BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Mislim stvarno jbg ba citavu sedmicu cekam utakmicu radujem se gledat pozurim kuci iz grada dodjem i gledam nesto sto mi pokida rastrga zivce moje ... Vezni red KATASTROFA Kehl i Sahin ne znaju loptu prenjet .... Jednostavno manjak koncentracije i previlika doza opustanja i uz sve to slab protok lopte lopta ne cirkulise sporo se kruzi bez ideja . Nema dragog boga ovu utakmicu okrenut sanse nema preostaje 45 min jada cemera patnje
... Jos su mi i na kladionici sjebali ...
BvB Echte Liebe !!!
Zalosno drugovi moji. 
Ako i bude jos golova, moremo ga samo mi fasovat...
Ako i bude jos golova, moremo ga samo mi fasovat...
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema Mikija glavne pokretacke snage.
Los Dortmund, stvarno los. Odavno nisu smjesnije izgledali, ali ako se zna da ce bez obzira na sve dogodine u ponovo u LP-a onda se i nema zbog ceka brinuti.
Bitnije je da ostvare taj prolaz u cetvrtfinale najelitnijeg takmicenja.
Los Dortmund, stvarno los. Odavno nisu smjesnije izgledali, ali ako se zna da ce bez obzira na sve dogodine u ponovo u LP-a onda se i nema zbog ceka brinuti.
Bitnije je da ostvare taj prolaz u cetvrtfinale najelitnijeg takmicenja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako odavno? Hsv, frajburg...Omerbavarac je napisao/la:Odavno nisu smjesnije izgledali,
- Illmatic09
- Kontakt:
Valjalo bi bar nerjeseno da odigramo, ako zabiju prvih 15-20 min za 2:1, onda je itekako moguce, samo fali jbg. kreativnosti, hoffmann slab skroz.
Nisi jedini jbali te oniDamir_BvB je napisao/la:Mislim stvarno jbg ba citavu sedmicu cekam utakmicu radujem se gledat pozurim kuci iz grada dodjem i gledam nesto sto mi pokida rastrga zivce moje ... Vezni red KATASTROFA Kehl i Sahin ne znaju loptu prenjet .... Jednostavno manjak koncentracije i previlika doza opustanja i uz sve to slab protok lopte lopta ne cirkulise sporo se kruzi bez ideja . Nema dragog boga ovu utakmicu okrenut sanse nema preostaje 45 min jada cemera patnje... Jos su mi i na kladionici sjebali ...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa eto, taman od tad.Lokos19 je napisao/la: Kako odavno? Hsv, frajburg...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Weidi i Ter Stegen, ko je stariji od njih dvojice, je li ono Weidi htio u Elf
Da mi je pitati mog jarana Effe gdje bi ovaj BvB bio u Premiershipu, bi li bio drugi kao u BL i koliko bi povrijeđenih igrača imali obzirom da tamo ima barem 10 utakmica više po sezoni.
Ja sam se prestao sekirati, treba se našaliti, šta drugo.
Da mi je pitati mog jarana Effe gdje bi ovaj BvB bio u Premiershipu, bi li bio drugi kao u BL i koliko bi povrijeđenih igrača imali obzirom da tamo ima barem 10 utakmica više po sezoni.
Ja sam se prestao sekirati, treba se našaliti, šta drugo.
- Consigliere
- Kontakt:
Koji mu je omjer suteva i golova za BVB? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sad ce siber zabit dva 
Jojić proveo na terenu sveukupno jedno poluvrijeme i izdominirao dvije Šiberove sezone.
Hummels bolji kao veznjak od Mikija.
Hummels bolji kao veznjak od Mikija.
Nayebali smo s obzirom kakav nas raspored u zadnjih 9 kola čeka i kakva nam je igra. Bit će ovo drž-nedaj do kraja sezone za LP, ajd sva sreća pa vidim da je umjetni klub iz grada automobila odigrao X. Al brate moj, nama treba remont na ljeto i to opasni.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Jel možete sad kad prođe ova anketa za ulazak u 1/4finale stavit sljedeću:
Da li ste za kupnju Nurija Sahina:
DA - NE
?
Jel nije smiješno da je zadnjih pola sata Hummels bolje odigrao kao razigravač nego Sahin? To vam daje stvarno da se zamislite kakvog mi to igrača imamo na 8-ici? Prežalosno dečko igra. Nije ga džabe prošli tjedan Klopp onako izgrdio nakon utakmice ispred kamera.
Da li ste za kupnju Nurija Sahina:
DA - NE
?
Jel nije smiješno da je zadnjih pola sata Hummels bolje odigrao kao razigravač nego Sahin? To vam daje stvarno da se zamislite kakvog mi to igrača imamo na 8-ici? Prežalosno dečko igra. Nije ga džabe prošli tjedan Klopp onako izgrdio nakon utakmice ispred kamera.
Zadnja izmjena: Prle, dana/u 15 mar 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Znal ko sta je sa Piszceka ? Nije valjda i on povrjedjen jos ... Inace pogodjena precka, ponisten gol, ne dosudjen penal, Ter Stegen izvadio cist gol iz mreze , 25 naprema 7 u sutevima za nas , od tog 14 na prema 5 u okvir, veci posjed lopte i MI IZGUBIMO ....

BvB Echte Liebe !!!
