Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Probisvjet
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2014, 08:02

Moje je misljenje da Spaha i Edin narusavaju kompaktnost repke, bez obzira na njihov kvalitet. Druga je stvar sto Pape nema muda da ih otjera u qrac. Pa ne zavisi BiH od njih dvojice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 15 mar 2014, 08:30

invincible1921 je napisao/la:Koliko je raja kod nas glupa i zatucena i koliko gleda samo pravo ko kljuse kakvo najbolje govori komentari po fb gdje psuju od do FTV i ljudima koji su osmislili ovu emisiju. Nisu ni svjesni toga da bi mozda mogli malo pogledati na stranu i da sigurno tako renomirana televzija poput FTVa ne bi iznijela ovakve optuzbe bez ikakvih dokaza ili određenog osnova. Komentari na ovom forumu od pojednih tipa ONI TI GA PUSE EMIRE, mozda najbolje oslikavaju kakvo je nase danasnje drustvo. :( :(

eo recimo ja prosjecan stanovnik i navijaci BiH koji nema nikakvih veza u savezu niti bilo cim sa rep osim pracenja iste preko drustvenih mreza, tv i odlaska na utakmice sam se zapitao iduće:

1. Kako je moguće da se Emiru dopuistilo da ucjeni savez i na taj način dobije kapitensku traku?

2. Kako je moguće da Spahić pa i drugi igrači nikada nisu pitani za izjave kada dozivimo blamazu tipa sad protiv Egipta?

3. Kako je moguće da ljudi ne mogu da vide da spahic ima i prevelik uticaj na ekipu, da to izalzi iz granica normalnog kapitenskog uticaja i prelazi u privatizaciju?

4. Kako je moguće da gore sve navedeno se provlači ko javna tajna već par godina, a tome se šuti?

5. Kako je moguće da Pape ništa ne poduzima?
Burazeru, možda bi baš ti trebao malo pogledati u stranu. Ista ta FTV, godinama je iznosila gomile gluposti i neosnovanih optužbi o raznim stvarima, najavljivala megalomanske stvari, a nikad se ništa nije realizovalo.

Obično su to bili prilozi, kao i onaj sinoć, na principu rekla-kazala. bez ikakvih materijalnih dokaza.
Godinama sam ih slijepo pratio i vjeruj mi da znam o čemu govorim.

Preko kvazinovinara kao što je Avdo Avdić, sistemski rade na razjedinjavanju najbrojnijeg naroda u BiH.
Vjerujem da je ovaj prilog čak i tempiran ovako, kao revanšizam Spahi na pristajanje na interviju kod Senada, no to je već nagađanje.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 mar 2014, 08:58

Ovdje ne treba zauzimati strane jer je istina na pola puta. I Safet i klan imaju svoje bahatosti a sto se bas sada ovo dešava je pitanje kompromisa koji je očito narušio Safet. Cime? Pozivanjem Tinkija i Hadžića je ispustio konce, siledzijski da pokaže ko je gazda. Klan se našao uvrijedjen i odatle svadja i prepucavanja putem media. Tino za razliku od Salatica nije odnekud iskočio sto je apsurd.
Sta je rješenje? Da se prestane sa pozivanjem Germanie i da ae zovnu najbolji i ode u Brazil. Ostavi se srce na teren pa sta bude. Klan svakako završava karijeru, Papeta treba zamijeniti jer je tu već dugo a to po definiciji ne valja. Osilio se. Ne vodi računa o budućnosti repke. Nemamo trećeg špica. Treba zvati Muslima i Aru na pripreme, Sehica na go umjesto Avduke...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 09:53

Hvala ti kapitenu, ne zasluzujemo te.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 15 mar 2014, 10:01

Hvala ti sto si oteo Misketu kapitensku, sto si napravio penal nad Nasrijem i hvala ti sto sa Edinom odlucujes ko ce igrati i ko ce dobiti poziv, mozemo biti vrlo ponosni i na tebe i na havera ti Dzeku.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 15 mar 2014, 10:27

Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu, ne zasluzujemo te.
Realno, sto mu se prije zahvali bolje po tim.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 mar 2014, 10:28

