Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
neka trci ko ne zna 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
dijamantuuuu ti si nas veliki borac to je najvaznije, nema nikad predaje
- sanelmasetic
- Kontakt:
Joj jest mi drago...hvala Bogu pa uđe
Edin Džekoooooooooo

Edin Džekoooooooooo

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Fala dragom Allahu!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čist primjer kako novac zasiti čovjek kada on umišlja da je nešto posebno. Hvala ti za ono protiv Egipta Đeko
Nije džabe svima bio zamjena u City-u. Ni 10% Džeke iz ere Wolfsburg-a gdje ga je majstor Miske pitao loptama a on ih je masovno trpao.
I štopanje kao u Vede? Vedo je naš prvi napadač, to sam govorio ima godina i više ali čovjek u reprezentaciji igra krilo, šta ćeš.
Edit:
Namjerno neću da izbrišem ovo što sam napisao jer je istina i pored ovog gola.

Nije džabe svima bio zamjena u City-u. Ni 10% Džeke iz ere Wolfsburg-a gdje ga je majstor Miske pitao loptama a on ih je masovno trpao.
I štopanje kao u Vede? Vedo je naš prvi napadač, to sam govorio ima godina i više ali čovjek u reprezentaciji igra krilo, šta ćeš.
Edit:
- legenda reala
- Kontakt:
mogo je dva zabiti 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
Fenomenalna lopta Silve i rutinska zavrsnica. Sad ce neko reci da nije trcao k'o u Wolfsburgu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koja partija Silve. Sam ih je pobjedio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mido reaguj,svih 90 minuta.Moze da se maksum struni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ne seri molim te eto, jedva čekate da padne gol od Džeke pa da počnete sa ovakvim glupostima, miševi u rupe ovo ono, treba ga kritikovat, ovaj gol je plod te kritike budi siguran.Liverpool. YNWA je napisao/la:MIŠEVI U RUPE!
Neutral je napisao/la:Čist primjer kako novac zasiti čovjek kada on umišlja da je nešto posebno. Hvala ti za ono protiv Egipta Đeko![]()
Edit:
4-IN-A-ROW
Kako maestralno odigrana utakmica. Jedan promašen i jedan dat gol. Džeko danas u odbrani neprikosnoven, mnogo i trčao.
Svakako odlična partija
Svakako odlična partija

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kazu da Pape nije znao ko je Edin Dzeko sve dok nije postao selektor. Valjda covjek nije pratio nasu reprezentaciju, a medije svakako ne prati, to se da primjetiti po govoru.
Na kraju ispade dobro..od 10-e minute sa igracem manje,on jedini u napadu,tako da i nije mogao imati bolju partiju..dao je gol,bio aktivan u igri,nekoliko puta dobar u odbrani..i sto je najvaznije prekinuo je jedan od islamskih šarti
ne seri papakLiverpool. YNWA je napisao/la:MIŠEVI U RUPE!
Ubo bi i Saša Matić danas na njegovom mjestu koliko ga Silva filovao loptama a ovaj mašio nemoguće.samozeljo1987 je napisao/la:Ne seri molim te eto, jedva čekate da padne gol od Džeke pa da počnete sa ovakvim glupostima, miševi u rupe ovo ono, treba ga kritikovat, ovaj gol je plod te kritike budi siguran.Liverpool. YNWA je napisao/la:MIŠEVI U RUPE!
"I refuse to congratulate or be happy with/for Dzeko. Wow, he did his job! He was pure garbage and did not give a fuck for 90 minutes. I'll enjoy the goal because it sealed a win and Silva is a football God. As for Edin? Piss off. I still can't wait until he's no longer a City player."
Divno misljenje imaju shitijevi navijaci o Edinu, mislim danas je stvarno magao dosta bolje, ali kakvi su to pacovi od navijaca
Divno misljenje imaju shitijevi navijaci o Edinu, mislim danas je stvarno magao dosta bolje, ali kakvi su to pacovi od navijaca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.