Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
stokton
-
Kontakt:
pisac je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Prilog mahalski, k'o sto je i novinar nesposoban. Nijedna ozbiljna televizija ne dopusta sebi iznositi ovakve stvari bez dokaza, osim ovog klipanskog FTV-a.
Ovaj prilog je isao na pet provjera od strane urednika prije nego je pusten u eter.
U to mozes biti siguran.
Da nemaju pokrice za ovo, nikad ga ne bi ni objavili.
RAK nije bezvezna institucija, a FTV dobra zna zasto je ovo bas sad uradio.
I na kraju, volio bih cuti izjavu Ivice Sarica vezano za sve ovo.
Sumnjam da bi ga neko imenom i prezimenom prozvao da nije istina. Ipak je on ugledan gradjanin da bi ga neko pominjao tek tako

Evo dokaza da je pisac taj insajder
PS. jel istina ono što mi je virtual rekao da je Spahin mali u pionirima Bayera i da živi ko podstanar kod Adnana, a mama mu radi na pijaci u Kelnu da bi platila režije?
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:a pri tome se placaju clanci, placenici i novinarske pseudoreportaze.
I sve to da bi se zaradilo par desetina hiljada? A od plasmana na SP čovjek uzme pola miliona KM

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
gringobih
-
Kontakt:
pisac je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Prilog mahalski, k'o sto je i novinar nesposoban. Nijedna ozbiljna televizija ne dopusta sebi iznositi ovakve stvari bez dokaza, osim ovog klipanskog FTV-a.
Ovaj prilog je isao na pet provjera od strane urednika prije nego je pusten u eter.
U to mozes biti siguran.
Sumnjam da bi ga neko imenom i prezimenom prozvao da nije istina. Ipak je on ugledan gradjanin da bi ga neko pominjao tek tako

RAK je qrac na biciklu...
Sva Bosna koristi CS i nikad nikom nista....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
pisac
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:pisac je napisao/la:Haj kad odrastete skontat cete sta znaci relan svijet

Naravno, ti ces me uciti sta je realan svijet i kako se kroz isti prolazi.
Susici su stvarni mislili da ce bas svi sutiti na ove gluposti i prodaje preko repke koje sprovode i to kratko pred SP. No oni to rade toliko drsko i ocigledno, a pri tome se placaju clanci, placenici i novinarske pseudoreportaze.
Kazu Tino odbio Belgiju za BiH, a lik izbacen vec u U19.

Ko ovdje pominje Susica? To je sasvim druga tema.
Ja sam prvi pisao protiv toga.
Ali ovdje se radi o necemu sasvim drugom.
Ovo nista nije od juce, ovo se sve vuce iz perioda Blaza Sliskovica.
Prvo je Spahic nasao kompanjona u Usanovicu, a kad je vidio da ovaj pada, pridobio je Dzeku koji je postajao najpopularniji igrac i institucija reprezentacije.
Sve smisljeno od strane Spahica.
Zao mi je samo Edina koji je fin momak i koji je nasjeo na igru dubrovackog kabadahije.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Principatus je napisao/la:a pri tome se placaju clanci, placenici i novinarske pseudoreportaze.
I sve to da bi se zaradilo par desetina hiljada? A od plasmana na SP čovjek uzme pola miliona KM

I jos vise ako prodje u osminu... Ali naravno, pozvace slabije igrace i ugroziti plasman da bi zaradio tih desetak hiljada.
-
pisac
-
Kontakt:
gringobih je napisao/la:Principatus je napisao/la:Gledam upravo snimak sa Spahicem. Veoma jasno, smireno i pametno dao izjavu, pravi autoritet.
Dakle moze se otprilike smisliti u cemu je stos, stari igraci su izmjenjeni ne boljim igracima, no igracima agencije Seada Susica, i naravno da se ljudi pitaju zasto? Pa vise je Pandza zasluzio da ga povedemo nego turisticki putnik Tino kojem je izmisljena pozicija i koji je tu samo da se proda ili Vrsajevic koji nezna igrati uopste fudbal. Da su pozvani igraci, koji su vjerodostojna ili bolja zamjena, to jest koji ce nam stvarno donijeti kvalitet, niko se nebi mogao da zali. Dakle nista cudno, igraci to tesko podnose, da se igraci koji su u zadnjim kvalifikacijama prolili dobro znoja, tako odbace, samo da bi se prodavali nesposobni poluigraci preko reprezentacije i da Germanija Sportagentura koji Euro zaradi. Mislim da je selektor jos dobro prosao sa ovom izjavom Spahica.
Kako im samo nije jasno da je Dzeko urgirao u vezi Hajrovica, znaci direktno je ugrozio mjesto Ibricica koji igra u veznom redu a Safet ga(Ibru) je koristio u pravo na poziciji koju igra Hajrovic...Znaci time padaju u vodu price o Ibricicu...
Pa je isao Tankovicu , znaci padaju u vodu i price o Muslimovicu....
Jasno kao dan pobuna je u vezi germanije, nepotizma, Vrsajevica & Co...
Sorry sto cu ti ovako reci, ali zaista pises gluposti.
Od jednom Muslimovic se pominje

