A koliko sam ga skontao koljeno u pitanjumukitmovac je napisao/la:Ocito se Tomic "cuva" ta teze protivnike, mada nam je ova jedna od najbitnijih utakmica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mozda i bolje da bude spreman za Siroki.mukitmovac je napisao/la:Ocito se Tomic "cuva" ta teze protivnike, mada nam je ova jedna od najbitnijih utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Nadam se da Tomic nije obnovio povredu 

Bez Tomića mi nismo isti tim i na Grbavici, a u gostima da ne govorim. Bit će teško.
-
- Kontakt:
A od priprema one tekme sa Sirokim,nije se od tad ni oporavio,onda nije trenirao,pa igrao i sto je igrao jedva i evo belaj
-
- Kontakt:
Derbi je igrao pod blokadom
-
- Kontakt:
kad se nije oproravio ,a igrao isad jos goresamoplaviii je napisao/la:Derbi je igrao pod blokadom
-
- Kontakt:
On definitivno mora pauzirati desetak danazeljovolim je napisao/la:kad se nije oproravio ,a igrao isad jos goresamoplaviii je napisao/la:Derbi je igrao pod blokadom
Benjo Colic je u kombinacijama za sutrasnji mec,ako on bude starter moglo bi biti dosta rokada u sastavu o odnosu na derbi
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
E teško onda. Jedini koji može na sredini uraditi nešto više.zeljovolim je napisao/la:Tomic povrijden,nece igrat
-
- Kontakt:
Valjda nije teza povredarodom s Mejtaša je napisao/la:E teško onda. Jedini koji može na sredini uraditi nešto više.zeljovolim je napisao/la:Tomic povrijden,nece igrat
-
- Kontakt:
Onda gore Stanu gurnuti ili Bucanaennis je napisao/la:Benjo Colic je u kombinacijama za sutrasnji mec,ako on bude starter moglo bi biti dosta rokada u sastavu o odnosu na derbi
- champions1921
E u picku materinu vise i povrede. Pa jeli moguce da se nama desavaju ove nebuloze u ovolikoj mjeri. Nesto nisam upratio da su igraci ostalih ekipa toliko skloni povredama kao nasi. Sto je najcudnije, izuzmemo li Zolotica, gotovo sve te povrede nisu rezultat nekih ostrih startova u utakmicama nego se vecinom desavaju na pripremama, treninzima i sl. Fakat nesto nije u redu. Trebaju ovi nasi iz struke dobro preispitati metode kojima se fizicki spremaju nasi igraci jer ocigledno da tu nesto i ne funkcionise bas na najbolji nacin.
BUDI ŽELJO !!!
Zasto se cudite kad je Tomic i na derbiju bio povrijeden. Bice posteden, vjerovatno ce igrati protiv Sarajeva.
Puno je važnije d Tomić bude spreman za utakmicu protiv širokog nego za derby.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dok vam je Amar bio sef najjaci ste bili u fizickoj spremi, a sada cini mi se to nije slucaj.champions1921 je napisao/la:E u picku materinu vise i povrede. Pa jeli moguce da se nama desavaju ove nebuloze u ovolikoj mjeri. Nesto nisam upratio da su igraci ostalih ekipa toliko skloni povredama kao nasi. Sto je najcudnije, izuzmemo li Zolotica, gotovo sve te povrede nisu rezultat nekih ostrih startova u utakmicama nego se vecinom desavaju na pripremama, treninzima i sl. Fakat nesto nije u redu. Trebaju ovi nasi iz struke dobro preispitati metode kojima se fizicki spremaju nasi igraci jer ocigledno da tu nesto i ne funkcionise bas na najbolji nacin.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Treba nase kakvom hodzi voditi neko nam zapisuje ove povrede
.

Velika je steta sto Tomic nece igrati. Jedan od rijetkih koji zna stati na loptu, zadrzati je, uvijek ide naprijed i zna okrenuti stranu...
Medjutim i njima nece igrati nekoliko srandardnih igraca, tako da sutra ocekujem da Jamak odigra konacno jednu dobru tekmu i bude prevaga na sredini terena.
Takodjer zelim reci da me Ara zadnju tekmu na derbiju odusevio borbenoscu, kretanjem i prijemom lopte sa covjekom na ledjima, tj. svim onim sto mu nismo pripisivali u jace osobine.
Sutra aBd nova tri boda...
Medjutim i njima nece igrati nekoliko srandardnih igraca, tako da sutra ocekujem da Jamak odigra konacno jednu dobru tekmu i bude prevaga na sredini terena.
Takodjer zelim reci da me Ara zadnju tekmu na derbiju odusevio borbenoscu, kretanjem i prijemom lopte sa covjekom na ledjima, tj. svim onim sto mu nismo pripisivali u jace osobine.
Sutra aBd nova tri boda...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Nema to veze, ove godine je bio isti plan priprema kao proslih godina, ali nas je lose vrijeme omelo i zato smo katastrofalno odradili pripreme.Sarajlijc@ je napisao/la:Dok vam je Amar bio sef najjaci ste bili u fizickoj spremi, a sada cini mi se to nije slucaj.champions1921 je napisao/la:E u picku materinu vise i povrede. Pa jeli moguce da se nama desavaju ove nebuloze u ovolikoj mjeri. Nesto nisam upratio da su igraci ostalih ekipa toliko skloni povredama kao nasi. Sto je najcudnije, izuzmemo li Zolotica, gotovo sve te povrede nisu rezultat nekih ostrih startova u utakmicama nego se vecinom desavaju na pripremama, treninzima i sl. Fakat nesto nije u redu. Trebaju ovi nasi iz struke dobro preispitati metode kojima se fizicki spremaju nasi igraci jer ocigledno da tu nesto i ne funkcionise bas na najbolji nacin.
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.