Ma nije u pitanju hir, nego je vidio da su kola krenula niz brdo, da debitanti nisu opravdali očekivanja, pa haj' Džeko spašavaj situVaciju kako znaš i umiješ.Consigliere je napisao/la:A, ispao je gluplji ako se inatio i rizikovao najvaznijeg igraca radi nekog svog seljackog hira.Cartman je napisao/la:Pa nema ni sekunde logike da Dzeko sa povredom i paklenim rasporedom igra 90 minuta, a Ibisevic koji je suspendovan 5 utakmica igra sat vremena. I Vedo je se naljutio kad je izasao. Znaci ili je proradio inat Susica, ili je jos jednom pokazao koliko je glup.
Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Ponekad je laž bolja od istine, jer istina boli...
Reče jednom vrli pisac neki...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Tvrdoglavost je najjeftinija zamjena za karakterVirtu4l je napisao/la:Ponekad je laž bolja od istine, jer istina boli...

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
mi boljeg štopera nemamo i završena priča,to što se desilo protiv Francuske i u pojedinim trenutcima protiv Egipta je sastavni dio svakog igrača,pa navedite i jednog od boljih štopera koji nije nikada kiksao..Ovo što se dešava na relaciji Džeko,Spaha-Sušić to će oni najbolje riješiti između sebe a ako i dalje bude kulminiralo bože moj zna se ko će izvisiti...mi jednostavno od ove dvojice na ovim pozicijama nemamo bolje.
http://www.znakoviporedputa.com/zdravlj ... o%C4%8Diju" onclick="window.open(this.href);return false;DonCorleone je napisao/la:Tvrdoglavost je najjeftinija zamjena za karakter.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zivot van interneta otudjuje...Virtu4l je napisao/la:http://www.znakoviporedputa.com/zdravlj ... o%C4%8Diju" onclick="window.open(this.href);return false;DonCorleone je napisao/la:Tvrdoglavost je najjeftinija zamjena za karakter.
http://www.njuz.net/istrazivanje-zivot- ... a-otuduje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne visi ti kapiten puno na internetu, u posljednje vrijeme se malo aktivirao, pa uđe u raspravu sa navijačima, a inače i nije baš redovan.DonCorleone je napisao/la:Zivot van interneta otudjuje...
http://www.njuz.net/istrazivanje-zivot- ... a-otuduje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što nam ovaj novinar baš i ne gotivi Spahića..
Ja Spahu znam od kad se rodio i mogu vam reci da je to nevjerovatno dobar momak koji je unatoc uspjehu u sportu koji mu niko ne moze poreci ostao vrlo jednostavan i ljeti kad dodje kuci nema covjeka kojem nece prici najcesce prvi i upitat se. Kada pisete i govorite i njegovom kabadahijskom odnosu unutar repke ja jednostavno ne mogu u to da vjerujem iako ima nas puno koji smo drugaciji u poslu nego u normalnom zivotu. Ipak vezano za ovo sve sto mu se sada krpi u sto jos jednom da kazem jako sumnjam njegovo nogometno znanje je nesumnjivo i mislim da je kao takav
potreban reprezentaciji. Susic je dobro odigrao sa ovim zadnjim interviewom i mislim da je ovaj Spahin koji je bio jucer na TV samo obrana kako goc to vi svacali jer Susic djeli karte za SP a svaki igrac zeli biti unutra. Susicevo vodjenje reprezentacije zadnjih godinu dana je blago receno smijesno kao sto su i neki Spahini argumenti vezani za bivse igrace(najcesce propale) i neke buduce kojim ocito nije impresioniran. Ipak Spaha i Dzeko su srce ove reprezentacije i savez ovo mora rascistiti ako je moguce a ako nije Susicu otkaz a Spahi koliko mi je goc drag uzeti kapitensku traku i dati je Misimovicu jer ne smije ni on u ovome pobjediti. Tokom razgovora mirenja upoznat ih koje ce biti konzekvence nedogovora. Susicu poslije SP zahvaliti u svakom slucaju iako bi ja najradije da se to desi odmah ali ne pod ovim uvjetima da to ispane kao pobjeda igraca jer bi onda bilo kuku i novom selektoru.Susicu bi naredio skautiranje novih igraca a gospodina Becirevica postavio za prvog skauta svih nasih repki i dao mu placu da bude prezadovoljan sa istom.
potreban reprezentaciji. Susic je dobro odigrao sa ovim zadnjim interviewom i mislim da je ovaj Spahin koji je bio jucer na TV samo obrana kako goc to vi svacali jer Susic djeli karte za SP a svaki igrac zeli biti unutra. Susicevo vodjenje reprezentacije zadnjih godinu dana je blago receno smijesno kao sto su i neki Spahini argumenti vezani za bivse igrace(najcesce propale) i neke buduce kojim ocito nije impresioniran. Ipak Spaha i Dzeko su srce ove reprezentacije i savez ovo mora rascistiti ako je moguce a ako nije Susicu otkaz a Spahi koliko mi je goc drag uzeti kapitensku traku i dati je Misimovicu jer ne smije ni on u ovome pobjediti. Tokom razgovora mirenja upoznat ih koje ce biti konzekvence nedogovora. Susicu poslije SP zahvaliti u svakom slucaju iako bi ja najradije da se to desi odmah ali ne pod ovim uvjetima da to ispane kao pobjeda igraca jer bi onda bilo kuku i novom selektoru.Susicu bi naredio skautiranje novih igraca a gospodina Becirevica postavio za prvog skauta svih nasih repki i dao mu placu da bude prezadovoljan sa istom.