Gdje je bio svo ovo vrijeme?
Klan dobro zna da raja gotivi Muslimovica i zato ga namjerno gura u ovu pricu, samo da bi se sa tim pokrio i Ibricic.
Sreca samo pa zbog klana ne izgubismo Begovica, najveceg profesionalca i gospodina kojeg imamo.
Safete, hvala ti sto bar u tom slucaju nisi popusti.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Principatus je napisao/la:a pri tome se placaju clanci, placenici i novinarske pseudoreportaze.

I jos vise ako prodje u osminu... Ali naravno, pozvace slabije igrace i ugroziti plasman da bi zaradio tih desetak hiljada.
Nema mi tu logike. Da ga se optužuje da ga zove jer mu je bratić, to bih shvatio, ali optužuju ga da ga zove zbog zarade? Tu sva logika prestaje.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Mozambik
-
Kontakt:
To ne iskljucuje jedno drugo.
-
Edviin
-
Kontakt:
Ako safet izbaci spahu iz repke, moze tinki da igra stopera, ipak je multi talenta, sam safet je to reko

-
pisac
-
Kontakt:
stokton je napisao/la:pisac je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Prilog mahalski, k'o sto je i novinar nesposoban. Nijedna ozbiljna televizija ne dopusta sebi iznositi ovakve stvari bez dokaza, osim ovog klipanskog FTV-a.
U to mozes biti siguran.

PS. jel istina ono što mi je virtual rekao da je Spahin mali u pionirima Bayera i da živi ko podstanar kod Adnana, a mama mu radi na pijaci u Kelnu da bi platila režije?
Kako se samo kacis na glupost, a neces da se zakacis na zadnji pasus
Ponavljam jos jednom. Zar neko smatra da bi FTV pominjao imenom i prezimenom jednog gospodina i uglednika kakav je Saric da sve to nije istina?
-
pisac
-
Kontakt:
Edviin je napisao/la:Ako safet izbaci spahu iz repke, moze tinki da igra stopera, ipak je multi talenta, sam safet je to reko

Safet ne treba izbaciti Spahica, Spahiceve igracke kvalitete su nama neophodne na SP-u.
Samo taj Spahic treba se ponasati u skladu sa onim sta mu je posao i prestati da misli da je veci od same reperezentacije.
I svi mi cemo biti sretni.

-
stokton
-
Kontakt:
Edviin je napisao/la:Ako safet izbaci spahu iz repke, moze tinki da igra stopera, ipak je multi talenta, sam safet je to reko

Safa da izbaci Spahu

-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 02:49
Virtu4l je napisao/la:Principatus je napisao/la:a pri tome se placaju clanci, placenici i novinarske pseudoreportaze.

Jedne novce zaradjuje Safet, a druge Sead, malo to treba razlikovati.

I vec sutra nije vise selektor, ali Germanija opstaje, valja misliti na buducnost, reputaciju i reference. Dobro je kad si prodao igrace preko SPa, to je super reklama, pa ni ne zaradis cent pri tome isplati se na dugu stazu. A sto se tice Tine, tu nije samo stos zarada za transfer, to je jasno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
pisac je napisao/la:Ponavljam jos jednom. Zar neko smatra da bi FTV pominjao imenom i prezimenom jednog gospodina i uglednika kakav je Saric da sve to nije istina?
Na to pitanje nećeš dobiti odgovor, jer odgovor im ruši i ono malo nade koja im je ostala.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Edviin
-
Kontakt:
stokton je napisao/la:Edviin je napisao/la:Ako safet izbaci spahu iz repke, moze tinki da igra stopera, ipak je multi talenta, sam safet je to reko

Safa da izbaci Spahu

Znamo svi da od te koruze nema pure

al malo sarkazma mora biti

-
pisac
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Principatus je napisao/la:a pri tome se placaju clanci, placenici i novinarske pseudoreportaze.

