Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Malo sutra ce otjerat Dzeku i Spahica. Pa tako bi sam sebi potpisao otkaz istog trenutka.
Spahic nije toliko veliki problem jer je i u djelu javnosti poznat kao kabadahija i misljenje javnosti je o njemu podjeljeno.
Al Dzeko je "vrhovno bozanstvo" ovde i sigurno nece sjediti skrstenih ruku u ovom sukobu. Dzeku za razliku od Spahica podrzava 98% navijaca BiH i Opancic bi tesko polomio zube kad bi udario na njega.
Spahic nije toliko veliki problem jer je i u djelu javnosti poznat kao kabadahija i misljenje javnosti je o njemu podjeljeno.
Al Dzeko je "vrhovno bozanstvo" ovde i sigurno nece sjediti skrstenih ruku u ovom sukobu. Dzeku za razliku od Spahica podrzava 98% navijaca BiH i Opancic bi tesko polomio zube kad bi udario na njega.
- NoName
- Kontakt:
Ma ja bih mu izbušio zadnju desnu gumu na Lexusu da to uradiMozambik je napisao/la:Malo sutra ce otjerat Dzeku i Spahica. Pa tako bi sam sebi potpisao otkaz istog trenutka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- invincible1921
- Kontakt:
NEK EMIR SPAHIC OBJASNI OTKUD NJEMU PRAVO DA UCJENJUJE SAVEZ I SELKOTRA DA MU SE DA KAPITENSKA TRAKA
hajmo od ovog pocet pa cemo onda dalje pricat ....
hajmo od ovog pocet pa cemo onda dalje pricat ....
=\_1921_/=
aleksandar_veliki je napisao/la:Decko, stvarno me iznenadjujes. O cemu ti pricas? Ljudi, da li je trsko shvatiti da u Brazil ide onaj koga pozove selektor. Cuj jel postenodrummer je napisao/la:Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Je li posteno da umjesto Tina ide Rahimic-jeste
Je li posteno da umjesto Kvržića ide Ibricic-jeste
Je li posteno da umjesto Šunjića ide Pandza-jeste
Je li posteno da umjesto Vrsajevica ide Muslimovic-jeste
Đe problem?
U parama je problem,eto đe,u procentu i proviziji.I da ja to mirno gledam?Nema sanse., bas ne mogu vjerovati...

DRUG NEBI TI PUNCA
Pazi ovo ovdje postoje dupli arsini: Kada Dzeko saziva igrace tipa Hajrovic, Tankovic onda niko ne kaze ni jednu a to je selektorov posao a kada se prosiri informacija o sastavu svi kako je mogao to. Za mene su ovo dvostruki arsini. Covjek poziva svog bratica, i to je uredu jel? Gdje je taj prije bio? Ko je cuo za njega? Niko ziv. I taj isti dobije vise minuta od tog nekog heroja Hajrovica u njegovom debiju. To je dobra odluka selektora jel? Mancini zamjenio Hajrovica u 30. minuti ovdje skocili drzavni neprijatelj br1, Susic ga jos vise ponizi ovim potezom svi sute. A to je Safet nekog takticki nadmudrio u ovim kvalifikacijama? Daj druze molim te. Njegovom greskom gubimo kuci od Slovaka, i igrom slucaja sa istom taktikom i istom igrom zabijamo 2 gola ne znamo ni sami kako, i imamo srece nevjerovatno. Legenda je i Safet, ali on i taktika su nebo i zemlja i sve ostalo sto se tice trenerskog posla. Citvae kvalifikacije igramo isto, i sad je kao strucnjak na klupi. A i Susic je dosta doprinjeo narusavanju atmosfere al ovdje to nece niko reci, svi ce na Edina i Emira jer, toboze , nisu odigrali na nivou. Sve u svemu najpoganiji smo narod definitivno.Goodison je napisao/la:I Sušić, ma kakav god bio, nas je odveo na SP, on te je isto obradovao.A_d_0 je napisao/la:@goodison
mozda jesam zelen i naivan, al to vremenom nadodje, al kad je neko nezahvalan ostat ce takav citav zivot ma sta god neko uradio za njega. E tako ja vidim ovaj narod-nezahvalan. Jel malo sta su ovi ljudi uradili za ovu zemlju (Emir i Edin)? Meni nije. Meni su donijeli dovoljno srece da im budem zahvalan do kraja zivota. Ne samo oni, svi. Ali svugdje se pojedinci izdvajaju. I nakon godina i godina, pojavi se neko i ovi odjednom supcine i ne valjaju do neki dan se svi kleli u njih. To mene muci,al vjerovatno je to danak neiskustvu.
