Meni ne treba yt, jer, ponavljam, Benficu pratim redovno i mogu da kazem da je Marković dosta napredovao od dolaska iz Partizana (i sto je najvaznije, konstantno napreduje), a narocito u defanzivnom zadacima! Ovaj video sam okacio cisto kao dokaz da djecko ima vic i magiju u igri i da je to mnogo vise od pustog trkaca ala Krasić ili Gervinho...Paradajz je napisao/la:Ja ni ne mislim da je brzanac a la Lennon, ali su mu to glavne karakteristike, on ovakve stvari dosta retko radi ili pokusava, zato i mora da radi na njima, da ne bi bio samo "potez igrac".
Mogu i ja postaviti video Krasica kako baca lude lopte, to nije bitno, YT video je nesto najgore sto se moze priloziti. Utakmice su bitne.
Ja ni ne garantujem da Markec sutra nece biti odlican igrac ili vise, ne znam gde si to bas video, ali dobro, konstantno mi trpas reci u usta, koje iz istih nisu izasle/napisane.
Samo da se ne prenagljuje sa njim ili Mitrom, da posle ne bi doziveli razocarenje.
Ne znam na osnovu cega si zaljucio da ti stavljam rijeci u usta..
Ne prenagljujemo, samo hvalimo njihove partije! Ovo sto njih 2 rade sa 19-20 god. je odlicno i za svaku pohvalu
Obojica svakako imaju jos mnooogo vremena i prostora za napredak i jos dosta rada i truda da bi postali igracine, ali to isto vazi i za tvoje (na prethodnoj str. navedene) pulene...