Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Zar ima ljudi koji se sad zale na Adidas???
Nasem narodu nikada ugoditi.
Nasem narodu nikada ugoditi.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Molim, ima li neko link na kojem mogu dizajnirati dres BiH? Unaprijed zahvalan. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- Centre forward
- Kontakt:
Najki je svojevremeno pazario Umbro za nekih 500 mil ojri il' funti, slagaću, s ciljem otimanja dijela tržišnog kolača od istih. Nakon što su City i Gordi Albion prešli na Nike Ameri su izgubili interesovanje, kasnije nisam pratio šta se dešavalo, da li je Nike odlučio da oživi Umbro ili su ih ponovo prodali al' desetkovane naravno (ako neko zna informejšn nek' napiše). Slično je uradio i Adidas kad' je 2005 kupio Reebok, te se rbk apsolutno izgubio sa fudbalskog tržišta, došlo je do nekakvog prestruktuiranja poslova. Inače Umbro je kombak najavio nedavnim potpisivanjem ugovorama sa Karamelama al' nejse
Šta nas briga za ovu buraniju, nas oblači Adidas, niJesmo više sirotinja raja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- JackTheStripper
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la:Najki je svojevremeno pazario Umbro za nekih 500 mil ojri il' funti, slagaću, s ciljem otimanja dijela tržišnog kolača od istih. Nakon što su City i Gordi Albion prešli na Nike Ameri su izgubili interesovanje, kasnije nisam pratio šta se dešavalo, da li je Nike odlučio da oživi Umbro ili su ih ponovo prodali al' desetkovane naravno (ako neko zna informejšn nek' napiše). Slično je uradio i Adidas kad' je 2005 kupio Reebok, te se rbk apsolutno izgubio sa fudbalskog tržišta, došlo je do nekakvog prestruktuiranja poslova. Inače Umbro je kombak najavio nedavnim potpisivanjem ugovorama sa Karamelama al' nejse![]()
Pa Adidas oblaci i nogometnu velesilu Albaniju, tako da... Nemam pojma sto ljudi toliko svrsavaju na ugovor s Adidasom, kada je vec manje vise poznato da cemo dobiti dres standardni.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Može l' kako ružnije od toga ? 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nemore. 
Kontam da trazis od Adidasa. http://www.miteam.adidas.com/men-soccer ... ccer&sz=18" onclick="window.open(this.href);return false;JackTheStripper je napisao/la:Molim, ima li neko link na kojem mogu dizajnirati dres BiH? Unaprijed zahvalan.
Umbro je uvijek bio odlican i meni licno jedan od drazih proizvodjaca opreme nekada, kao i Lotto za kopacke.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Za SP niko ne dobije standardni dres.JackTheStripper je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Najki je svojevremeno pazario Umbro za nekih 500 mil ojri il' funti, slagaću, s ciljem otimanja dijela tržišnog kolača od istih. Nakon što su City i Gordi Albion prešli na Nike Ameri su izgubili interesovanje, kasnije nisam pratio šta se dešavalo, da li je Nike odlučio da oživi Umbro ili su ih ponovo prodali al' desetkovane naravno (ako neko zna informejšn nek' napiše). Slično je uradio i Adidas kad' je 2005 kupio Reebok, te se rbk apsolutno izgubio sa fudbalskog tržišta, došlo je do nekakvog prestruktuiranja poslova. Inače Umbro je kombak najavio nedavnim potpisivanjem ugovorama sa Karamelama al' nejse![]()
Pa Adidas oblaci i nogometnu velesilu Albaniju, tako da... Nemam pojma sto ljudi toliko svrsavaju na ugovor s Adidasom, kada je vec manje vise poznato da cemo dobiti dres standardni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam sta raja ocekuje.....Pa i jedna Nigerija sa 180 miliona stanovnika ima osnovne dresove.JackTheStripper je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Najki je svojevremeno pazario Umbro za nekih 500 mil ojri il' funti, slagaću, s ciljem otimanja dijela tržišnog kolača od istih. Nakon što su City i Gordi Albion prešli na Nike Ameri su izgubili interesovanje, kasnije nisam pratio šta se dešavalo, da li je Nike odlučio da oživi Umbro ili su ih ponovo prodali al' desetkovane naravno (ako neko zna informejšn nek' napiše). Slično je uradio i Adidas kad' je 2005 kupio Reebok, te se rbk apsolutno izgubio sa fudbalskog tržišta, došlo je do nekakvog prestruktuiranja poslova. Inače Umbro je kombak najavio nedavnim potpisivanjem ugovorama sa Karamelama al' nejse![]()
Gostujuci im je Adidas Regista 14 template a domaci zeleni Adidas Condivo 14 Kit template.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- JackTheStripper
- Kontakt:
Murga je napisao/la:Kontam da trazis od Adidasa. http://www.miteam.adidas.com/men-soccer ... ccer&sz=18" onclick="window.open(this.href);return false;JackTheStripper je napisao/la:Molim, ima li neko link na kojem mogu dizajnirati dres BiH? Unaprijed zahvalan.
Umbro je uvijek bio odlican i meni licno jedan od drazih proizvodjaca opreme nekada, kao i Lotto za kopacke.
Hvala. Samo nikako ovaj grb saveza da ubacim.
- JackTheStripper
- Kontakt:

Jednostavno.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Moderni, unikatni, odma prepoznatljivi i sa stilom... a nas Bega ce ostati isto u zelenom 

Ovo bih odmah potpisao

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Do jaja !
Ronaldo - Isco - Bale
Nije Adidas nikakva premija, u smislu da ih imaju samo dobre ekipe. Ustvari, nose ih svakakve ekipe.. Isto kao i Nike. Od Brazila i Njemacke, pa sve do Estonije i San Marina.JackTheStripper je napisao/la:
Po meni je recimo Hrvatska imala originalniji image kad je bila s Lottom, nego sa Nikeom. Iako je hrvatski dres sam po sebi unikat, nekako se u Nikeu nisu previse potrudili da uvedu nesto novo, dok je Lotto mijenjao dizajn za EP i SP. Doduse Lotto je bio ozbiljna firma za razliku od Legeje.
Zadnja izmjena: Razbojnik, dana/u 15 mar 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa kad smo vec uzeli Adidas, daj nam klasicni Adidas dres. Ako hocete nesto unikatno, trebali smo ostaviti legeu. Garantovano su unikatni 
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni su ovi gore bezveze, izgleda sam jedini kojem se ne svidjaju. 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, FranckRibery, General505, Google Adsense [Bot], MrPink, Normus90, Zglavkar i 43 gosta.