Kako si tako olako izabrao stranu na koju ćeš stati ?
Riječi patriota i heroj treba zabraniti na ovom forumu. Neko ko samo lopte igra ne može biti to. Koliko god da volim fudbal i da mi znače i klub i reprezentacija u isti koš ne mogu igrači i ljudi koji su ginuli za ovu zemlju. Ipak ovi samo šutaju loptu majstore. I ništa oni nisu dali osim po kojeg gola i nešto malo znoja.
Ako jedan Begović može biti profesionalac, poštovati odluke selektora i obavljati svoje obaveze bez progovorene riječi zašto to ne bi mogli i Džeko i Spahić ? Nisu oni po meni ništa više doprinijeli od Begovića za plasman na SP.
Ja opet kažem - za bahato ponašanje te dvojice "nedodirljivih kabadahija" krivim direktno selektoralisander je napisao/la:Brate imas dvojicu koja se kabadahijski ponašaju, što medunjanin ne puca tačeve nekom, il što se Pjanić ne ****, ovoj dvojici "nedodirljivih" finu lekciju treba očitat, a i Papetu objasnit neke stvari, jer odosmo u ofiranje u Brazilu slično onom koje je srbija doživila u njemačkojlet3 je napisao/la:problem je što ništa pozitivno nece izaci iz ovoglisander je napisao/la:ne mogu da shvatim ove idolopoklonike Emira Spahica, frajer notorna selljačina, mnogo puta dokazao, Džeko je bio normala dok nije manekenka došla, Sušić se kompromitovo sa ovim antiigračima sto ih je zvao, sve u svemu dobar prilog, ovo su mnogo znali al et sad je objelodanjeno nadam se da ce izac nesto pozitivno iz ovog, vec samo dodatne podjele, doodatne svađe, tenzije i prebacivanje krivice.
Zašto je dozvolio tim "nedodirljivim" da se izdignu iznad ostalima?? gdje mu je moč autoriteta
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Susic je vec zaradio premiju kao i igraci (potpuno zasluzeno, da me ne shvatite pogresno), a mogli bi zaraditi dodatne premije ako prodju grupu. Znaci rizikovati te visoke premije zbog par hiljada provizije (nisu to igraci koji vrijede milione i miione)... Izvini ali smijesna teorija.drummer je napisao/la:Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Đe problem?
U parama je problem,eto đe,u procentu i proviziji.I da ja to mirno gledam?Nema sanse.
Kad sam ja ovo pisao. A pisao sam jer sam svojim ocima sve ovo vidio. Drago mi je sto je istina izasla na vidjelo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Najpoštenije da pozove nas sa foruma.drummer je napisao/la:Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Đe problem?
U parama je problem,eto đe,u procentu i proviziji.I da ja to mirno gledam?Nema sanse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DonCorleone
- Kontakt:
Ocekujem radikalne poteze Susica ubuduce jer on ne zna smiriti sitvaciju, za nadati se da su igraci u stanju da smire ovo trenutno stanje. Opancica od one famozne izjave i ataka na Spahica nema ni na mapi.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 15 mar 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
yebi ti sve,dok se mi raspravljamo ko je za Susica ko je za Spahica njih ocito boli qara,a opet mi ispastamo,obicni navijaci jer svoja muda yedemo i nerviramo se zbog likova koji to sve masno naplate i s guzicom u kraj.
1946
dobro je čovjek napisao, mani se KvržičaSaurman je napisao/la:Najpoštenije da pozove nas sa foruma.drummer je napisao/la:Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Đe problem?
Niko ne trazi da se Edin i Emir otjeraju, samo trazimo da im se objasni gdje im je mjesto i da se u skladu sa tim ponasaju. Svaka njima cast za ono na terenu, ali veci od reprezentacije nisu i ne smiju biti. Ne volim Susica, ali zelim da ustraje u borbi sa klanom, za dobro koje ce slijedeci selektor naslijediti.
Naporan si brate vise s tim tupkom.
Ako nista Pape je imao dobru postavku igre za mljevenje buranije ( 3 L-reprezentacije ) i gol razlika nam nikad problem nije predstavljala.
Sad sto je to bio raspad sistema u drugom dijelu kvalifikacija ..