Ne znam sta ste vi ocekivali od ove utakmice ali od ovakvog veznog reda nije za ocekivati neku posebnu igru...ono sto je trebalo je cuvati nulu kao u Freiburgu i cekati neku priliku za 1-0.Nazalost to nisu uspjeli i po ko zna koji put iz svega 2-3 ozbiljnija napada protivnika primaju se 2 gola.
Da je bilo malo srece moglo se i do nekih bodova ali ne da se protiv Gladbacha ove sezone.
Dobra stvar je "kiks" Wolfsburga" a za nadati se da Bayern nece poklanjati bodove veceras.
P.S.Nurko je los ali i ne krivim ga...nije normalno kol'ko momak igra ove sezone-daleko najvise minuta od svih igraca.
Pisczek izasao zbog povrede...aferim.
Da je bilo malo srece moglo se i do nekih bodova ali ne da se protiv Gladbacha ove sezone.
Dobra stvar je "kiks" Wolfsburga" a za nadati se da Bayern nece poklanjati bodove veceras.
P.S.Nurko je los ali i ne krivim ga...nije normalno kol'ko momak igra ove sezone-daleko najvise minuta od svih igraca.
Pisczek izasao zbog povrede...aferim.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
valjda ćemo se bar držati tradicije da u cl razvalimo nakon blama u bl. i nadam se da nitko neće otpasti do srijede.
umjesto da odemo na plus 7 četvrtome, morati ćemo strijepiti do kraja, a raspored nam postaje sve teži.
umjesto da odemo na plus 7 četvrtome, morati ćemo strijepiti do kraja, a raspored nam postaje sve teži.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Klopp-a podhitno treba kazniti a bar dvije utakmice suspenzije, a savjetujem mu da ode i na jedan kurs ponasanja tj. kontrolisanja emocija...
Jednostavno receno ova ekipa u svojim redovima ima previse panjeva kako bi mogla parirati Bayern-u tj. boriti se za naslov prvaka. Po meni BVB i Watzke se sada nalaze na jednoj raskrsnici gdje moraju donijeti odluku hoce li nastaviti biti zadovoljni ovim tj. da svake sezone bude obezbijedjena LP, ili ce pokusati kroz ulaganja u igracki kadar da se priblize Bayern-u i prvenstvo ucine zanimljivije.
Ukoliko nastave ici trenutnim putem jedino onda mogu do titule ukoliko se neke stvari poklope...
Jednostavno receno ova ekipa u svojim redovima ima previse panjeva kako bi mogla parirati Bayern-u tj. boriti se za naslov prvaka. Po meni BVB i Watzke se sada nalaze na jednoj raskrsnici gdje moraju donijeti odluku hoce li nastaviti biti zadovoljni ovim tj. da svake sezone bude obezbijedjena LP, ili ce pokusati kroz ulaganja u igracki kadar da se priblize Bayern-u i prvenstvo ucine zanimljivije.
Ukoliko nastave ici trenutnim putem jedino onda mogu do titule ukoliko se neke stvari poklope...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hummels Schmelzer i Piszczek loši skroz i jedni od krivaca za poraz,ova zadnja dvojica nisu u stanju centrirati kako treba gotovo cijelu utakmicu.Samo neki ubačaji na pamet.
Doduše oštećeni ste za penal,ne znam kako sudija nije vidio igranje rukom Daemsa.
Doduše oštećeni ste za penal,ne znam kako sudija nije vidio igranje rukom Daemsa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Hvala BvB-u na ovome danas, vratili ste nam osmijeh na lice nakon 9 tekmi bez pobjede
...
Yebiga niste imali sreće (a i znanja bome) kao i u onoj prvoj tekmi tako da ostajte praznih ruku što se Borussen-duela ove sezone tiče.
Meni je onaj crnja Auba bio najgori kod vas večeras, nevjerovatno mi je da nije iskoristio sporog Daemsa koji ga je čuvao po toj strani. Osim one prečke ništa nije uradio, a morao je .
S druge strane Hummels mi je bio ponajbolji kod vas.
Kako je samo Stranzl spremio u džep Lewu
, mada i u onih par momenata kad je bio slobodan vidjelo se koliko Lewa znači za BvB. Ovdje se mora pametno investirati da bi se adekvatno zamijenio njegov odlazak.
Favre je opet zapaprio Kloppu. Moram priznati da mi Klopp sa onim svojim nekontrolisanim ponašanjem polako ide na onu stvar... Zar nije vrijeme da se pomalo smiri i prestane s ovim ekscesima ? Ipak mora pripaziti na svoje ponašanje, gleda ga više-milionski auditorij.
Sretno u nastavku sezone u sva tri takmičenja
...
Yebiga niste imali sreće (a i znanja bome) kao i u onoj prvoj tekmi tako da ostajte praznih ruku što se Borussen-duela ove sezone tiče.
Meni je onaj crnja Auba bio najgori kod vas večeras, nevjerovatno mi je da nije iskoristio sporog Daemsa koji ga je čuvao po toj strani. Osim one prečke ništa nije uradio, a morao je .
S druge strane Hummels mi je bio ponajbolji kod vas.
Kako je samo Stranzl spremio u džep Lewu
Favre je opet zapaprio Kloppu. Moram priznati da mi Klopp sa onim svojim nekontrolisanim ponašanjem polako ide na onu stvar... Zar nije vrijeme da se pomalo smiri i prestane s ovim ekscesima ? Ipak mora pripaziti na svoje ponašanje, gleda ga više-milionski auditorij.
Sretno u nastavku sezone u sva tri takmičenja
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.