No, mislim da ce ove zamjene da grizu kao nikad.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Cudi me da je Pep ovoliko zarotirao i to u jednoj dosta teskoj utakmici. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Teža utakmica je bila sa Wolfsburg-om. Ovaj Bayer je smiješna ekipa i vrijeme je da nastradaju.
Ne znam odkud Buyten i Contento u ovako teškoj utakmici,sigurno Pep želi dati neke šanse Leverkusenu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim da ce skripat po lijevoj strani,desna s Robenom i Rafinhom bi trebala biti ok,sredina isto tako,a odbrana..anelbavarac je napisao/la:Neuer - Rafinha, van Buyten, Boateng, Contento - Schweinsteiger - Robben, Kroos, Götze, Müller - Mandžukić
Odbrana sumnjiva poprilicno![]()
Bez Alabe,Lahm-a, Dantea, Riberya, Thiaga.
Ipak je malo previse
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od Mullera ocekujem najmanje gol, jer igra na poziciji sa koje je najucinkovitiji.
Poluspic je rezervisan za njega i siguran sam da ce nesto danas napraviti.
Poluspic je rezervisan za njega i siguran sam da ce nesto danas napraviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
MANDŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Efe, najgore je sto vise nikada nece obnasati nijednu funkciju iako ne sumnjam da ce barem jos neko vrijeme povlaciti poteze iz sjene.
Nakon toga ce biti poput bekenbauera: tu je al se nis ne pita
Ps.
Konacno probijen bunker.
Ajmo ih sad napunit do vr'a
Nakon toga ce biti poput bekenbauera: tu je al se nis ne pita
Ps.
Konacno probijen bunker.
Ajmo ih sad napunit do vr'a
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa jbt jedan Braunschweig je igrao hrabrije od ovog Leverkusena.
Imas toliko kvalitetnih igraca i igraca koji mogu puno toga napraviti prema naprijed i opet se zabijes u svoj sesnaesterac.
Sto se tice Contenta, igrac manje na terenu. Nije ni cudo sto se interesujemo za onog Turcina.
Mandzo je uspio nekako probiti Leno-a i to sasvim zasluzeno. Drugo poluvrijeme je za Bayern skoro uvijek bilo bolje tako da ocekujem i veceras nesto slicno.
Mogao bi Ribery ili Thiago uci vrlo brzo.
Sto se tice Contenta, igrac manje na terenu. Nije ni cudo sto se interesujemo za onog Turcina.
Mandzo je uspio nekako probiti Leno-a i to sasvim zasluzeno. Drugo poluvrijeme je za Bayern skoro uvijek bilo bolje tako da ocekujem i veceras nesto slicno.
Mogao bi Ribery ili Thiago uci vrlo brzo.
Mandžo ga smjesti u pravo vrijeme,dominiramo ali i Leverkusen je imao par šansi prvo zicer Sona i bomba Rolfesa.
Pored Hopfnera i Kallea prazna stolica.
Pored Hopfnera i Kallea prazna stolica.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 15 mar 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Emir je kriv za gol.
. Gecea je sevap sklonit' s' krila, kud ćeš dalje kad je Contento jedan od boljih, još i Milito u odbrani, idealni uslovi da mi Pep pokvari vikend. Mogli su i gosti do gola, sreća pa Mandžo zabi navakat. U drugom poluvremenu valjda ne bude uspavanka,da se naši trgnu malo da ovu nejač pošalju, puno je da to napišem, tamo gdje i pripadaju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma daj ba Contento odigrao bez greske,sta mu fali?Pa gori je Goetze od njega,covjek ne moze meda,nemamo dostojnu zamjenu za Ribery-a i tu je prica zavrsena.
Mandzo odlican u skoku,iz vrlo teske situacije pogadja,svaka cast
Mandzo odlican u skoku,iz vrlo teske situacije pogadja,svaka cast
- el-fighter
- Kontakt:
Mandzukic igra u jako dobroj formi i to je samo potvrdio ovim golom. Sad ce Pep uvesti sa klupe Thiaga i Riberya da razbiju monotoniju, a i Leverkusen. 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Đeneral doktorski
Trpajjj!!!!
Trpajjj!!!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Schweini u stilu Misketa 
- el-fighter
- Kontakt:
Schweini se raspuc'o u zadnje vrijeme 
Velež do groba života mi moga
Volim ove pobijede sa pola snage, i bez povreda!! Ja prezadovoljan!! Igralo se utorak!!'
Neka budu samo svi zdravi pred bitne tekme!!
Neka budu samo svi zdravi pred bitne tekme!!
Sto ja volim gledati ovog tijaga.
Cova veze. Bas igra sa lahkocom.
Cova veze. Bas igra sa lahkocom.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Samo me Gotze zabrinjava, naj losija karika u ekipi!! Ali sve se nadam da ce kada najvise bude bilo potrebno ga zabiti i bljesnuti!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto mrzim kad se lesinarima dopusti da postignu i to iz nicega. Nemoguce je da se lopta nije mogla izbaciti.
No, pobjedi se ne gleda u zube. Moramo biti zadovoljni. Iza sebe smo ostavili zute koji su cak 23 boda u zaostatku.
No, pobjedi se ne gleda u zube. Moramo biti zadovoljni. Iza sebe smo ostavili zute koji su cak 23 boda u zaostatku.
Fenomenalni Van Buyten ostavlja Rafinhu da cuva Kisling,sta reciOmerbavarac je napisao/la:Sto mrzim kad se lesinarima dopusti da postignu i to iz nicega. Nemoguce je da se lopta nije mogla izbaciti.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.