Meni pet minuta crnoDena je napisao/la:Nestala slika na 15 sekundi i svi se prepali
Radi link sa zvukom. Mozda bude povremenih prekida od 10=15 sekundi. Nista nenormalno.
probaj refreshovatHead je napisao/la:Meni pet minuta crnoDena je napisao/la:Nestala slika na 15 sekundi i svi se prepali
Radi link sa zvukom. Mozda bude povremenih prekida od 10=15 sekundi. Nista nenormalno.
U onakvoj situaciji dobiti drugi žuti je u najmanju ruku žalosno!Maestro^^ je napisao/la:Merzić.
Nisam vidio penal i prvi zuti, al drugi zuti zasluzeno. Promasio loptu i zvizno protivnika u prsa. Mozda je Handzic mogao dobiti zuti napravio je jedan nezgodan faul s ledja. Po meni ok sudjenje zasad, mada nema nesto ni prekrsaja.stokton je napisao/la:raja jel baš bio penal i crveni za Miku ili je domaćinsko suđenje
Igra se bunker nekad se dodje i do gola. Kodro maloprije sam pred Avdukica izaso al se spetljo i nit je opuco nit dodo, opalio nekako ko lob preko gola. Hajdarevic stize sve zivo i Ostrakovic skino 4-5 dobrih suteva. Mada ni Borac nije sada nesto drze kao pritisak al jalovo.Pirke je napisao/la:Rikno mi kompjuter, kakva je igra odprilike??
Također, kako igramo u napadu (pošto praktično nemamo špica)?
Sent from my C6506 using Tapatalk
Bolje ti je, malo ćeš živaca sačuvat.Pirke je napisao/la:Rikno mi kompjuter, kakva je igra odprilike??
Također, kako igramo u napadu (pošto praktično nemamo špica)?
Sent from my C6506 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.