nisam znao za ovo Messina-Palermo
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ma znam da se sprda, vidiš da se i ja sprdam
zar nisu veći/omraženiji rivali Palermo-Catania? pa na jednom od prethodnih derbyja je čak i policajac poginuo
I neko kaže da Seria A ne valja
- Ibracadabra
- Kontakt:
Da se manje glupiraju a više rade, možda bi i liga bila jaka kao nekada.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Joj sise moze selu biti.
Zasluzila je ovaj gol Fiorentina. Hrabra igra i dobro postavljanje na terenu. Ovi moji zadnjih petnaestak min k'o trebice krv im 'bem
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Uspio Juve sacuvati nerijeseno
Zasluzeno 1-1
-
jasko_juve
- Kontakt:
Da i ispadnemo nesto me ne brine, jbena EL je u pitanju, al nervira me nacin na koji ispadamo u Europi.jasko_juve je napisao/la:Juve i treba ispast. Sramotna igra 70 minuta.
Ne zato sto te neko nadigra i ono posteno izbaci nego zato sto ti stanes i nesto glumis, to nervira, znas da ih mozes napunit al ne pusti nek se oporave i nekad mora uci gol.
Glupa nacin ispadanja je meni veci problem od samog ispadanja.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
jasko_juve
- Kontakt:
Bas sam na to i mislio. Conte je jedini krivac sto se ovo desava u takmicenjima van serie A. Kukavicluk je ovo. Presmijesan je s ovom taktikom kad se povede,iz utakmice u utakmicu. Isto smo ovako igrali i protiv Galatasaraya kod kuce a i u gostima. Uopste se ne napada niti se pokusava igrat kad se da gol.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma pokušava čovjek iznova i iznova stvoriti onaj Juventus u kojem je on igrao. Onu odbranu sa Thuramom, Zambrottom, Cannavarom i ono čuvanje rezultata i mrcvarenje protivnika do iznemoglosti, a ne ide. Ne ide i ne ide.
I komentatori na ESPN-u su primjetili kako je kroz utakmicu Fiorentina dobijala elan i snagu za napadanje jer im je to Juventus dopuštao. Udariš nekog jednom, ne uradi ništa, pa drugi, pa treći put, niko nije glup da ne pokuša nešto...
I komentatori na ESPN-u su primjetili kako je kroz utakmicu Fiorentina dobijala elan i snagu za napadanje jer im je to Juventus dopuštao. Udariš nekog jednom, ne uradi ništa, pa drugi, pa treći put, niko nije glup da ne pokuša nešto...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ona ekipa je igrala totalno drugacije i nije tako lako dostici taj nivo..krenimo od toga da bi malo koji igrac iz ove ekipe imao mjesta u onom sastavu..a to je bilo davljenje protivnika svih 90 minuta bez trunke popustanja i bez trunke dilema kako ce utakmica zavrsiti..bilo je samo pitanje kad cemo dati golove, a ne da li cemo..
iako su to bile pobjede uglavnom 1-0, 2-0 mahom kad citas intervuje igraca iz tog perioda kazu da je protiv Juventusa bilo najteze i skoro nemoguce igrati..neces ti dozivjeti katastrofu, ali ti je jasno od pocetka da nemas sanse protiv masine..a serija A tad i sad se ne mogu ni porediti..tim koji je tadasnju seriju A drzao pod kontrolom ovdje bi imao 36-2-0 ucinak minimalno
sad ni ta igra u evropi nije dala rezultat, sto ne znaci da ne bi da su nam dopustili.
iako su to bile pobjede uglavnom 1-0, 2-0 mahom kad citas intervuje igraca iz tog perioda kazu da je protiv Juventusa bilo najteze i skoro nemoguce igrati..neces ti dozivjeti katastrofu, ali ti je jasno od pocetka da nemas sanse protiv masine..a serija A tad i sad se ne mogu ni porediti..tim koji je tadasnju seriju A drzao pod kontrolom ovdje bi imao 36-2-0 ucinak minimalno
sad ni ta igra u evropi nije dala rezultat, sto ne znaci da ne bi da su nam dopustili.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Očekujem večeras jednu dobru utakmicu, nadam se da će se i Verona i Inter raspucati.
Mislim da Inter pobjeđuje
Ja te volim, volim Željo..
Jos ce interesantnije biti na tribinama, dobro poznato prekinuto prijateljstvo ultrasa Verone i Intera..od najboljih prijatelja do najvecih dusmana.Interisti najavili 1500 svojih navijaca u Veroni.Domacini ipak strahuju za obicne navijace, simpatizere oba kluba misleci na moguce nerede, jer je mrznja stvarno velika.Kako god bice ovo dobra tekma sigurno, verona igra mangupski.gio10 je napisao/la:Očekujem večeras jednu dobru utakmicu, nadam se da će se i Verona i Inter raspucati.
Zadnja izmjena: GriFFoNi, dana/u 15 mar 2014, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
a Laziali inače u bratskim odnosima sa Interistima i prijateljskim odnosima sa tifozima Verone .. čisto informativno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.