Oplaka, hahahahaah.....podhum je napisao/la:Ono ti je fudbalski maj geri djuko zukiGoodison je napisao/la:Dobar je i bod. Oštri.
Pa šta ono uradi Kodro ispred gola Borca ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Što igraš kod ovih naših lokalnih smećara kad u stranim dobijaš puno puno bolje kvote i veće limite i milion drugih pogodnosti.tepsija je napisao/la:Yebeš i ovih 6-7 glava,samo neka je Velež pogođen![]()
Ovde nemožeš zaradit, samo izgubit!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Velez jos nije primio gol?
Pozavidjeli bi i Italija.
Pozavidjeli bi i Italija.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Titova-Juga
- Kontakt:
I to oni nekadašnji Azzurri pod Sacchiem, C.Maldinijem... :- )=
Šteta zaista za tog napadača kojeg nesposobnjakovići nisu mogli dovesti, sada bi vrlo vjerovatno bili u samom vrhu.
Šteta zaista za tog napadača kojeg nesposobnjakovići nisu mogli dovesti, sada bi vrlo vjerovatno bili u samom vrhu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Koliko ovo utakmica Oštri bez primljenog gola ? Sjećate li se Guše kad nije primio gol dugo portali samo o tome pisali.
prmio je protiv Čelika u prvenstvu dva komada.
znači tri prvenstvene bez primljenog gola. i nije baš neka serija...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ne znam ima li igdje statistika koliko je ukupno imao bez primljenog gola.
Pa dobro jes glupo da se forsira neka prica o seriji bla bla al generalno je uz Sevcenka nas najbolji igrac ove sezone.Pasha je napisao/la:prmio je protiv Čelika u prvenstvu dva komada.
Support Velez, It's logical! ★
Pao sam na kladionici zbog Borca (igrao da će dati go) ali mi je mnogo drago što ste im "otkinuli" bod.
Pozdrav iz rajvosa!
Pozdrav iz rajvosa!
imaš brate na portalu masu nekih statistika. evo samo o Veležu http://www.sportsport.ba/ekipa/FK-Vele%C5%BE/14" onclick="window.open(this.href);return false;vm22 je napisao/la:Ne znam ima li igdje statistika koliko je ukupno imao bez primljenog gola.
mislim da je imao 11 utakmica bez primljenog gola, od 22 koliko ste igrali ove sezone...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- pravnik1981
- Kontakt:
Koliko utakmica je Oštri bez primljenog gola u gostima?
- el-fighter
- Kontakt:
Vec 5 utakmica nije primio gol kada gostujemo. Zadnji put se to desilo 26.10.2013. protiv Zelje na Grbavici. Ukupno je 7 puta ove sezone sacuvao mrezu u gostima. Ako na to dodamo i utakmice kod kuce, onda je to vec 12 utakmica ove sezone.pravnik1981 je napisao/la:Koliko utakmica je Oštri bez primljenog gola u gostima?
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- pravnik1981
- Kontakt:
Spreman za Repkeel-fighter je napisao/la:Vec 5 utakmica nije primio gol kada gostujemo. Zadnji put se to desilo 26.10.2013. protiv Zelje na Grbavici. Ukupno je 7 puta ove sezone sacuvao mrezu u gostima. Ako na to dodamo i utakmice kod kuce, onda je to vec 12 utakmica ove sezone.pravnik1981 je napisao/la:Koliko utakmica je Oštri bez primljenog gola u gostima?
FORZA VELEZ
a bogami da je kojim slucajem igrac sarajeva ili zelje sad bi vec pocele price da je za repke!!! dobar je ostri golman, ali da je za repke tesko, mada mozda mjesto sada vec dobro postarog avdukica nebi bilo nemoguce uzet! ali opet za mene ni avdukic nije za repke i ima bolji golmana od njega koji bi trebali bit medju 3 golmana u repci, sto nisu to je vec drugo pitanje!!? nek ostri u nas brani kako brani i ja zadovoljan.... prekucao ovu ligu i nadam se da cemo ga moc zadrzat i na ljeto ali racunajuci da su doveli i onog crnogorca zimuz predpostavljam da je doveden jer ce pustit ostrog vani na ljeto....pravnik1981 je napisao/la:Spreman za Repkeel-fighter je napisao/la:Vec 5 utakmica nije primio gol kada gostujemo. Zadnji put se to desilo 26.10.2013. protiv Zelje na Grbavici. Ukupno je 7 puta ove sezone sacuvao mrezu u gostima. Ako na to dodamo i utakmice kod kuce, onda je to vec 12 utakmica ove sezone.pravnik1981 je napisao/la:Koliko utakmica je Oštri bez primljenog gola u gostima?
FORZA VELEZ![]()
Za sve te neprimljene golove , naplatit ce se na Koševu

Niste svjesni kako ćemo vas klepiti na Koševu.aS_Roma je napisao/la:Za sve te neprimljene golove , naplatit ce se na Koševu![]()
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Kako se vole zalijetat' na ovom topicu ...
Prvo onaj Dejo, ljubi ga majka, pa sada ovaj iz rajvoSa ...
I da ... kako zaboravih Čička, navijača sela kod Bijeljine ...
Prvo onaj Dejo, ljubi ga majka, pa sada ovaj iz rajvoSa ...
I da ... kako zaboravih Čička, navijača sela kod Bijeljine ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Šuti. Uzimamo vas ovo glatGoodison je napisao/la:Niste svjesni kako ćemo vas klepiti na Koševu.aS_Roma je napisao/la:Za sve te neprimljene golove , naplatit ce se na Koševu![]()
A u finalu Kupa ce biti pakleno aBD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.