Asmir Begović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Ili eventualno Cecha

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Asmir ce haman svugdje sad biti drugi golman u Stokeu brani Sorensen,da je otisao u Tottenham tu ima Gomes,da je kojim slucajem otisao u Arsenal,ima Almunia,pa u Chelsea tu ima Ceh,znaci bolje da je ostao u Mornarima barem bi bio prvi golman
i otisao na kraju sezone.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jos goreMinistaR je napisao/la:Ili eventualno Cecha![]()
ps: kladim se da ce asmir uskoro biti prvi golman stoke-a, £3.5 mio. je mnogo novca za jedan klub poput stoke, nebaca tony pulis dzabe pare!
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 01 feb 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
do sada je primio svaku platu, tako da te price ne piju vode,harishp je napisao/la:Jest i samo sto Asmir mozda i primi platu a mozda i ne.A Dzeki to prdzenje se itekako isplati za pet miliona godisnje.mirzza je napisao/la:samo sto ce asmir i otici a dzeko i dalje prdi u usranom wolfsburguharry_90 je napisao/la:Jes Asmir posto popularan ko Dzekoza dva dana se naprica za Asmira gdje ide,ko za Dzeko u 3 mjeseca
a Sorensen treba da predje negdje drugo, a i ako ne predje, Asmir ce ga vrlo brzo potisnuti sa gola, to je golman za veliku englesku cetvorku.
Cuva Bog Zelju svog!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
znam da je tamo Gomes ali fazon je da nece ni u Stokeu biti prvi golman vec ima jednog poznatog golmana ispred sebe. Sorensen je cak mozda i bolji od Gomesa.steve-o je napisao/la:kako bi tek onda skinuo gomesa s gola??calcio je napisao/la:nisam ni ja bas siguran da ce se usreciti u Stokeu, tamo je Sorensen i treba ga skinuti sa gola. Bolje bi mu mozda onda bilo da je otisao u Tottenham, veci klub itd..
A jos nista nije zvanicno da je potpisao.
Ima Jemso da osijedi sa onim svojim busturom a i Beganu ce valjati za koji pramen sad je to u modi

Ima Jemso da osijedi sa onim svojim busturom a i Beganu ce valjati za koji pramen sad je to u modi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Potpisao za Stoke na 4 i po godine. Obeštećenje 3,75 miliona Eura. Evo i na njihovoj zvaničnoj stranici.
Kaže trener Pulis da je prema potencijalu najbolji mladi golman Engleske.
http://www.stokecityfc.com/page/NewsDet ... 77,00.html
Kaže trener Pulis da je prema potencijalu najbolji mladi golman Engleske.
http://www.stokecityfc.com/page/NewsDet ... 77,00.html
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 01 feb 2010, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovdje se sa ne zna gdje je Beg presao,a mozda i ostao u Mornarima kojima brod tone
dobro mornari,ja bi vise volio da je ostao kod Mornara barem bi branio 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Begovic ce braniti, to je sigurno... Mozda ne odmah ali od polovice ove polusezone ili najkasnije od slijedece... Nisu oni glupi, hoce od njega da naprave zlatnu koku i da ga za jedno 2-3 godine "utuse" za dobre pare...
nije dzaba na njihovoj stranici ovaj Semsudin odmah rekao kako je on najbolji mladi golman u ligi...
nije dzaba na njihovoj stranici ovaj Semsudin odmah rekao kako je on najbolji mladi golman u ligi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma kakv Sorensen. Prica se da ga Bayern trazi, a i Pulis nije zadovoljan bio s njim. Bolji je Begovic od njega. Sjecam se portiv Uniteda prosle godine Sorensen kriv za 2-3 gola.calcio je napisao/la:znam da je tamo Gomes ali fazon je da nece ni u Stokeu biti prvi golman vec ima jednog poznatog golmana ispred sebe. Sorensen je cak mozda i bolji od Gomesa.steve-o je napisao/la:kako bi tek onda skinuo gomesa s gola??calcio je napisao/la:nisam ni ja bas siguran da ce se usreciti u Stokeu, tamo je Sorensen i treba ga skinuti sa gola. Bolje bi mu mozda onda bilo da je otisao u Tottenham, veci klub itd..
A evo i zvanicna potvrda sa sajta Stokea:
Potters Sign Begovic
Posted on: Mon 01 Feb 2010
STOKE CITY have confirmed the capture of Bosnian international goalkeeper Asmir Begovic in a £3.25 million deal from Portsmouth.
The 22-year-old signed a four-and-a-half year contract with the Potters shortly before the January transfer window closed on Monday evening.
And manager Tony Pulis believes that he has strengthened his squad by acquiring one of the best young goalkeepers in England.
"Asmir is someone we have been tracking for some time and we believe that potentially he is the best young 'keeper in the country," said Pulis.
Ako to misli, valjda ga nije doveo da grije klupu. Svaka cast Asmire!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
znači otišao u stoke, kontao sam otići će u tottenham jer je veći klub a i ovako je dobro kad bolje razmisliš.... skinuće onog sorensena sa gola i postaće prvi golman u to sam uvjeren
a onda će za par godina ako Bog da preseliti u chelsea, arsenal ili man utd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sigurno mu je ovo napredak u karijeri, ako ni zbog cega drugog to je zato sto ce i iduce godine igrati Premiership. A Stoke ne bi davao ovolike pare (3 i kusur miliona za njih su velike pare i jos ih daju za golmana) da ne misle ozbiljno s njim
sretno Asmire, da brzo skines Sorensena sa gola i aBd poslije nekog vremena dodjes i u Manchester kad budes najbolji!dobar potez sto je presao u Stoke! 
vjerovatno ce sorensen vec na ljeto napustiti stoke.sakho je napisao/la:sretno Asmire, da brzo skines Sorensena sa gola i aBd poslije nekog vremena dodjes i u Manchester kad budes najbolji!dobar potez sto je presao u Stoke!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
slazem se to je puno para za takav klub nebi djaba davaliThe Game je napisao/la:Sigurno mu je ovo napredak u karijeri, ako ni zbog cega drugog to je zato sto ce i iduce godine igrati Premiership. A Stoke ne bi davao ovolike pare (3 i kusur miliona za njih su velike pare i jos ih daju za golmana) da ne misle ozbiljno s njim
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
imaju oni plan za njega, vjerovatno i sigurno će dobiti šansu što prije, a možda se sorensen sprema da ide, ko zna?CRNI_SA je napisao/la:slazem se to je puno para za takav klub nebi djaba davaliThe Game je napisao/la:Sigurno mu je ovo napredak u karijeri, ako ni zbog cega drugog to je zato sto ce i iduce godine igrati Premiership. A Stoke ne bi davao ovolike pare (3 i kusur miliona za njih su velike pare i jos ih daju za golmana) da ne misle ozbiljno s njim
Semper Fidelis
Sine moj
.....Da nije bilo Cire nebi on jos zaigrao za BIH
kako ga je majstor samo ubacio u Talinu 
Ne kvari temu. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Sretno kralju
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma prodao se preko repke.don Ciro je napisao/la:Sine moj.....Da nije bilo Cire nebi on jos zaigrao za BIH
![]()
kako ga je majstor samo ubacio u Talinu
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, DjaniTarik, Iceplayer, LeCoq, mercurial, PeppermintSA, random11, s4mke, zikerrz21 i 87 gostiju.