Jedne novce zaradjuje Safet, a druge Sead, malo to treba razlikovati.

I vec sutra nije vise selektor, ali Germanija opstaje, valja misliti na buducnost, reputaciju i reference. Dobro je kad si prodao igrace preko SPa, to je super reklama, pa ni ne zaradis cent pri tome isplati se na dugu stazu. A sto se tice Tine, tu nije samo stos zarada za transfer, to je jasno.
Realno, Safetova buduca karijera zavisi od SP-a. Ako mi dobro odigramo i ostvarim solidan plasman, Safet ce zasigurno naci solidan i dosta dobro placen aganzman u nekom klubu.
U suprotnom, ne ginu mu turski nizeligasi tipa ekipe u kojoj igra Edinov plisani medo Ibricic.
Safet onakav kakav jeste, zar mislis da bi svoju reputaciju ugrozavao na ustrb toga da mu brat zaradi par desetina hiljada eura?
I moje misljenje je da Safet grijesi sa izborom pojedinih igraca, ali to cini iz licnih uvjerenja i tvrdoglavosti a ne radi sticanja sitne zarade i nekih licnih intresa.
-
stokton
-
Kontakt:
pisac je napisao/la:stokton je napisao/la:pisac je napisao/la:
U to mozes biti siguran.

Kako se samo
kacis na glupost, a neces da se zakacis na zadnji pasus
Ponavljam jos jednom. Zar neko smatra da bi FTV pominjao imenom i prezimenom jednog gospodina i uglednika kakav je Saric da sve to nije istina?
Haj ko prizna pola mu se nadoda
A neću da ti odgovorim na pitanje o uglednom građaninu gospodinu Šariću dok mi ne potvrdiš ovu insajder informaciju o Spahić junioru.
-
gringobih
-
Kontakt:
pisac je napisao/la:Sorry sto cu ti ovako reci, ali zaista pises gluposti.
Od jednom Muslimovic se pominje

Gdje je bio svo ovo vrijeme?
Klan dobro zna da raja gotivi Muslimovica i zato ga namjerno gura u ovu pricu, samo da bi se sa tim pokrio i Ibricic.
Sreca samo pa zbog klana ne izgubismo Begovica, najveceg profesionalca i gospodina kojeg imamo.
Safete, hvala ti sto bar u tom slucaju nisi popustio.
Auuuuuuuuu ala si se matirao
Safet doveo Begovica, sacuvao
Cao, adio, arividerci, alahimanet, aufidezen....
Ovo sam ja slikao na Grbavici....
http://www.zaslike.com/files/4j4su4dj8h5l7wa5dv3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena:
gringobih, dana/u 15 mar 2014, 03:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 02:59
pisac je napisao/la:I moje misljenje je da Safet grijesi sa izborom pojedinih igraca, ali to cini iz licnih uvjerenja i tvrdoglavosti a ne radi sticanja sitne zarade i nekih licnih intresa.
Pa neznam sta je sad gore. Sto je pozvao Tinu na DM i kaze kako je od sada novi igrac reprezentacije zato sto hoce iz licnih interesa, ili sto je tvrdoglavo procjenio da je Tino stvarno odigrao dobro za A reprezentaciju.
Neznam, cak bi mi nepotizam bio bolji na ovom mjestu, ovako pred SP, jer ovo drugo bi znacilo da blage veze nema sa fudbalom i da smo nahebali.
Dakle mozemo birati: Inkompetencija ili nepotizam. Divno.
Zadnja izmjena:
Principatus, dana/u 15 mar 2014, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
kokakolas
-
Kontakt:
Siguran sam ja da postoje klanovi u reprezentaciji ali napraviti ovakav mahalaški prilog sa 90% vremena potrošenog na pljuvanju po Emiru i Edinu (dvojici glavnih 'krivaca' zbog kojih smo se uopšte našli u Brazilu) je sasvim idiotski. Koliki ono dio priloga bješe vezan za burazerovu agenciju? Avdiju, Tinkija? Milion ostalih stvari?
Nabijem takve novinare i televiziju, al' ono oprave.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.