Vi zanemarujete najvazniju stvar, to da je Edin zbog svog nekog hira i oholosti ( koju je pokupio od kad je sa Spahom kabadahija postao ) bio spreman da mirno posmatra kako nas Slovaci gaze u dvije utakmice gdje su se kvalifikacije lomile.
Znaci ako je istinita ona reportaza Federalne, onda nas "dijamant" i nije tolika cvjećka.
Propustio bi vrlo vjerovatno vrhunac karijere da se kojim slucajem nismo plasirali, "zbog Hajrovica". Ko pogleda snimak dvomeca i vidi Edinovu predstavu shvatiti ce da je tad zasluzio skandiranje koje je dobio u Insbruku.
Šetanje, izgubljena lopta, šetanje, izgubljen duel, šetanje = Suh dres.
Vjerovatno mu to kasnije doslo iz guzice u glavu pa su se borili protiv Litve i napokon odigrali kako treba.
Ako nista Pape je imao dobru postavku igre za mljevenje buranije ( 3 L-reprezentacije ) i gol razlika nam nikad problem nije predstavljala.
Sad sto je to bio raspad sistema u drugom dijelu kvalifikacija ..
Vi zanemarujete najvazniju stvar, to da je Edin zbog svog nekog hira i oholosti ( koju je pokupio od kad je sa Spahom kabadahija postao ) bio spreman da mirno posmatra kako nas Slovaci gaze u dvije utakmice gdje su se kvalifikacije lomile.
Znaci ako je istinita ona reportaza Federalne, onda nas "dijamant" i nije tolika cvjećka.
Propustio bi vrlo vjerovatno vrhunac karijere da se kojim slucajem nismo plasirali, "zbog Hajrovica". Ko pogleda snimak dvomeca i vidi Edinovu predstavu shvatiti ce da je tad zasluzio skandiranje koje je dobio u Insbruku.
Šetanje, izgubljena lopta, šetanje, izgubljen duel, šetanje = Suh dres.
Vjerovatno mu to kasnije doslo iz guzice u glavu pa su se borili protiv Litve i napokon odigrali kako treba.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- NoName
- Kontakt:
Trebao im je to objasniti prije 3-4 godine a ne onda kada su se pobunili protiv pozivanja igrača putem poslovno-rodbinskih veza. Šta je čekao do sada?pisac je napisao/la:Niko ne trazi da se Edin i Emir otjeraju, samo trazimo da im se objasni gdje im je mjesto i da se u skladu sa tim ponasaju. Svaka njima cast za ono na terenu, ali veci od reprezentacije nisu i ne smiju biti. Ne volim Susica, ali zelim da ustraje u borbi sa klanom, za dobro koje ce slijedeci selektor naslijediti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Garant je istina reportaza AVDE AVDICA i ostalog olosa sa Federalne

za nas koji to nismo vidjeli ako ti nije mrsko napiši opetpisac je napisao/la:Kad sam ja ovo pisao. A pisao sam jer sam svojim ocima sve ovo vidio. Drago mi je sto je istina izasla na vidjelo.
nema potpisa
Mozambik je napisao/la:Garant je istina reportaza AVDE AVDICA i ostalog olosa sa Federalne![]()
![]()
Bolje gledati Face kako se oni uvlace u pakas svima u repki
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam kako očekuje da ga ljudi shvate ozbiljno kada ide u kontru samom sebi. Ne znam po čemu je to Muslimović zaslužio da ide ispred Avdije u Brazil. Koliko god ovaj po nekima bio loš, on je igrao i borio se u ovim kvalifikacijama dok se Muslimovic izdrkavao na fejsbuku.lisander je napisao/la:dobro je čovjek napisao, mani se KvržičaSaurman je napisao/la:Najpoštenije da pozove nas sa foruma.drummer je napisao/la:Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Đe problem?
Time je bukvalno poništio cijeli svoj post.
Virtual ti moze potvrditi. A evo reci cu jos dvije stvari koje niko ne zna. Nas vrli kapiten je u gepeku pobjegao iu moskve jer se zamjerio mafiji tamo. Ima vanbracno dijete koje krije sa nekom ruskinjom. I jos, bolesni je kleptoman, ali fakat. Ima pare, ima sve ali ima nagon da krade na svakom mjestu. Znaci medicinski primjer kleptimana.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Kajkutenjoyer, LeCoq, legendarnadruga i 60 gostiju.