Jordi Cases, slika i prilika nedoyebanog lobotomca koji je zavalio sopstveni klub u tešku dubiozu, po nalogu svog pravog mastera Pereza.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ako nisi skont'o ( a nisi, jer si zatucan do daske ) mi navijamo da Pero ostane sto duze u Madridu. Dobar je u sportskom smislu nea' sta, samo naprijed. Eh sad ukucaj na googleu Florentino Perez i idi bacaj majmuna u trans na prvu sliku na koju naletis.LenBias je napisao/la:dohako vam pero gospodar svemira
Nisu isplatili već položili depozit, radi kamate ako ispadnu krivi.Cap17an je napisao/la: Nisam načisto, je li klub isplatio dodatne novce za Neymara državi?
Izbori su na ljeto(bar bi trebali biti - nema smisla da nastavi neko ko nije legitimno izabran )@Raule niko nije negirao kako u klubu nesto ne stima, to se iz aviona vidi. Ali ne moze me niko ubijediti da nekome ovo Barcino ne smeta i da se transfer Neymara nakon 3 puta sto ga sudstvo proglasi legalnim i dalje nastavlja cirkus. I jos nije gotovo, plus sada imamo i sliku Barcinog covjeka u posjeti madridskim fasistima. Previse koincidencije priznaces.
Aha. Pa onda je taj slučaj vrlo vjerovatno čist, jer ništa nakon toliko suđenja nije dokazano (pretpostavljam). Ne znam zašto se i dalje vodi polemika oko toga.xaviesta je napisao/la:Nisu isplatili već položili depozit, radi kamate ako ispadnu krivi.Cap17an je napisao/la: Nisam načisto, je li klub isplatio dodatne novce za Neymara državi?
Bitno da je krivac negdje oko Castillskog dvora a ne u vlastitoj kući.let3 je napisao/la:Perez (kao i svaki mocnik) je sujetan covjek i nije mogao preci preko cinjenice da nije doveo Neymara, vec da ga je Barca dovela sebi.
Upetljao je svoje duge prste (preko ovog bjendika Jordia) fabricirao citav slucaj Neymar i od njega napravio nacionalnu aferu po kojoj je ugrožena citava španska privreda.
Na sud nas je izveo, a predsjednika nam otjerao.
Priznajem, mnogo mocan covjek...ali dohakace se i njemu, kad tad.