A i nije da je potreban Silva. Da nema Inieste pa haj, ovako ne treba ni najmanje. Jos ako ce Rafu vratiti sljedece sezone ..xaviesta je napisao/la:Inače Barca k'o iz pi*ke može dovesti igrača iz Citya, Pariza ili Chelsea.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma nije on potreban, nego samo kazem zamislio sam malo njega u toj ekipi..doduse morat ce barca kad tad kupovat..LFantasy je napisao/la:A i nije da je potreban Silva. Da nema Inieste pa haj, ovako ne treba ni najmanje. Jos ako ce Rafu vratiti sljedece sezone ..xaviesta je napisao/la:Inače Barca k'o iz pi*ke može dovesti igrača iz Citya, Pariza ili Chelsea.
- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da se ovdje ne shvaća jedna stvar,a to je da ne postoji neki igrač koji može individualnom igrom doprinjeti ekipi Barcelone.Barcelona je puna kvalitetnih igrača i to igrača koji su na svojim pozicijama u top 5 na svakoj poziciji na svijetu.Najbolji vezni red po imenima,jedan Messi i Neymar u napadu,Pedro i Alexis koji dominiraju u svojim reprezentacijama.A to je ključna stvar.Većina ovih igrača bi dominirala u većini ostalih klubova na svijetu.Kad bi jedan Xavi ili Iniesta igrali u nekom drugom klubu od danas npr. sigurno bi bili smatrani najboljim igračima ikad.Ista stvar je i sa RM.Prodali su Ozila Arsenalu,i odmah kao Ozil najbolji play svijeta.Nije to tako,on je i u Realu bio najbolji play svijeta,samo što njegov maximum u Realu izgleda mnogo manji,ali ustvari se radi o istom igraču.Alexis dominira u Chileu,zašto nije takav u Barci.Pa zato što Barca ima svoj stil igre koji ne mjenja ni zbog kojeg individualca i zato što ekipe koje igraju protiv Barce postave obranu od 10 igrača gdje nemaš nimalo prostora da u napadu napraviš nešto što bi te odmah svrstalo u najbolje svjetske igrače.Nama sigurno treba pojačanje u obrani kao stoper,golman novi će svakako doći,a ja bi isto tako volio vidjeti nekoga umjesto Dani Alvesa.Ali naprijed se nema šta dirati.Ono što Barci treba je nešto novo,neka svježina u igri,na terenu.Ovo već par godina izgleda pre monotno i sve se ponavlja.A sa takvim ponavljanjem nema glavnog favorita za naslov LP.
Keep walking.
Ispravka Ozil nije nikada mogao biti najbolji play svijeta pored Xavieste, Pirla i ostalih manijaka. Alexis dominira u Chileu jer ima slobodu i sistem koji mu najvise odgovara, sistem kontri i polukontri + glavni je uz Vidala tamo.
Prica je sljedeca: Alves, Song, Tello, Alexis out za 60 miliona eura. Dodamo onaj budzet od minimalno 50 mil koliko ce imati na ljeto i dobijemo 110 miliona eura. Za te pare mozes kupiti igrace pogodnije za sistem, mladje, bolje i svjezu krv.
Prica je sljedeca: Alves, Song, Tello, Alexis out za 60 miliona eura. Dodamo onaj budzet od minimalno 50 mil koliko ce imati na ljeto i dobijemo 110 miliona eura. Za te pare mozes kupiti igrace pogodnije za sistem, mladje, bolje i svjezu krv.
Baš to.LFantasy je napisao/la:Ispravka Ozil nije nikada mogao biti najbolji play svijeta pored Xavieste, Pirla i ostalih manijaka. Alexis dominira u Chileu jer ima slobodu i sistem koji mu najvise odgovara, sistem kontri i polukontri + glavni je uz Vidala tamo.
Sport: Barcelona i Alves dogovorili da brazilac na kraju sezone napusta klub.
A danas je ovaj covjek zavrsio svoju fudbalsku karijeru

Dosad Ter Stegen odbranama izluđuje Lewandowskog i družinu iz Dortmunda 

Strašan golman..
Deulofeu zabio Kadaifu.
Kakav je to igrač bio. Rivaldo je unikat, baš kao mnogi drugi Brazilci. Usudim se reći da je bio bolji i od velikog Ronaldinha u skoro svakom aspektu igre.LFantasy je napisao/la:
Cap17an ti se toliko provaljujes da to nije normalno pa te iz tog ugla i razumijem.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nije u svakom, ali po onome sto sam gledao od Rivalda, smatram ga vecim igracem od Ronaldinha. Pa kako kome
.

RIP CITY!
- Donnie Darko
- Kontakt:
I meni je draži, ali veći nije. Objektivno. Ronaldinhov 'peak' je bio možda i nabolji svih vremena.Lillard0 je napisao/la:Nije u svakom, ali po onome sto sam gledao od Rivalda, smatram ga vecim igracem od Ronaldinha. Pa kako kome.
Ovo Alves ide na kraju sezone?
što pitaš?mandraX je napisao/la:Ovo Alves ide na kraju sezone?
da vodom polijemo za njim

Ma eto tako, zanima me ko ce onda biti prvi izbor na desnom beku, Montoya? Divno, to će tek festival da bude.let3 je napisao/la:što pitaš?mandraX je napisao/la:Ovo Alves ide na kraju sezone?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da Krojfa stave na desnog beka imao bi veci defanzivni ucinak od Alvesa.mandraX je napisao/la:Ma eto tako, zanima me ko ce onda biti prvi izbor na desnom beku, Montoya? Divno, to će tek festival da bude.let3 je napisao/la:što pitaš?mandraX je napisao/la:Ovo Alves ide na kraju sezone?
samo nek' ide...ja se nadam tome.mandraX je napisao/la:Ma eto tako, zanima me ko ce onda biti prvi izbor na desnom beku, Montoya? Divno, to će tek festival da bude.let3 je napisao/la:što pitaš?mandraX je napisao/la:Ovo Alves ide na kraju sezone?
Montoya ce biti bolji od njega

Montoya je "bust" to je valjda svima jasno
on ni trenutno nije bolji igrac od brazilskog cirkusanta
on ni trenutno nije bolji igrac od brazilskog cirkusanta

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
[youtube][/youtube]
prvo ljetno "pojacanje"
...jedan predivan izdanak La Masije.
Miki....Montoya ce nadoci, valjda
....yebeš ga ne može biti gori flop od onog cirkusanta....jedva cekam da mu vidim leđa.
Vodom politi za njim.
prvo ljetno "pojacanje"

Miki....Montoya ce nadoci, valjda

Vodom politi za njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.