Ja ti bum rekel nesto.
Cuj Spahicu,ak to jos jednom ponivil ti bum povukel Susica za tuki.
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2014, 10:37

Head je napisao/la:Ja ti bum rekel nesto.
Cuj Spahicu,ak to jos jednom ponivil ti bum povukel Susica za tuki.
Ne zajebavaj Spahić, ne delujejo kot kmet.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 mar 2014, 10:40

Na kafi sa rajom, svi u kaficu opleli po Spahicu. Par maloljenkia ga kao brani nesto. Bruka :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 mar 2014, 10:41

Neznam cmu ovolika hajka na Spahica i Dzeku. Selektor je iskljucivi krivac jer njegova polja djelovanja su disciplina unutar repke (ako je neko narusava treba ga on odstraniti), motivacija igraca (treba razogvarati sa igracima koji nepokazuju dovoljan nivo zalaganja i htjenja) i taktika (treba igrace posloziti na prave pozicije). Ups zaboravio sam Pape nema pojma o naprijed nabrojanim stvarima i zbog toga imamo probleme koje imamo!

iphone
Kontakt:

Post Postao/la iphone » 15 mar 2014, 10:44

svaka cast spaha!! neko mora da progovori dali bilo lose ili dobro.jedinose neslazem oko dzeke,nije zasluzio on samo zvizduke upravusi,ali takva velicina kao stoje dzeko nije smijo sebi dozvoliti onakvo indijansko ponasanje na zvizdanje publike,i u manchesteru nekad nisu zadovljni sa dzekom pa ima tako ne uzvravca, jase izvinjavam svima koje sam uvrijedio al toje ipak samo moje misljenje,a jasam nebitan

Chuckie
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Chuckie » 15 mar 2014, 10:47

povratakotpisanih je napisao/la:Neznam cmu ovolika hajka na Spahica i Dzeku. Selektor je iskljucivi krivac jer njegova polja djelovanja su disciplina unutar repke (ako je neko narusava treba ga on odstraniti), motivacija igraca (treba razogvarati sa igracima koji nepokazuju dovoljan nivo zalaganja i htjenja) i taktika (treba igrace posloziti na prave pozicije). Ups zaboravio sam Pape nema pojma o naprijed nabrojanim stvarima i zbog toga imamo probleme koje imamo!
Daj nemoj jeb.at, Spahic je oduvijek bio diletant i fakin u timu samo sto niko nije imao muda to javno da prizna. Posljednje vrijeme je uz to postao i kiks igrac, vidljivo je da je njegovo vrijeme proslo i treba mu reci hvala i cao. Ako Dzeko i Midhat zacmizdre, i sa njima isto postupiti. Odje.bat i Sunjice, Vrsajevice, Susice, Kvrzice, Hadzice sa njima.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 15 mar 2014, 10:52

Jedino što mi nije jasno je to što je Spaha rekao da su se Safet i Edin dogovorili pred njim da će Edin igrati samo 60 minuta, a Safet je u jednom intervjuu rekao da nije bilo sa Džekom nikakvog dogovora već je rečeno da će jedan od napadača igrati 60 minuta.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 mar 2014, 10:53

Chuckie je napisao/la:
povratakotpisanih je napisao/la:Neznam cmu ovolika hajka na Spahica i Dzeku. Selektor je iskljucivi krivac jer njegova polja djelovanja su disciplina unutar repke (ako je neko narusava treba ga on odstraniti), motivacija igraca (treba razogvarati sa igracima koji nepokazuju dovoljan nivo zalaganja i htjenja) i taktika (treba igrace posloziti na prave pozicije). Ups zaboravio sam Pape nema pojma o naprijed nabrojanim stvarima i zbog toga imamo probleme koje imamo!
Daj nemoj jeb.at, Spahic je oduvijek bio diletant i fakin u timu samo sto niko nije imao muda to javno da prizna. Posljednje vrijeme je uz to postao i kiks igrac, vidljivo je da je njegovo vrijeme proslo i treba mu reci hvala i cao. Ako Dzeko i Midhat zacmizdre, i sa njima isto postupiti. Odje.bat i Sunjice, Vrsajevice, Susice, Kvrzice, Hadzice sa njima.
Nakon toga ce se Pape skinuti i u spicu Dzeku zamijeniti,a ja i ti cemo pokriti stoperske pozicije,zadnji vezni nam nije problem ima Tino tu da pokida u Brazilu :oops:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 mar 2014, 10:55

