Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dubrovnik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dubrovnik » 15 mar 2014, 21:48

Od ovih igraca iz Susiceve firme najbolji je Tino ako nista ima momak taj neki potencijal a ostali.
1.Tino
2.Sunjic
3.Kvrzic
4.Zahirovic
5.Hadzic
6.Vrsajevic
Da je ovih 6 ubacit u reprezentaciju Brazila ne bi se plasirali na SP a ne jedna BIH.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 mar 2014, 21:50

Tino Susic nema nikakav potencijal, da je imao i mrvicu potencijala ostavili bi ga u Belgiji ne bi iz Belgije nazadovao u Hrvatsku u godinama kad svi napreduju. On je tu u reprezentaciji kako bi se prodao, sve je to tal sa mrtvim Hajdukom koji je finansijski propao, vjerujem da nema kvalitet ni tamo za prvih 11 ali zele da ga prodaju u dogovoru sa susicima on igra stalno, zauzvrat je dobio poziv u reprezentaciju koji ce mu nabiti cijenu kako bi bankrotirani Hajduk nesto zaradio.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 15 mar 2014, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 mar 2014, 21:50

calcio je napisao/la:Sta ako TSS ode u, recimo, Sassuolo ili Livorno? Nije nemoguce, dosta igraca iz Hajduka ode u ove manje talijanske klubove. To su klubovi otprilike istog ranga kao Soso, mozda cak malo jaci.
Dali bi to znacilo da ce morati biti pozivan?
Da znacilo bi da zasluzuje da bude u razmatranju za nasu A repku.Ali ne poslije poziva nego prije. A ako ga bude pola godine forsirao da bi ga pridao u Livorno to je prevara.Iako ja Tina Susicu najmanje zamjeram ali taj momak nije zadnji vezni

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 21:55

Imam osjecaj da diskutujem sa osobama ciji je raspon godina izmedju 11 i 13. :(
Cudni neki zakljucci. Na primjer ovaj:
drummer je napisao/la:Da Besic nije sklonjen iz reprezentacije da se Zahirovicu napravi mjesto i da je odigrao utakmica za reprezentaciju kao on nema sumnje da bi sad bio clan minimalno dobrog kluba iz neke od liga petice a mi bi imali uigranog,modernog defanzivnog veznog i sad ne bi imali probleme koje imamo.
Ko je kriv sto nije tako valjda je jasno i pticama na grani.Besic nije bio clan Germanie a Zahirovic jeste.

Momak je prvi poziv za reprezentaciju dobio dok je igrao za mladu ekipu HSV-a, pa je potpisao za A ekipu, da bi ubrzo nakon toga otisao U Madjarsku. Cijelo vrijeme je igrao za reprezentaciju. I sad dodje ovaj i napise ovo iznad!?

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 15 mar 2014, 21:56

calcio je napisao/la:Sta ako TSS ode u, recimo, Sassuolo ili Livorno? Nije nemoguce, dosta igraca iz Hajduka ode u ove manje talijanske klubove. To su klubovi otprilike istog ranga kao Soso, mozda cak malo jaci.
Dali bi to znacilo da ce morati biti pozivan?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrh za majstora Tinu je Krivaja,nek tamo dribla sa amidzom ovce,koze.....
StarMo nije skutorija...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 mar 2014, 21:57

BigBigBang je napisao/la:Tino Susic nema nikakav potencijal, da je imao i mrvicu potencijala ostavili bi ga u Belgiji ne bi iz Belgije nazadovao u Hrvatsku u godinama kad svi napreduju. On je tu u reprezentaciji kako bi se prodao, sve je to tal sa mrtvim Hajdukom koji je finansijski propao, vjerujem da nema kvalitet ni tamo za prvih 11 ali zele da ga prodaju u dogovoru sa susicima on igra stalno, zauzvrat je dobio poziv u reprezentaciju koji ce mu nabiti cijenu kako bi bankrotirani Hajduk nesto zaradio.
Dosao je i Kovacic iz Njemacke u Dinamo ja mislim. Znam da ovi klubovi uzimaju dosta mladih iz Evrope. Dinamo je lani doveo najboljeg kadeta red bulla.Strinic je dosao iz Francuske ima ih dosta takvih.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 22:00

calcio je napisao/la:Imam osjecaj da diskutujem sa osobama ciji je raspon godina izmedju 11 i 13. :(
Cudni neki zakljucci. Na primjer ovaj:
drummer je napisao/la:Da Besic nije sklonjen iz reprezentacije da se Zahirovicu napravi mjesto i da je odigrao utakmica za reprezentaciju kao on nema sumnje da bi sad bio clan minimalno dobrog kluba iz neke od liga petice a mi bi imali uigranog,modernog defanzivnog veznog i sad ne bi imali probleme koje imamo.
Ko je kriv sto nije tako valjda je jasno i pticama na grani.Besic nije bio clan Germanie a Zahirovic jeste.