Druze,ne osvrci se ti puno na to,odredjeni sarajevski krugovi ne vole Spahica,ne vole Barbareza,oni u stvari ne vole nikog koga vecina ljudi voli.To je neka devijacija,posao za psihologe.A li ne brini zato,nikad nece uspjeti u svojim nakanama.dubrovnik je napisao/la:Ja Spahu znam od kad se rodio i mogu vam reci da je to nevjerovatno dobar momak koji je unatoc uspjehu u sportu koji mu niko ne moze poreci ostao vrlo jednostavan i ljeti kad dodje kuci nema covjeka kojem nece prici najcesce prvi i upitat se. Kada pisete i govorite i njegovom kabadahijskom odnosu unutar repke ja jednostavno ne mogu u to da vjerujem iako ima nas puno koji smo drugaciji u poslu nego u normalnom zivotu. Ipak vezano za ovo sve sto mu se sada krpi u sto jos jednom da kazem jako sumnjam njegovo nogometno znanje je nesumnjivo i mislim da je kao takav
Malo kompleksi pucaju, jel'?drummer je napisao/la:Druze,ne osvrci se ti puno na to,odredjeni sarajevski krugovi ne vole Spahica,ne vole Barbareza,oni u stvari ne vole nikog koga vecina ljudi voli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Frajer koji naziva kapitena reprezentacije 'psetom' govori o kompleksima

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
7
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
U svicarakoj sam od prijatelja koji poznaje porodicu hajrovic nacuo da je izgleda Izet dobio samare od Spahica kad je tek stigao, e sad kolko je to istina Hajrovic najbolje zna..
Znam sto posto da je Spaha bio na Izetovoj strani u ovom sukobu , oni su obojica Sandzaklije porijeklom i koliko ih poznam ne ide to kod njih tako.I sta mislis da je to bilo tako da bi Izet dosao drugi put na jos jednu porciju pa ljudi moji vi pisete o igracu Galate a ne nekom ko je kruha gladan pa dolazi da ga samaraju. Pa ni takav to ne bi trpio.EmNer je napisao/la:U svicarakoj sam od prijatelja koji poznaje porodicu hajrovic nacuo da je izgleda Izet dobio samare od Spahica kad je tek stigao, e sad kolko je to istina Hajrovic najbolje zna..
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 15 mar 2014, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: Emir Spahić
dosadio si i bogu i narodu.Virtu4l je napisao/la:Malo kompleksi pucaju, jel'?drummer je napisao/la:Druze,ne osvrci se ti puno na to,odredjeni sarajevski krugovi ne vole Spahica,ne vole Barbareza,oni u stvari ne vole nikog koga vecina ljudi voli.
I Džeko je naredio Manciniju da drzi Hajrovica na klupi, vidite dokle ide urota protiv njegaEmNer je napisao/la:U svicarakoj sam od prijatelja koji poznaje porodicu hajrovic nacuo da je izgleda Izet dobio samare od Spahica kad je tek stigao, e sad kolko je to istina Hajrovic najbolje zna..
Kakvi kompleksi molim te ako se neki od nas sloze u misljenju odma smo kompleksasi ako je i od tebe puno je.Virtu4l je napisao/la:Malo kompleksi pucaju, jel'?drummer je napisao/la:Druze,ne osvrci se ti puno na to,odredjeni sarajevski krugovi ne vole Spahica,ne vole Barbareza,oni u stvari ne vole nikog koga vecina ljudi voli.
Ama stvar je jednostavna,Vrijeme radi svoje.Čovjek naprosto više ne može da bude dovoljo brz,da stigne i ma koliko to grozno zvuči on više ne može odigrati na visokom nivou.Pustite priče ,te znam ga te dobar je .Ovdje je surova stvarnost u pitanju.Eno i u Bajeru malo malo pa problem.pa karton pa suspenzija.Đole davno rekao da vrijeme pjevcu ide.Zaslugr na jednu stranu a realnost na drugu
Jest vala,argument ti je pravo istinit.Spahic ne moze vise igrati na vrhunskom nivou a standardni je clan treceg kluba jedne od najacih liga svijeta dok nasi ostali stoperi igraju na vrhunskom nivou u gigantima kakvi su Gent,Zorya,Elazigspor.reks je napisao/la:Ama stvar je jednostavna,Vrijeme radi svoje.Čovjek naprosto više ne može da bude dovoljo brz,da stigne i ma koliko to grozno zvuči on više ne može odigrati na visokom nivou.Pustite priče ,te znam ga te dobar je .Ovdje je surova stvarnost u pitanju.Eno i u Bajeru malo malo pa problem.pa karton pa suspenzija.Đole davno rekao da vrijeme pjevcu ide.Zaslugr na jednu stranu a realnost na drugu
Treba prvo ipak malo razmisliti prije nego se pocne svasta pisati.
Inace Spaha veceras korektno odigrao,bez gresaka.Bayern prejak mada je Leverkuzen da je iskoristio onu mrtvu sansu u prvom poluvremenu mozda mogao i do boljeg rezultata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.