FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2014, 18:01

Toro86 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Uz domaću protiv Jedinstva ovo je bila najbitnija tekma prvenstva 8-)

Lukavac više nije najbitniji, trebamo samo dobiti Jedinstva i vrata ulaska su otvorena...a uz povoljan ishod s obje tekme mislim da je priča gotova.
Misliti je jedno, a uraditi nesto sasvim drugo, rano si upisao 3 boda, ta tekma se tek treba odigrati ;)

Uostalom pogledaj Jedinstvo na strani ;)
Nisam ni upisao. Rekao sam da trebamo dobiti, a uz svo poštovanje prema ekipi Jedinstva vjerujem i da hoćemo, te da nam je to ostala najbitnija tekma sezone.

p.s. iako si izuzetno težak kao i neki od mojih forumaša dajte pokušajte nekada pročitati šta neko napiše ili idite guzit šta (i jedni i drugi) pa da na miru starija ekipa (tipa NKJ) prodiskutujemo ko ljudi ;)
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2014, 18:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:U Srebreniku rezultat ispraćen aplauzom

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2014, 18:14

mi lukavac MORAMO dobit ako se mislimo ukljucit u borbu za 1. mjesto...znaci,samo pobjedom u naredne 2 utakmice HVATAMO PRIKLJUCAK...mi kaskamo za biscanima i tek treba da ih stignemo..daleko je ovo od gotovog...samo sto oni imaju vise mec lopti od nas a mi nemamo pravo na kiks
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 15 mar 2014, 18:19

Danasnja utakmica je bila prelomna za pobjednicki niz i stabilnost bez nervoze,ostali smo na 3 boda zaostatka i u medjusobnom okrsaju to rjesavamo akobogda,ali puno mirnije idemo u Lukavac po bodove. Bihac ce kiksnuti i poslije nas jos negdje jer do nase utakmice realno nisu imali protivnika po mjeri.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2014, 18:20

staragarda je napisao/la:..daleko je ovo od gotovog..
Ma ljudi dajte čitajte, rekao sam ako dobijemo obje da je gotovo iako nas onda vreba Bratstvo :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2014, 18:22

HerLutwoII je napisao/la:Danasnja utakmica je bila prelomna za pobjednicki niz i stabilnost bez nervoze,ostali smo na 3 boda zaostatka i u medjusobnom okrsaju to rjesavamo akobogda,ali puno mirnije idemo u Lukavac po bodove. Bihac ce kiksnuti i poslije nas jos negdje jer do nase utakmice realno nisu imali protivnika po mjeri.
22. i 23.kolo Jedinstvo gostuje Čapljini i Bratstvu...a mi dočekujemo Gošk pa u Banoviće i po mojoj računici tada ćemo se odlijepiti
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2014, 18:22

HerLutwoII je napisao/la:Danasnja utakmica je bila prelomna za pobjednicki niz i stabilnost bez nervoze,ostali smo na 3 boda zaostatka i u medjusobnom okrsaju to rjesavamo akobogda,ali puno mirnije idemo u Lukavac po bodove. Bihac ce kiksnuti i poslije nas jos negdje jer do nase utakmice realno nisu imali protivnika po mjeri.
kiksat cemo i mi...imamo pretezak raspored....capljina,lukavac,jedinstvo,gracanica,gosk,kakanj :shock: :shock: ...negdje cemo se okliznut...nadam se da to nece bit u naredne 2 tekme...mi ovu polusezonu ako igramo za PL MORAMO imat 13 pobjeda i 2 nerjesene

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 15 mar 2014, 18:23

zlajci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:..daleko je ovo od gotovog..
Ma ljudi dajte čitajte, rekao sam ako dobijemo obje da je gotovo iako nas onda vreba Bratstvo :mrgreen:
Gracanica je poznati trgovacki grad ! :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2014, 18:25

Uzeli smo 3 boda na najtežem gostovanju u ligi,napadali smo čitavo vrijeme,stvarali šanse=BILI BOLJI,kako god uzmeš i oduzmeš zasluženo odnijeli 3 boda ;)

Kvalitetnija smo ekipa i od Radničkog tako da ne sumnjam u pobjedu u Lukavcu.Samo šteta zbog zabrane gostujućih navijača,nije problem otići tamo nas 500 ali bez policije u Lukavcu će da bude sr*nja i to velikog.Bilo bi lijepo kad bi se nešto organizovalo;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 mar 2014, 18:26