Momak je prvi poziv za reprezentaciju dobio dok je igrao za mladu ekipu HSV-a, pa je potpisao za A ekipu, da bi ubrzo nakon toga otisao U Madjarsku. Cijelo vrijeme je igrao za reprezentaciju. I sad dodje ovaj i napise ovo iznad!?
To ne mjenja cinjenicu da je sklonjen da se napravi mjesto Zahirovicu.I to je bila kardinalna greska,zasto da se lazemo.
Sto se tice ugovora,on je bio clan HSV-a i moguce je da je neke utakmice igrao i za njihov drugi tim,medjutim kad je sklonjen iz reprezentacije bio je clan HSV-a.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 22:04

Bešić sklonjen :lol: pa se nije odazvao pozivu selektora :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 22:05

Sochaux pobijedio 2:0 a Sanjin Prcic je prema portalu Whoscored drugi najbolje ocjenjeni igrac svog kluba i cijele utakmice ocjenom 7,9.Bravo mali.
Neko bi se mogao i zacrveniti od sramote.Ali ko nema obraza......

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 22:07

'Ta ce Prcic, Tino mu kroz noge probaciv'o

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 22:08

Ako ga sad Luksemburg ne zovne, neće nikad. Stvarno je šteta da takav igrač bude bez reprezentacije.
Voli te tvoje Sarajevo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 mar 2014, 22:08

dubrovnik je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Tino Susic nema nikakav potencijal, da je imao i mrvicu potencijala ostavili bi ga u Belgiji ne bi iz Belgije nazadovao u Hrvatsku u godinama kad svi napreduju. On je tu u reprezentaciji kako bi se prodao, sve je to tal sa mrtvim Hajdukom koji je finansijski propao, vjerujem da nema kvalitet ni tamo za prvih 11 ali zele da ga prodaju u dogovoru sa susicima on igra stalno, zauzvrat je dobio poziv u reprezentaciju koji ce mu nabiti cijenu kako bi bankrotirani Hajduk nesto zaradio.
Dosao je i Kovacic iz Njemacke u Dinamo ja mislim. Znam da ovi klubovi uzimaju dosta mladih iz Evrope. Dinamo je lani doveo najboljeg kadeta red bulla.Strinic je dosao iz Francuske ima ih dosta takvih.
Kovacic je dosao u iz Linza u Dinamo jednu kao kadet ili tako nesto u jednu od boljih skola fudbala u evropi i to nije nazadak vec veliki napredak to dvoje je neusporedivo, sa 19 godina je vec bio standardan u Dinamu igrao u LP itd... dok je Susic u njegovim godinama igrao juniorski fudbal u Belgiji.

Sto se tice Besica njegovo nepozivnje je veoma sumnjivo, tu su gurali propalog pulena Germanie Zahirovica a sve pod izgovorom da se ne smije tako uvrijediti i poniziti jedna velicina kakva je Vlado Jagodic sa kojim je Besic bio u sukobu, bijedan izgovor koji puse budale. Nije Besic neka sad igracina jer da jeste ne bi igrao u Madjarskoj ali realno bolji je od polovnog Zahirovica i od Tina Susica.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 15 mar 2014, 22:15

moze li mi ko malo vise reci o ovom malom gojaku i jel nastupo za reprezentaciju sad protiv srbije. mislim na u-19

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 22:18

Vrh ce biti kada Tino jednog dana ode u Livorno ili Chievo gledati ovog drummera i ostali kompaniju kako vode kampanju "hocemo Tina u reprezentaciji" :)
Znam da su ga na primjer prosle godini pratili neki klubovi. Evo na primjer http://www.gazzettagiallorossa.it/2013/ ... -su-susic/" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 22:19