nedim hasić je mali mahalski novinar od kojeg bi nešto mozda i bilo da se ne bavi ovakvom vrstom "pljuvačkog" novnarstva. I ukupna priča o bahatom spahiću i famoznom penalu je malo nategnuta. da se na vraćamo na tu priču izjaviti kako nas je to odvojilo od prvenstva kao da je gosp. hasić nastadamus pa zna sta bi se desilo na toj tekmi do kraja da nije bilo penala. kao da nikada gol nije pao u 93 minuti ili da se sjetimo i nekada u 97. taj penal je ofiran a spaha je mislio da ce biti prekrsaj na njemu i pregrozno je stavljati takav teret bilo kojem igraču.No da se vratim na prilog - sve mahalske priče koje treba zaboraviti ali jedini dobar dio priloga je kraj u kojem traži očitovanje svih od begića do džeke. jer ovakvi ne trebamo nikome niti nama treba brazil. Nisam u nikakvim klanovima ali popuštati godinama (izgleda) i dici frku dva mjeseca pred svjetsko to moze samo pape. Covjek je krivac za sve jer je vođa reprezentacije. sve ostalo pada u vodu. covjek je izgubio kompas poptuno. i jos jedna stvar , nekada prije dvije - tri godine pape je izjavio u nekoj reportaži da je njegov način rada da komunicira samo sa kapitenom. ja sam mislio da svi to znaju. Čovjek je imao toliko grešaka i fula i nerazboritih odluka da realno bi bilo najbolje da ode pa čak i sada.ovdje treba neki rez. I da, naprosto ne mogu da vjerujem da postoje slinavci koji blate džeku ili spahića ili čak misle da ih treba izbaciti. kazniti da, postaviti stvari na svoje mjesto da, ali ih izbaciti sigurno ne.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Chuckie
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Chuckie » 15 mar 2014, 10:56

Chupacabra je napisao/la:Jedino što mi nije jasno je to što je Spaha rekao da su se Safet i Edin dogovorili pred njim da će Edin igrati samo 60 minuta, a Safet je u jednom intervjuu rekao da nije bilo sa Džekom nikakvog dogovora već je rečeno da će jedan od napadača igrati 60 minuta.
Vidis da muljaju i lazu fakini. Interesantno da Dzeko nije trazio zamjenu niti je bio povrijeđen dok nije dobio salve zvižduka sa tribina. Ko curica jeb.ote.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2014, 11:00

Chuckie je napisao/la:
Chupacabra je napisao/la:Jedino što mi nije jasno je to što je Spaha rekao da su se Safet i Edin dogovorili pred njim da će Edin igrati samo 60 minuta, a Safet je u jednom intervjuu rekao da nije bilo sa Džekom nikakvog dogovora već je rečeno da će jedan od napadača igrati 60 minuta.
Vidis da muljaju i lazu fakini. Interesantno da Dzeko nije trazio zamjenu niti je bio povrijeđen dok nije dobio salve zvižduka sa tribina. Ko curica jeb.ote.
Edin je trazio zamjenu prije zvizduka.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 15 mar 2014, 11:00

Chuckie je napisao/la: Vidis da muljaju i lazu fakini. Interesantno da Dzeko nije trazio zamjenu niti je bio povrijeđen dok nije dobio salve zvižduka sa tribina. Ko curica jeb.ote.
Ne znam, čudno je da niko nije znao za tu "povredu", bar ja nisam čuo prije utakmice za to, čuvalo se k'o tajna neka valjda, šta li..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 mar 2014, 11:02

Goalgetter je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:
Edin je trazio zamjenu prije zvizduka.
Upravo tako, sve se fino vidjelu na ekranu. Ako igrač traži izmjenu, znači da ima razlog za to, tako da je selektor dužan zamijeniti ga. Ostaviti ga u igri je paradoksalno.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 mar 2014, 11:03

jao ovog mobitela na spahinom intervjuu za face tv, ubi u pojam :x
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, tovusa84 i 22 gosta.