mogu da shvatim ove idolopoklonike Emira Spahica, frajer notorna selljačina, mnogo puta dokazao, Džeko je bio normala dok nije manekenka došla, Sušić se kompromitovo sa ovim antiigračima sto ih je zvao, sve u svemu dobar prilog, ovo su mnogo znali al et sad je objelodanjeno nadam se da ce izac nesto pozitivno iz ovog, vec samo dodatne podjele, doodatne svađe, tenzije i prebacivanje krivice.
- Kada sam dolazio na mjesto selektora tražio sam nezavisnost, slobodu, da sve što se dešava ne izlazi van naše kuće - kazao je u uvodu Kodro.
Međutim, kako je nastavio, od njegovog imenovanja nije prošao ni mjesec, a problemi su se počeli pojavljivati. Prvi uoči gostovanja u Japanu.
Znao je covjek gdje dolazi, zato odma ostro sa bagrom, da se zna ko je babo.
Steta, kratko je trajalo, inace bi Meho doveo sve u red !!!
Međutim, kako je nastavio, od njegovog imenovanja nije prošao ni mjesec, a problemi su se počeli pojavljivati. Prvi uoči gostovanja u Japanu.
Znao je covjek gdje dolazi, zato odma ostro sa bagrom, da se zna ko je babo.
Steta, kratko je trajalo, inace bi Meho doveo sve u red !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nece niko nikom htjeti loptu dodati, svi ce solirati. Postacemo kao City pod Mancinijem
Ma ne znam, valjda ce svi umjesani shvatiti vaznost trenutka i ne zayebavati se sa reprezentacijom.
Susic treba da napravi spisak samostalno i njegovu odluku moraju postovati. Drugacije ne moze, jednostavno ne moze.
Ma ne znam, valjda ce svi umjesani shvatiti vaznost trenutka i ne zayebavati se sa reprezentacijom.
Susic treba da napravi spisak samostalno i njegovu odluku moraju postovati. Drugacije ne moze, jednostavno ne moze.
- NoName
- Kontakt:
Jooooj što ne mogu ove priče da nas je tupko odveo na SP. Odveo bi on nas u tri pizde materine da Izo ne potegnu onaj projektil ili da nas sreća ne pogleda u Grčkoj. Mi smo na SP otišli zahvaljujući kvalitetnoj generaciji i laganoj grupi, usprkos a ne zahvaljujući tupku.
Da tupko nije bio tu bio bi drugi selektor, ne vjerujem mnogo lošiji, jer je od tupka teško biti lošiji.
Mi smo na SP otišli zahvaljujući Begoviću jer da nismo imali golmana dobijali bi makar po 10 komada po utakmici. Bez golmana se ne može. To je ta logika.
Dakle, tupko vam je bio dobar iako su mu drugi krojili reprezentaciju sve do Egipta. E sad, kako je dobar kada je to dopuštao?
Da tupko nije bio tu bio bi drugi selektor, ne vjerujem mnogo lošiji, jer je od tupka teško biti lošiji.
Mi smo na SP otišli zahvaljujući Begoviću jer da nismo imali golmana dobijali bi makar po 10 komada po utakmici. Bez golmana se ne može. To je ta logika.
Dakle, tupko vam je bio dobar iako su mu drugi krojili reprezentaciju sve do Egipta. E sad, kako je dobar kada je to dopuštao?
Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Je li posteno da umjesto Tina ide Rahimic-jeste
Je li posteno da umjesto Kvržića ide Ibricic-jeste
Je li posteno da umjesto Šunjića ide Pandza-jeste
Je li posteno da umjesto Vrsajevica ide Muslimovic-jeste
Đe problem?
U parama je problem,eto đe,u procentu i proviziji.I da ja to mirno gledam?Nema sanse.
Je li posteno da umjesto Tina ide Rahimic-jeste
Je li posteno da umjesto Kvržića ide Ibricic-jeste
Je li posteno da umjesto Šunjića ide Pandza-jeste
Je li posteno da umjesto Vrsajevica ide Muslimovic-jeste
Đe problem?
U parama je problem,eto đe,u procentu i proviziji.I da ja to mirno gledam?Nema sanse.