I to je plaćen članak :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 mar 2014, 22:21

calcio je napisao/la:Vrh ce biti kada Tino jednog dana ode u Livorno ili Chievo gledati ovog drummera kako vodi kampanju "hocemo Tina u reprezentaciji" :)
Znam da su ga na primjer prosle godini pratili neki klubovi. Evo na primjer http://www.gazzettagiallorossa.it/2013/ ... -su-susic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoces da ti sad ja nadjem link sa skysportsa koji povezuje Viscu sa Arsenalom? Toliko o tim spekulacijama i koliko su istinite. Naravno da ako ode u Brazil Susic i bude igrao u HNLu stalno da ga mozda nekim levatima talnu za neku lovu sto je uostalom i cilj njegovog ubacivanja u reprezentaciju na stetu igraca poput Prcica i BEsica koji su bolji ali to ti nista nece promjeniti nece tada postati igracina jer ce vec na treninzima u tom klubu vidjeti o kakvoj ublehi je rijec i taj ce tu minutazu skupljati na kapaljku a onda ce ga se na kraju sezone rijesiti i poslati ga u neku vukojebinu na posudbu.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 15 mar 2014, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 mar 2014, 22:21

J**o vas TSS i Prcić,što niko ne piše da 3-4 mlada igrača su pozvana u Švedsku U17 i U19.Jel i to Safet kriv,je al u k**cu,to što Malkočević i ovaj drugi selektor ne zovu ovu djecu nema veze,to što ljudi u savezu zaduženi za omladinski fudbal beru zjale nema veze.Al bitni je srat po selektoru A tima,a ovi ispod nisu bitni,a to što je pola reprezentacije u mlađim uzrastima skandinavaca iz BiH uopšte nije bitno.Pa šta rade Pirić i kompanija koji krac,šta rade selektori U17,U19 i U21.Njima treba nabiti nogu u guzicu,jer zbog njihovog ne rada mi gubimo igrače,a ne zbog selektora A tima kako god se zvao taj selektor.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 22:24

emil02in je napisao/la:J**o vas TSS i Prcić,što niko ne piše da 3-4 mlada igrača su pozvana u Švedsku U17 i U19.Jel i to Safet kriv,je al u k**cu,to što Malkočević i ovaj drugi selektor ne zovu ovu djecu nema veze,to što ljudi u savezu zaduženi za omladinski fudbal beru zjale nema veze.Al bitni je srat po selektoru A tima,a ovi ispod nisu bitni,a to što je pola reprezentacije u mlađim uzrastima skandinavaca iz BiH uopšte nije bitno.Pa šta rade Pirić i kompanija koji krac,šta rade selektori U17,U19 i U21.Njima treba nabiti nogu u guzicu,jer zbog njihovog ne rada mi gubimo igrače,a ne zbog selektora A tima kako god se zvao taj selektor.
Izvini druze ali Prcic je formirani igrac,igra u klubu iz lige petice.I ovi mladici su vazni i ne treba ih izgubiti ali oni nisu dosli ni blizu dokle je dosao Prcic.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 mar 2014, 22:24

emil02in je napisao/la:J**o vas TSS i Prcić,što niko ne piše da 3-4 mlada igrača su pozvana u Švedsku U17 i U19.Jel i to Safet kriv,je al u k**cu,to što Malkočević i ovaj drugi selektor ne zovu ovu djecu nema veze,to što ljudi u savezu zaduženi za omladinski fudbal beru zjale nema veze.Al bitni je srat po selektoru A tima,a ovi ispod nisu bitni,a to što je pola reprezentacije u mlađim uzrastima skandinavaca iz BiH uopšte nije bitno.Pa šta rade Pirić i kompanija koji krac,šta rade selektori U17,U19 i U21.Njima treba nabiti nogu u guzicu,jer zbog njihovog ne rada mi gubimo igrače,a ne zbog selektora A tima kako god se zvao taj selektor.
Nisu svi mladi igraci ko Pjanic i Prcic koji su sami zavrsili papire i presli u nase mlade selekcije, treba biti zainteresovana i druga strana, pa vidio si Tankovica otisoa mu Dzeko na noge ali Ibrahimovic nazvao i patriota Tankovic skontao opet da je Svedjanin :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 mar 2014, 22:25

emil02in je napisao/la:Pa šta rade Pirić i kompanija koji krac,šta rade selektori U17,U19 i U21.Njima treba nabiti nogu u guzicu,jer zbog njihovog ne rada mi gubimo igrače,a ne zbog selektora A tima kako god se zvao taj selektor.
Ništa, al ne smijemo o tome pisati, Virtu4l će se naljutiti :mrgreen: :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 26 gostiju.