Nama je svako naredno kolo presudno..Naredno kolo sve ponovo i sve tako do kraja.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2014, 18:27

Gorki je napisao/la:Uzeli smo 3 boda na najtežem gostovanju u ligi,napadali smo čitavo vrijeme,stvarali šanse=BILI BOLJI,kako god uzmeš i oduzmeš zasluženo odnijeli 3 boda ;)

Kvalitetnija smo ekipa i od Radničkog tako da ne sumnjam u pobjedu u Lukavcu.Samo šteta zbog zabrane gostujućih navijača,nije problem otići tamo nas 500 ali bez policije u Lukavcu će da bude sr*nja i to velikog.Bilo bi lijepo kad bi se nešto organizovalo;)
zavrsit ce se to vjerovatno kao i za HZ na grbavici prije neki dan..znaci,dodzes na sjever bez obiljezja,kupis kartu,udzes...tu domaci svakako ne dolaze i presutno ti domacin prepusti jednu tribinu...nije nuklearna fizika u pitanju

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2014, 18:30

tuzlak1987 je napisao/la:Nama je svako naredno kolo presudno..Naredno kolo sve ponovo i sve tako do kraja.
to je to...samo da ih ne ponese ova pobjeda u capljini pa da ne odu u lukavac na LAKO CEMO....kad smo uzeli capljinu uzet cemo i ove ...i ta razmisljanja...to je najgore izbit iz glava....balkanski mentalitet

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 15 mar 2014, 18:32

nema to problema oko prisustva utakmici uz placene ulaznice bez obiljezja,pa nije na snazi zabrana kretanja za Tuzlake ili bilo cije gradjane. Domacin moze zatvoriti dio tribine za posjetitelje uopceno samo iz razloga npr.gradjevinskih radova itd,a to se nadam da nece.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2014, 18:33

@staragarda;

mislio sam za prevoz,da se čaršija oblijepi plakatima za tekmu,da se to lijepo organizuje ;)

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 15 mar 2014, 18:33

gdje su sad oni delegati sto su govorili da capljinu niko ne moze dobiti kod kuce :mrgreen: :mrgreen: sta ce radnicki pojma nemaju lagano 0-3 ide.........ionako ce nam to biti domaca utakmica :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2014, 18:35

Gorki je napisao/la:@staragarda;

mislio sam za prevoz,da se čaršija oblijepi plakatima za tekmu,da se to lijepo organizuje ;)
radit ce se nesto...nije za foruma sad

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 mar 2014, 18:36

nusmir je napisao/la:gdje su sad oni delegati sto su govorili da capljinu niko ne moze dobiti kod kuce :mrgreen: :mrgreen: sta ce radnicki pojma nemaju lagano 0-3 ide.........ionako ce nam to biti domaca utakmica :lol:
NISTA LAGANO u svaku utakmicu uci kao da igramo protiv barce
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 mar 2014, 18:37

Samim dolaskom Cire Blazevica i dovodjenjem 14 igraca mnogo toga je uradjeno...Nas najbolji igrac jesenjeg dijela, mali Mirnes nije imao mjesta ni na klupi u Capljini, ova ekipa sigurno dobija naredne dvije utakmice, poslije toga ce biti mnogo lakse igrati, samim tim jer ce Sloboda biti u psihickoj prednodnosti nad ekipom Jedinstva. Jedinstvo iz Bihaca nema tu snagu da ce moci izdrzati ovu trku, imaju neiskusnog trenera i kratku klupu.
P.S. Bravo za nase momke, pokazali su da mogu izdrazati psihicki pritisak na veoma, veoma neugodnom gostovanju.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 15 mar 2014, 18:38

Slobodas je napisao/la:
nusmir je napisao/la:gdje su sad oni delegati sto su govorili da capljinu niko ne moze dobiti kod kuce :mrgreen: :mrgreen: sta ce radnicki pojma nemaju lagano 0-3 ide.........ionako ce nam to biti domaca utakmica :lol:
NISTA LAGANO u svaku utakmicu uci kao da igramo protiv barce
ahahahaha svaka cast, bas me nasmija :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2014, 18:40

staragarda je napisao/la: radit ce se nesto...nije za foruma sad

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.