Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Liči mi na onog malog što se prosipa podavno. Oni prokatalonski postovi i to.
- RickBlaine
- Kontakt:
Onaj Vandndasfafsafsagdsa.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nije vazno ko sam, trebao bi postovati moj autoritet :CartmanKavaLenBias je napisao/la:ko je ovaj, ciji novi profil
Iznesi svoje misljenje i to je to a ne da se smijes kao retard svaki put kada ne znas sta reci.
@madridist strikes again, po ko zna koji put, @Rick povuci ove svoje da ih ne samara svako kako stigne.
Kako se uspjevaš prijaviti svakih 5-6 dana?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- RickBlaine
- Kontakt:
Aaa, ti si Makas. Dobro je.
Samo, nije ti trebalo ono madridski fasisti. Mi smo komunjare :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nista lakse, glupo ti pitanje. A i nema veze sa ovim sto sam postavio. Odgovarajte na to.Kawhi je napisao/la:Kako se uspjevaš prijaviti svakih 5-6 dana?
@Rick ono jesu fasisti, pravi pravcati. Citaj na Wikipediji ..
Fuj bolan.Nikad nam nećeš to nametnuti :kava:RickBlaine je napisao/la:Aaa, ti si Makas. Dobro je.
Koje si ti postavio?Odgovoriću rado.LFantasy je napisao/la:Nista lakse, glupo ti pitanje. A i nema veze sa ovim sto sam postavio. Odgovarajte na to.Kawhi je napisao/la:Kako se uspjevaš prijaviti svakih 5-6 dana?
@Rick ono jesu fasisti, pravi pravcati. Citaj na Wikipediji ..
Mene što se tiče mogao je bit i kkk član,bitno da je iznio pravu istinu na vidjelo,kakvih sve spodoba nema medju članstvom barse dobro se to već davno nije raspalo,kad se sjetim mog omiljenog predsednika barce senjor gasparta kakav je ljudina bio i kako je dobar posao radio..ovi prevaranti sad samo potkradaju klub 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
eki kumunjare
Bernabeu je bio stari skojevac 

Skupa sa Jožom bario proleterke svojevremenolet3 je napisao/la:eki kumunjare![]()
Bernabeu je bio stari skojevac

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kakvu istinu ?madridist je napisao/la:Mene što se tiče mogao je bit i kkk član,bitno da je iznio pravu istinu na vidjelo,kakvih sve spodoba nema medju članstvom barse dobro se to već davno nije raspalo,kad se sjetim mog omiljenog predsednika barce senjor gasparta kakav je ljudina bio i kako je dobar posao radio..ovi prevaranti sad samo potkradaju klub
1. Znamo da je Rosell u Brazilu ucestvovao u mutnim poslovima, zabranjeno mu je krociti na tlo Juzne Amerike
2. Znamo da je sud proglasio regularnim transfer Neymara po cijeni od 57.1 mil eura nakon sto su dokumente pregledali 3 puta, zasto 3 to se vi madridisti morate zapitati
3. Znamo da nekima ovo Barcino predugo traje, kome ? I to vama madridistima ostavljam da se zapitate.
Daa,maki a barsa je one miliončeke uplatila kao podršku proračunu zbog krize,de ne rise tita ti.Kakadu je košto stotinjak i malo više milja svatko normalan to zna,pa samo je kakaduov tata digo 40-ak sebi.LFantasy je napisao/la:Kakvu istinu ?madridist je napisao/la:Mene što se tiče mogao je bit i kkk član,bitno da je iznio pravu istinu na vidjelo,kakvih sve spodoba nema medju članstvom barse dobro se to već davno nije raspalo,kad se sjetim mog omiljenog predsednika barce senjor gasparta kakav je ljudina bio i kako je dobar posao radio..ovi prevaranti sad samo potkradaju klub
1. Znamo da je Rosell u Brazilu ucestvovao u mutnim poslovima, zabranjeno mu je krociti na tlo Juzne Amerike
2. Znamo da je sud proglasio regularnim transfer Neymara po cijeni od 57.1 mil eura nakon sto su dokumente pregledali 3 puta, zasto 3 to se vi madridisti morate zapitati
3. Znamo da nekima ovo Barcino predugo traje, kome ? I to vama madridistima ostavljam da se zapitate.
Ono pod 3,koje barcino,šta pišeš jadu mali pa nije nam svima 15 godina da je istorija počela 2000-te.. Predlažem naredni account da se nazoveš Dolly.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 15 mar 2014, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mozda, samo svako normalan ne moze napisati takav post. Cuj stotinjak i malo vise milja.
Eh nakon tog tvog edita sam se definitivno uvjerio da ti psihicki nisi dobar lik, cuj ti razmisljanja samo.
@Rick povuci ih bolje je.
Eh nakon tog tvog edita sam se definitivno uvjerio da ti psihicki nisi dobar lik, cuj ti razmisljanja samo.

@Rick povuci ih bolje je.
Nema nista zalosnije od Makavelijevog trolanja. 

Makasu oni dani u mjesecu , neka ga.
I jos jedan fascinantan nickname.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Makasu oni dani u mjesecu , neka ga.

Hajde barem si ti normalan od ovih svojih. Sjecas se one rasprave od neki dan ?
Eo ga, Barcin covjek u Madridu kod fašista piša na svoj klub ..
Jeste, sve je u Barceloni čisto kao i sa onom Messijevom utajom poreza. Slučajno je državi na poklon dao par miliona. Jeste.
Mada nije ni u Madridu ništa čisto. EU istražuje i Real i Barcelonu.
Rasprava: Besmislena
Mada nije ni u Madridu ništa čisto. EU istražuje i Real i Barcelonu.
Rasprava: Besmislena
A ja?A ja?LFantasy je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Makasu oni dani u mjesecu , neka ga.
I jos jedan fascinantan nickname.![]()
Hajde barem si ti normalan od ovih svojih. Sjecas se one rasprave od neki dan ?
Eo ga, Barcin covjek u Madridu kod fašista piša na svoj klub ..
Kakav ti. @Rick, @Namiks, @Raul, @Suhi i jos poneki. Samo se s njima moze.
makas otvorio novi profil, nije bolan jos glasanje za kantu, sta si pozurio 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.