Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:32

Vidi Sanje koke stare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 01:33

Virtu4l je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Ovo sto se sada mahala je ista prica koju si ti prodavao,priznaj,bit' ce ti lakse :)
Slušaš Balaševića? Ima jedna lijepa pjesmica 'Boža zvani pub'...
I ako su lagali mene i ja lazem vas. Tu pricu zna svako od vraga do popa. Jer mnogi su mangupi ostali tropa...
Slusao nekada,ja sam svojevremeno sjedio po sarajevskim kafanama sa mnogim ljudima koji su tvrdili da su vezani za reprezentaciju.Slusao sam razne price,od toga da Miske pojede dvije jumbo pizze prije utakmice,do toga kako 50% reprezentativaca dovode sebi kurave u sobu prije utakmice,ali kako im je to kao Pape zabranio ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).
Pa opet ne pisem ono sto vi,niti uzimam zdravo za gotovo,i nikada nije onako kako narod preprica,nikada.Federalnu televiziju odmah treba tuziti zbog klevete,iste sekunde,savez uzeti u svoje ruke tu stvar,istraziti,i onda novinara optuziti za klevetu.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:36

MetanorisBack je napisao/la:Federalnu televiziju odmah treba tuziti zbog klevete,iste sekunde,savez uzeti u svoje ruke tu stvar,istraziti,i onda novinara optuziti za klevetu.
Pa eto, prenesi to Spahiću. Vidim da si se registrovao baš kad je sve ovo krenulo, a po načinu na koji ga braniš da se zaljučiti da njegov broj imaš u imeniku. Zato, pravac advokatska kancelarija i opletite.
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 01:37

Virtu4l je napisao/la:Vidi Sanje koke stare.
:mrgreen: :mrgreen:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 15 mar 2014, 01:41

Vidi papetoljubaca što su izašli iz mišijih rupa, pa gdje ste bili poslije Egipta :?:
Što ga niste branili :lol:

Kao što je neko predhodno napisao "oni ti ga puše Emiree"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:42

stokton je napisao/la:Kao što je neko predhodno napisao "oni ti ga puše Emiree"
Što su pušili, pušili su.
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 01:43

Virtu4l je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Federalnu televiziju odmah treba tuziti zbog klevete,iste sekunde,savez uzeti u svoje ruke tu stvar,istraziti,i onda novinara optuziti za klevetu.
Pa eto, prenesi to Spahiću. Vidim da si se registrovao baš kad je sve ovo krenulo, a po načinu na koji ga braniš da se zaljučiti da njegov broj imaš u imeniku. Zato, pravac advokatska kancelarija i opletite.

Na ovom forumu sam jako dugo,a ovo mi nije prvi akaunt,s tim da sam na duge periode pasivni posmatrac. Naravno,teorija zavjere je ta,da sam se ja registrovao na forum da bih zamazao oci ljudima na forumu,zbog Spahe. Eto vidis kakav si ti,u sta vjerujes,sta su za tebe ljudi. Prenosis vijest,rekla-kazala kao istinu,u koju cvrsto vjerujes,zapitaj se malo,a onda te gluposti navodi,kao da bi se ja raspravljao sa vama na forumu da sam blizak prijatelj Spahica,haha,bas nekako,ne znam,glupo razmisljanje.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 15 mar 2014, 01:45

Virtu4l je napisao/la:
stokton je napisao/la:Kao što je neko predhodno napisao "oni ti ga puše Emiree"
Što su pušili, pušili su.
pušili, puše i pušit će ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:47

Na ovom forumu sam jako dugo,a ovo mi nije prvi akaunt,s tim da sam na duge periode pasivni posmatrac. Naravno,teorija zavjere je ta,da sam se ja registrovao na forum da bih zamazao oci ljudima na forumu,zbog Spahe. Eto vidis kakav si ti,u sta vjerujes,sta su za tebe ljudi. Prenosis vijest,rekla-kazala kao istinu,u koju cvrsto vjerujes,zapitaj se malo,a onda te gluposti navodi,kao da bi se ja raspravljao sa vama na forumu da sam blizak prijatelj Spahica,haha,bas nekako,ne znam,glupo razmisljanje.
Znači povratnik iz tuzlanskog kantona, sa takvima se obično ne raspravljam.
Voli te tvoje Sarajevo.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 01:50

Virtual je opasna lisica, moras oprezno sa njim ;) :D

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 01:53

Virtu4l je napisao/la:
Znači povratnik iz tuzlanskog kantona, sa takvima se obično ne raspravljam.
Onda ne raspravljaj,jer ne mozes,da mozes prestao bi nagadjati i poceo bi iznositi argumente,ali posto ih nemas,onda nemoj raspravljati,bolje nego da mi suplju pucas i pravis se pametan.
Inace banovan sam zbog nepoznavanja pravila ovog foruma od strane nekih moderatora,ali to je nebitno. Mislim naravno,tebi,no liferu je od smrtne vaznosti,jer vidim da si forum podijelio i na klase.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 01:55

Pojedinim da doneses sve dokaze crno na bijelo, oni bi i dalje svoju pricu pricali i uvjeravali nas da mlijeko nije bijelo nego crno :D

Samo se nadam da ce neki bivsi reprezentativci iskreno progovoriti i reci istinu koji mnogi od nas znaju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:57

Znaš i sam da je grešku najteže priznati, iako se da primijetiti da je podrška na izdisaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 01:58

pisac je napisao/la:Pojedinim da doneses sve dokaze crno na bijelo, oni bi i dalje svoju pricu pricali i uvjeravali nas da mlijeko nije bijelo nego crno :D

Samo se nadam da ce neki bivsi reprezentativci iskreno progovoriti i reci istinu koji mnogi od nas znaju.

Nadam se da ces ti nauciti da ne valja blatiti ljude koje ne poznajes,i kod kojih nemas osnova za blacenje,budi covjek,probaj.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 mar 2014, 02:00

Svaka im cast sve sto su rekli za Spahica. Napokon neki hrabar novinar.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 02:02

Trebali su dodati da je pobjegao u gepeku iz majcice i da ima vanbracno dijete sa ruskinjom :lol: :lol:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 02:02

MetanorisBack je napisao/la:
pisac je napisao/la:Pojedinim da doneses sve dokaze crno na bijelo, oni bi i dalje svoju pricu pricali i uvjeravali nas da mlijeko nije bijelo nego crno :D

Nadam se da ces ti nauciti da ne valja blatiti ljude koje ne poznajes,i kod kojih nemas osnova za blacenje,budi covjek,probaj.
Ko ti kaze da ih ne poznajem?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 02:05

kimbo je napisao/la:Svaka im cast sve sto su rekli za Spahica. Napokon neki hrabar novinar.
Ima on svoje musice ali ima i ono da je puknutih sinusa natjerao doktora sa terena... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 02:10

pisac je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:

Ko ti kaze da ih ne poznajem?
Daj molim te,mozda si i ti ko virtual novinarcic nekih lokalnih novina kojeg nisu zvali na jagnjetinu,ili kojem su odbili dati izjavu,nema veze,bit' ce bolje.Jedino u tom' slucaju poznajes Dzeku i Spahica,i nikako drugacije.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 02:10

Mozambik je napisao/la:Trebali su dodati da je pobjegao u gepeku iz majcice i da ima vanbracno dijete sa ruskinjom :lol: :lol:
Samo se ti smijesi, blazeno ne znanje :)

Ali istina kad tad ispliva ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: budzak, CAGarfia, DirkNowitzki, General505 i 38 gostiju.